ماموریت نوزدهم Trevor Philips Industries در GTA V

دسته بندی : راهنمای بازی
2253 بازديد

ماموریت نوزدهم Trevor Philips Industries در GTA V

راه باز کردن این ماموریت : باید ماموریت هفدهم (Mr. Philips) را به اتمام برسانید. سپس می توانید به مسافرخانه Yellow Jack (حرف C  بر روی نقشه) بروید.

شخصیت قابل بازی : تراور

اطلاعات اضافی : این ماموریت نسبتا کوتاه است، اما مانند ماموریت های قبلی تراور، پر از اکشن است. این بار، نیاز به دفاع در برابر امواج حمله خصمانه گانگسترها دارید. برای اهداف این ماموریت، تراور سلاح خوبی به صورت رایگان دریافت خواهد کرد، بنابراین لازم نیست که اسلحه ای بخرید.

نقطه شروع این ماموریت یک مسافرخانه کوچک واقع در جنوب کانکس تراور است. پس از این که به مسافرخانه رسیدید، صحبت کوتاه Mr. Cheng با مترجم را تماشا خواهید کرد. سپس سوار ماشین می شوید و هر دو آنها را به جلسه ای در آزمایشگاه Meth می برید.

ماموریت نوزدهم Trevor Philips Industries در GTA V

از سرآشپز یک اسلحه اتوماتیک درخواست کنید و پنچره را خرد کنید و شروع به تیراندازی به سمت اعضای باند Aztec کنید. من پیشنهاد می کنم که همانطوری که تیراندازی می کنید، مخزن تانک گازی که در نزدیکی یکی از ماشین ها قرار گرفته را هدف قرار دهید، چرا که یک سری از انفجارها را انجام می دهد که باعث پاکسازی کل منطقه می شود و کار شما را راحت تر می کند.

ماموریت نوزدهم Trevor Philips Industries در GTA V

بعد از نابودی گروه اول گانگسترها، دنبال سرآشپز به بالکون خارج ساختمان بروید. سعی کنید تا دشمنانی که به ساختمان خیلی نزدیک شده اند را از بین ببرید. اگر نتوانستید، خود را برای از بین بردن گانگسترهای که از پله ها بالا می آیند سریعا آماده کنید. همانطور که قبلا هم گفتم، باید تمام دشمنان را از بین ببرید.

ماموریت نوزدهم Trevor Philips Industries در GTA V

چف را تا پشت بام دنبال کنید و شروع به تیراندازی به دشمنانی که در پشت ساختمان ظاهر می شوند، کنید. در فاز اول تیراندازی، سعی کنید به مخزن قرمز رنگ گاز نیراندازی کنید و پس از دریافت یک نارنجک از چف، شروع به هدف قرار دادن ماشین هایی باشید که می آیند و اگر ممکن است قبلا از این که آنها بیایند و دشمنان را خالی کنند آنها را از بین ببرید.

ماموریت نوزدهم Trevor Philips Industries در GTA V

سرانجام، باید به اتاقی که در طبقه همکف ساختمان هست برسید و با دشمنانی که سعی دارند تا از درب ورودی داخل شوند را از بین ببرید. من پیشنهاد می کنم در این مورد، از اسلحه اتوماتیک یا کلت خود استفاده نمایید. پس از این که آنها را پس زدید، از ساختمان خارج شوید و به دشمنانی که در حال فرار هستند حمله کنید در حالی که سعی دارند سوار ماشین های خود شوند یا فرار کنند. تنها چیزی که باقی می ماند بازگشت به محفظه یخ برای آزادسازی شخصیت هایی است که آنها را پنهان کرده اید.

  • تعداد اجساد : باید تمام گانگسترها را بکشید و اجازه ندهید هیچ کسی زنده بماند.
  • باید ماموریت را بدون آسیب خیلی جدی به اتمام برسانید.
  • باید ۶ ماشین را با نارنجک به هوا بفرستید.
  • باید ماموریت را در عرض ۴ دقیقه و ۳۰ ثانیه به اتمام برسانید.

کانال تلگرام الترا گیم

پاسخ دهید