ماموریت هفدهم Mr. Philips در GTA V

ماموریت هفدهم Mr. Philips در GTA V

راه باز کردن این ماموریت : باید ماموریت یکی از ماموریت هایی که به دزدی فروشگاه جواهرفروشی (The jewel Store Job) مربوط می شود را به اتمام برسانید مثل ماموریت سیزدهم (the Loud variant) یا ماموریت شانزدهم (the Smart variant). حالا می توانید به خانه مایکل (حرف M بر روی نقشه) بروید.

شخصیت قابل بازی : تراور

اطلاعات اضافی : آغاز این ماموریت ممکن است گمراه کننده باشد، چرا که نه کنترل مایکل را دارید و نه کنترل فرانکلین. برای اولین بار در ماموریت داستانی اصلی بازی، باید کنترل تراور را به عهده بگیرید. این ماموریت در چنین راهی ساخته شده است، به طوری که برای اثبات ذهن خشن و ناپایدار یک شخص به نام تراور است که باید دنبال یک ماشین تعقیب کنید و به طرف اون تیراندازی کنید و حتی یک تریلر از پریدن به داخل رودخانه از او می بینید.

نکته : از حالا، گزینه پرش به فرانکلین و مایکل غیرفعال می شود (همچنین در ماموریت های فردی بین آنها). برای فعال کردن دوباره آنها، باید چندین ماموریت اصلی رزرو شده از تراور را به اتمام برسانید.

قدم اول این است که با فرانکلین یا مایکل به ویلای هر کدام از خودشان بروید، که در این موقعیت اصلا فرقی نمی کند که کدام شخصیت را انتخاب کنید چرا که هیچ کدام نقش حیاتی در این ماموریت ندارند. وارد ملک مایکل شوید تا بازی بتواند چندین میان پرده کوتاه جدید را شروع کند. بعد از نمایش آنها، به تراور پرش می کنید که در حال سوار شدن در جیپ تراور هستید و منتظر ران و وید هستید تا به شما بپیوندند.

ماموریت هفدهم Mr. Philips در GTA V

به سمت محلی به نام Grapeseed حرکت کنید. مقصد فعلی شما مزرعه ای است که تراور اعضای باند موتورسواران را ملاقات خواهد کرد. بعد از دیدن یک صحنه کوتاه، شروع به تعقیب موتورسواران می کنید. در طول این تعقیب و گریز، از زدن به ون مشکی خودداری کنید. مثل تصویر بالا در یک لحظه درست به هر دو موتور سوار تیراندازی کنید.

ماموریت هفدهم Mr. Philips در GTA V

ون مشکی را دنبال کنید و یادتان باشد که هیچ عمل خطرناکی انجام ندهید چرا که ماشین شما برای این حرکات اصلا خوب نیست. تعقیب و گریز در نزدیکی متل به پایان خواهد رسید و باید مبارزه تقریبا راحتی را در آنجا انجام دهید. من پیشنهاد می کنم که از ماشین خود در اینجا استفاده ننمایید. بهتر است که از ماشین خارج شوید و یکی از اسلحه های خود را مانند شاتگان انتخاب کنید.

ماموریت هفدهم Mr. Philips در GTA V

شروع به تیراندازی به سمت موتورسواران در نزدیکی متل کنید در حالی که از پوشش های مکرر استفاده می نمایید و رادار خود را همیشه چک کنید تا کسی از پشت یا سمت های مجاور غافلگیرتان نکند. گاهی اوقات بهتر است که از پوشش در بیایید و از مهارت ویژه تراور که او را به یک دیوانه تبدیل میکند (مثل تصویر بالا) استفاده نمایید. پس از این که مد خشم تراور فعال شد، نگران آسیب هایی که به شما وارد می شود، اصلا نباشید. در یک زمان، تمام دشمنان را به راحتی از بین می برید.

ماموریت هفدهم Mr. Philips در GTA V

حواستان به پشت سرتان باشد چرا که بعضی از موتورسواران بعد از مدتی به دشمنان شما می پیوندند. حداقل یکی از آنها از ماشین برای ترک متل استفاده می کند، پس به طرفش تیراندازی کنید. علاوه بر این، پیشنهاد می کنم که اطراف خود را به دقت نگاه کنید تا مخازن گاز را منفجر کنید، این کار باعث انفجار مهیب یکی از کانکس ها می شود. پس از مدتی، موتورسواران فرار می کنند، اگر می خواهید ماموریت ۱۰۰ درصد تکمیل شود، باید آنها را بگیرید (از موتور یا ماشین دیگری استفاده کنید اگر نمیخواهید خیلی ریسک کنید) قبل از این که خیلی دور شوند.

ماموریت هفدهم Mr. Philips در GTA V

بعد از این که جنگ تمام شد، مهمات را جمع آوری کنید و به جیپ خود برگردید. حالا نیاز دارید که به مکانی که کانکس ارتگا آنجاست بروید. پس از این که به آنجا رسیدید، تراور کانکس ارتگا را به داخل رودخانه هل می دهد. دگمه پائین را فشار دهید و نگه دارید و دگمه گاز را فشار دهید و نگه دارید تا زمانی که کانکس به داخل رودخانه سقوط کند.

ماموریت هفدهم Mr. Philips در GTA V

پس از یک مکالمه کوتاه، ارتگا را هم با اسلحه بکشید. اینجا می توانید انتخاب کنید که ارتگا زنده بماند یا او را بکشید. به داخل ماشین خود برگردید و با ران به کانکس تراور برگردید که باعث خاتمه این ماموریت می شود.

  • هیچ کس را زنده نگذارید.
  • ۱۲ تا از دشمنان خود را هدشات کنید.
  • در عرض ۱۲ دقیقه کل ماموریت را به پایان برسانید.
  • باید آسیب جدی به کانکس ارتگا وارد کنید پس سعی کنید تا حد امکان او را به داخل رودخانه بیندازید.
  • باید هر دو موتور سوار (کلی و چری) را در طول تعقیب و گریز اولیه ماموریت بکشید.
هاست سیتی
8 دیدگاه

8 Comments

  1. نوید

    ۱۳۹۵/۰۶/۱۱ at ۱۱:۵۳ ق.ظ

    بعد از کشتن عده ای از موتور سواران بباید به جیپ تراور برگردیم زمانی ک دکمه f رو میزنم ک سوار ماشین بشه بازی گیر میکنه و ارور میده و باید از بازی خارج بشم، راهنمایی کنید مشکل چیست؟؟؟؟ ممنون

    • شریف

      ۱۳۹۵/۰۶/۱۱ at ۳:۱۵ ب.ظ

      سلام
      مشکل از نسخه بازی که نصب کردید
      چه اروری دقیقا میده؟

  2. نوید

    ۱۳۹۵/۰۶/۱۱ at ۹:۰۶ ب.ظ

    Stop working به نظرم

  3. نوید

    ۱۳۹۵/۰۶/۱۱ at ۹:۱۶ ب.ظ

    شما کرک سالم بازی رو داری بهم بدی لطفا؟؟؟

  4. نوید

    ۱۳۹۵/۰۶/۱۲ at ۷:۲۳ ق.ظ

    Grand Theft Auto V has stopped working
    A problem caused the program and notify you if a solution is available.
    این ارورش هست

  5. arad

    ۱۳۹۵/۰۶/۱۵ at ۱۲:۳۶ ب.ظ

    سلام.آقای “شریف”این شایت مال خودتونه؟

  6. arad

    ۱۳۹۵/۰۶/۱۵ at ۱۲:۳۷ ب.ظ

    سلام.آقای “شریف”این سایت مال خودتونه؟