ماموریت هجدهم Nervous Ron در GTA V

دسته بندی : راهنمای بازی
2692 بازديد

ماموریت هجدهم Nervous Ron در GTA V

راه باز کردن این ماموریت : باید ماموریت هفدهم (Mr. Philips) را به اتمام برسانید. پس از مدتی، در کنار کانکس تراور، یک علامت (حرف T بر روی نقشه) ظاهر می شود که ماموریت جدیدی را آغاز می کند.

شخصیت قابل بازی : تراور

اطلاعات اضافی : یکی دیگر از ماموریت های بسیار هیجان انگیز و همانطوری که شروع به از بین بردن دشمنان خود بدون به صدا در آوردن زنگ خطر می کنید، به زودی خیلی چیزها پیچیده می شوند و بعد در فرودگاه یک مبارزه بزرگ در پیش دارید. قسمت پایانی این ماموریت یک آموزش کاملا پیچیده  دارد که موضوع خلبانی را پوشش می دهد و دقیق تر بخواهم بگویم از یکی از مدل های پایه هواپیما استفاده می کنید.

پس از این که به کانکس تراور برگشتید، با ران ملاقات می کنید و با این شخصیت برای شروع ماموریت صحبت می کنید. صبر کنید تا میان پرده تمام شود و بعد یکی از ATV های پارک شده در مقابل کانکس را سوار شوید. اولین محلی که نیاز دارید بروید مغازه مهمات فروشی همان منطقه است که در غرب شما قرار گرفته است.

ماموریت هجدهم Nervous Ron در GTA V

در مقابل فروشگاه پارک کنید و داخل شوید و با فروشنده صحبت کنید. باید یک عدد تفنگ تک تیرانداز (Sniper) که رایگان هم هست بخرید و یک صدا خفه کن و همچنین پیشرفت دهنده محدوده (Scope) تیر اسلحه را نیز ارتقاء دهید. پس از این که ارتقاهای اسلحه را انجام دادید، به ATV برگردید و به فرودگاه در جنوب غربی اینجا برسید. پس از آن از مخزن آب بالا روید.

ماموریت هجدهم Nervous Ron در GTA V

تفنگ تک تیرانداز را انتخاب کنید، در حالت هدف وارد شوید و تا آنجایی که ممکن است زوم کنید. اول از همه، روی ران هدف قرار دهید و به نظرات و دستورالعمل های او به دقت گوش فرا دهید، چرا که آنها برای جلوگیری از مشکل تشخیص چهره نگرانند. شروع به تیراندازی به سمت دشمنان بر روی پله ها در پایین مخزن آب بکنید (نیازی به هدف قرار دادن سر دشمنان ندارید، چرا که با یک تیر به سینه آنها در دم می میرند).

ماموریت هجدهم Nervous Ron در GTA V

گام بعدی از بین بردن دو لامپ علامت زده شده در تصویر بالایی است و حتما این عمل را قبل از این که ماشین ها بیایند با فاصله کم از شخص، آن هم فقط یک تیر انجام دهید. ون را هدف قرار دهید و دستورالعمل ران که مبنی بر تیراندازی نکردن تا زمانی که دشمن از ماشین بیرون بیاید انجام دهید.

ماموریت هجدهم Nervous Ron در GTA V

گام بعدی از بین بردن نگهبانی است که در بالای برج ظاهر می شود مثل دشمن بالایی که اول کشتید. پس از تیراندازی، شروع به رعایت این منطقه از پله ها، یک بار دیگر در پای برج کنید. این چنین است، چرا که به زودی یک دشمن برای متوقف کردن در آن منطقه خواهد بود. به اون شلیک کنید قبل از این که متوجه جسم او شوند و باقی موتورسواران را صدا کند.

ماموریت هجدهم Nervous Ron در GTA V

بالای برج را دوباره هدف قرار دهید و سریعا دشمنی که در بالکن خارجی ظاهر می شود را از بین ببرید. ران با تفنگ بپایید و صبر کنید تا به محلی که قرار است مواد منفجره را نزدیک مخزن گاز بکارد برسد. باید دومین موتور سوار را خیلی با دقت قبل از به صدا در آوردن زنگ خطر از بین ببرید.

ماموریت هجدهم Nervous Ron در GTA V

منتظر ران برای اجرای طرح بمب گذاری بر روی مخزن گاز بمانید و آماده از بین بردن آخرین دشمن باشید که در سمت راست ظاهر خواهد شد. مشکل شما هنوز تمام نشده چرا که هلیکوپتر دشمن در بالای فرودگاه ظاهر می شود. دوباره به پیشنهادهای ران گوش دهید و به راننده آن در لحظه مناسب (مثل تصویر بالا) شلیک کنید.

ماموریت هجدهم Nervous Ron در GTA V

متاسفانه، اگر چه این قسمت با موفقیت به پایان رسید، دیگر قادر به پنهان ماندن نیستید و در نتیجه باید عملیات خشن تری را انجام دهید. سریعا به سمت پایین بروید و پس از این که به آنجا رسیدید، ATV خود را سوار شوید و شروع به تیراندازی نمایید. شبیه مبارزه ماموریت های قبلی، البته بهتر است که از مهارت ویژه تراور برای برتری نسبت به دشمنان خود و راحت تر کردن کارتان از “مد خشم” استفاده نمایید.

ماموریت هجدهم Nervous Ron در GTA V

در نهایت، نیاز دارید تا تمام موتورسواران را برای ماندن در راه از بین ببرید. پس از این که منطقه را پاکسازی کردید، به داخل آشیانه سمت چپ خود بروید تا تراور بتوانید به خودکار بپرد و سوار هواپیما شود. هنوز ماموریت تمام نشده، چرا که نیاز دارید تا روی سر دشمنان خود آتش بریزید، پس در وهله اول کسانی که نزدیک به هواپیما ظاهر می شوند را از بین ببرید. بعد با هواپیما فرار کنید و مواد منفجره ای که قبلا جاسازی کردید را منفجر کنید و همچنین تانکر نارنجی رنگی که در سمت راست شماست را هدف قرار بدهید.

ماموریت هجدهم Nervous Ron در GTA V

سعی کنید تمام موتور سوارانی که در فرودگاه باقی مانده اند را از بین ببرید، چرا که این مورد یکی از الزامات تکمیل ۱۰۰ درصد این ماموریت است. پس از چند لحظه، تراور از روی بال هواپیما می رود و به طور خودکار سوار هواپیما می شود و فرار می کند. شتاب بگیرید و سعی کنید که موتور سواران جدید را بیخیال شوید. بعد از اینکه سرعت کافی به دست آوردید از روی زمین بلند شوید و چرخ های هواپیما را ببندید. این یک لحظه خوب  برای ترساندن دشمن است، با کج کردن بال سمت راست یک حرکت بسیار عالی انجام دهید.

ماموریت هجدهم Nervous Ron در GTA V

باید دنبال هواپیمایی که توسط ران اداره می شود بروید.  در میان راه اطلاعات پایه برای راندن هواپیما به شما داده می شود، پس روی کنترل آن متمرکز باشید. در طول راه، به منطقه سقوط می رسید که باید برای رد شدن از آن از زیر پل ردید وشید چرا که یکی از مواردی که نیاز به تکمیل ۱۰۰ درصد این ماموریت نیاز دارید همین است.

ماموریت هجدهم Nervous Ron در GTA V

بعد از این که به نزدیکی پایگاه نظامی رسیدید، دستورالعمل ران را دنبال کنید و ارتقاع خود را پایین بیاورید تا در رادار پایگاه قرار نگیرید و زنگ خطر پایگاه در نیاید. پروازتان را ادامه دهید و زمانی که به محدوده ای که در تصویر بالا نشان داده شده رسیدید، دگمه ای که بازی می گوید را فشار دهید تا نتیجه انداختن یک محموله (بار) را متوجه شوید.

ماموریت هجدهم Nervous Ron در GTA V

قسمت پایانی این ماموریت برگشتن به فرودگاه دیگری است که در منطقه وجود دارد. یادتان باشد که ارتفاع پایین را به خاطر پایگاه نظامی حفظ کنید، همچمیم از زیر پل رد شوید. پس از رسیدن به فرودگاه، چرخ ها را باز کنید و سرعت خود را کم کنید و با دقت روی زمین بشینید. تنها چیزی که باقی می ماند، این است که هواپیما را در آشیانه پارک کنید و ماموریت را تمام کنید.

  • هدشات : ۵ تا از دشمنان خود را هدشات کنید.
  • زمان : در عرض ۱۲ دقیقه و ۳۰ ثانیه کل ماموریت را باید به اتمام برسانید.
  • باید در مسابقه ران را در پایان فرودگاه ببرید.
  • ۶ پل و یک هواپیما : باید از زیر ۶ پل رد شوید.
  • باید تمام موتور سواران را بر روی بال بکشید، زمانی که ران هواپیما را سوار شده است.

کانال تلگرام الترا گیم

3 thoughts on “ماموریت هجدهم Nervous Ron در GTA V”

  1. aliz

    ببخشید skip mission یعنی چی؟

    1. شریف

      سلام
      یعنی رد کردن ماموریت

  2. adfgadgad

    سلام من وقتی میرم بالای منبع یهو سب روز میشه بخت میگه باختم همین

پاسخ دهید