Fallout 4 : راهنمای ساختن سلاح

Fallout 4 : راهنمای ساختن سلاح

Fallout 4 : راهنمای ساختن سلاح

ما به بررسی ساخت سلاح های کشنده در بازی Fallout 4 و انتخاب قدرت پردازش مناسب برای تفنگ دیوانه خواهیم پرداخت .

در بازی fallout 4 ساخت سلاح پیچیده تر از آن چیزی است که شما می خواهید . شما توانایی توسعه اندازه انبار مهمات اسلحه و بالابردن آسیب رسانی آن را به اندازه کافی به آسانی دارید اگر که همه نیاز شما همین باشد . لیکن  شما همچنین می توانید محدوده هواداران خود را ،حملات مهم را افزایش دهید یا نوع اسیب را تغییر دهید و یا تیغه تند و زننده جلو را حتی تغییر نام دهید . بنابر این اجازه دهید تا شروع این فعالیت ها را آغاز کنیم .

استفاده از میز کار سلاح بسیار آسان است . شما انها را در شهرک مانند پناهگاه و هم چنین در فروشگاه سلاح ها در شهر و در مکان های دیگر مانند پایگاه های نظامی پیدا کنید . Press X to Craft زمانی است که شما چلو میز کار تسلیحات ایستاده اید . نکات برجسته در سلاح و تمام شکاف های وزارت دفاع را در فهرست می بینید . در حال حاضر دیدن نکات برجسته یک شکاف در وزارت دفاع انتخاب وزارت دفاع شما برای شکاف است .

آمار اسلحه

به صفحه نمایش بالا نگاه کنید . شما در سمت چپ آمار اسلحه  را می بینید ، یک توصیف از وزارت دفاع و تغییرات در ساخت اسله و هم چنین  جنس های اوراق و شکسته مورد نیاز برای اصلاح وساخت در وسط  قرار دارد . در سمت راست نشانه ای از هر قدرت خاص یا مهارت های مورد نیاز قرار گرفته است .

اجازه دهید یک نگاهی به لیست شکاف ها وزارت دفاع و هوادارانی که بخشی از سلاح را انجام خواهند داد بیاندازیم . این دید کلی است ، و به عنوان هر یک از سلاح ها که شخص دارد پرداخت خواهد شد .

 Mod slots  

  • گیرنده تغییرات خسارت . خسارات بحرانی وارد شده ، میزان آتش و نفوذ زره .
  • تغییرات لوله تفنگ عمدتا به دقت تنظیم می شود و هم چنین بهبود هیپ آتش و بازگشت آن .
  • چنگک بهبود دقت و صحت
  • سهام در اسلحه بهترین مورد پس زدن و هدف است .
  • مجلات در درجه اول در مورد ظرفیت و سرعت بارگذاری مجدد هستند .
  • خازن ها مهم ترین بخش یک سلاح لیزری است . نظیر تغییرات بزرگ در آسید ، بهبود بازدید بحرانی ، اضافه کردن سوزاندن آسیب و تغییر ظرفیت مهمات .
  • بینایی دقت و تمرکز شما را بر روی یک هدف تغییر خواهد داد . بسیار مفید برای تفنگ و تفنگدار در خفا است .
  • پوزبند . صدا خفه کن برای کسانی است که می خواهند به دزدکی حرکت کنند و جایی است که شما از سلاح سرد تیز استفاده می کنید .

آمار سلاح

بدیهی است که خسارت مهم ترین است و برخی تغییرات به شدت می تواند میزان آسیب سلاح را کاهش دهد . شما می خواهید که این تعداد در زمان ممکن رو به افزایش روند . سه آمار مهم دیگر نگه داشتن چشم در میزان آتش ، محدوده و دقت ، به دلایل واضح است .بیایم صادق باشیم که  وزن و ارزش ساخت تفاوت خیلی کمی با هرچیزی دارد . توصیف کوتاهی از وزارت دفاع می تواند بسیار مفید تر از تغییر در آمار باشد . برخی توصیف ها عمومی هستند اما برخی می توانند بسیار خاص باشند همانند اضافه کردن آسیب سوختگی در بالای آسیب طبیعی . یک وزارت دفاع می تواند تغییرات بزرگی را دارا باشد . به عنوان مثال اضافه کرن یک نور به لوله تفنگ طولانی به یک تفنگ تک تیر انداز که دقت  و بهبود و کاهش پس زدن در هزینه ها را در بر دارد .

پیدا کردن سلاح های قراضه وزارت دفاع

شما هم چنین می توانید آیتم های قراضه خود را که نیاز به ایجاد تغییرات دارن را ببینید  و این جایی است که  قلب شما فرو می رود یکباره . برای وزارت دفاع بهتر نیاز شما به رفتن بسیاری از این ابزار های قراضه می باشد . انها تنها محدود به  : پیچ و چسب و فولاد و آلومینیوم و مس و روغن و لاستیک و مواد هسته ای نمی شود .

پیدا کردن سلاح های قراضه وزارت دفاع

پیدا کردن سلاح های آسیب دیده و قراضه وزارت دفاع برای اولین بار به نظر آسان تر می رسد . برای اولین بار با فشار دکمه ضایعات در همه اسلحه های شما این موارد جمع خواهند شد . این موارد مقدار زیادی فولاد و پلاستیک است .

حال شما نیاز به جمع آوری ضایعات در جهان دارید . درست مثل ساختن پایه . شما نیاز به رفتن کنار میز کار و استفاده از آن دارید ، پس از آن شما می توانید در اطراف محل خود همه قراضه ها را مشاهده کنید .  همه فنر و پیچ های که شما نیاز دارید می تواند  با دور انداختنی های لامپ ومبل و صندلی و لاستیک پیدا کرد . دور انداختن آنها به طور خودکار ارسال می شود به به میز کار صنعت . صرف ده دقیقه می توان همه چیز های خوب دور انداخته را در سایت داشت .

بهترین مزایا برای گشتن سلاح

در سمت راست از روی صفحه نمایش شما ببینید  اگر شما بخواهید وزارت دفاع نیازمند افزایش مهارت علوم پایه خود و آراستن باشد .برخی از سلاح ها تنها برا مهارت در علوم بالاتر باز خواهد شد . بنابر این ممکن است محدودیتی در ساخت آن وجود داشته باشد . هم چنین قدرت پردازش که کمک گر صنعت در سلاح های کشنده است بسیار ساده تر خواهد بود و شما گزینه های بیشتری را خواهید داشت .

تفنگ مهره به شما دسترسی به رتبه ۲ و ۳ و ۴ وزارت دفاع را می دهد که نیاز به هوش حداقل ۳ دارد . این یک وضعیت بزرگ است که حداق شما باید در رتبه دو بخشی از شخصیت را به طور کلی ساخته باشید .

Scrapper  به شما اجازه می دهد تا اجزای غیر معمول را نجات دهید مانند پیچ ، مس و آلومینیوم و مواد هسته ای و همه این ها برخی از مرگبار ترین سلاح های وزارت دفاع می باشد .آهنگر برای جنگنده  رتبه بندی شما را در وحشیانه ترین سلاح ها دسترسی دارد .  علم شاید بهترین انتخاب برای استفاده از سلاح های لیزری باشد .

بهترین مزایا برای گشتن سلاح

در حال حاضر با بازگشت به نیمکت سلاح شما به اندازه کافی حداقل یک یا دو وزارت دفاع مناسب و معقول به یک سلاح داشته باشید . سعس کنید در خارج از هرچیزی شما داشته باشید و استفاده کنید از مهمات بسیار .تپانچه ۱۰mm مورد علاقه شرکت است . ظرفیت مهمات و آسیب و شما می خواهید که نگه دارید آن ها را در کنار خود برای مدتی . هرگز عجله نکنید و مطمئن شوید که وزارت دفاع شما کم اسیب خواهد رسید با این نگهداری .

هنگامی که شما با اصول اولیه کار می کنید خروجی شما خوب است . بعدا در طول بازی شما احتمالا صنعت سلاح را بلند پروازانه تر پیش خواهید برد  با برخی تغییرات نسبتا مضحک . چه کسی نمی خواهد که چندین چرخش سر نیزه را به mimigun اضافه کند ؟؟و آیا بی توجهی به سلاح غوغا ندارد . در نهایت شما می توانید سلاح تازه خود را با نام جدید خود ثبت کنید  مثل نام بربر به شمشیر خارق العاده خود .

از ساخت سلاح های کشنده لذت ببرید .

برای دیدگاه ها کلیک کنید