ماموریت شانزدهم The Jewel Store Job – the Smart variant در GTA V

راه باز کردن : باید ماموریت چهاردهم (Bugstars Equipment) و پانزدهم (BZ Gas Grenades) را به اتمام برسانید. این ماموریت به طور خودکار شروع می شود، پس از این که هر دوی این ماموریت ها را انجام دادید.

شخصیت های قابل بازی : مایکل و فرانکلین

اطلاعات اضافی :  به رغم آنچه ممکن به نظر می رسد، این ماموریت خیلی دشوار نیست، فرض کنید که متخصصان را استخدام کرده اید. در طول این ماموریت به صورت منظم باید بین مایکل و فرانکلین جابجا شوید، تا بتوانید از مهارت های هر کدام را داشته باشید.

این ماموریت با یک میان پرده شروع می شود. بعد از این که دوباره کنترل مایکل را به دست آوردید در اطراف ساختمان راه روید و بعد سوار ماشین سواری مشکی رنگ شوید و منتظر فرانکلین بمانید تا به شما بپیوندید. هم اکنون می توانید به سمت درب پشتی فروشگاه جواهرفروشی روید که در یکی از ماموریت های قبلی دیده اید.

ماموریت شانزدهم The Jewel Store Job - the Smart variant در GTA V

به زودی، به فرانکلین پرش می کنید. از پله های ساختمان بالا روید و از نردبان برای بالا رفتن به پشت بام استفاده نمایید. حالا به “نقطه برتری” که که در طول یکی از ماموریت های قبلی که در آنجا عکسی از سیستم تهویه گرفته بودید برسید. مثل تصویر بالا در بالای نقطه مورد نظر بایستید و نارنجک خواب آور را در بیاورید و سعی کنید که در داخل یکی از قسمت های داخل دستگاه تهویه بیندازید. اصلا نگران نباشید که در بار اول درست بر روی هدف بیفتد چرا که در کل پنج عدد نارنجک دارید و می توانید دفعات بعدی درست تر بیندازید.

ماموریت شانزدهم The Jewel Store Job - the Smart variant در GTA V

پرتاب موفق نتیجه پرتاب شماست که باعث می شود در حال حاضر مردم در فروشگاه بیهوش شوند. در اینجای بازی، به طور خودکار به مایکل پرش می کنید. جواهراتی که با علامت سبز رنگ علامت زده شده اند را جمع آوری کنید. اگر یک هکر خوب استخدام کرده باشید، ۹۰ ثانیه وقت دارید تا جواهرات را بدزدید.

ماموریت شانزدهم The Jewel Store Job - the Smart variant در GTA V

از فروشگاه خارج شوید و یک میان پرده را تماشا کنید و با موتور شروع به فرار کنید، پس از این که به فرانکلین پرش کردید. دنبال دو موتور سواری باقی مانده روید و نگران پلیس چهار ستاره نباشید. البته در مورد فرانکلین نگران نباشید چرا که از مهارت خاص خودش برای لایی کشیدن و رد شدن از موانع استفاده می کند. داخل بزرگراه شوید و به داخل دهانه تونلی که در تصویر بالا آمده وارد شوید.

نکته : اگر مردان تیرانداز ضعیفی را انتخاب کرده باشید، حتما در دهانه تونل تصادف خواهید کرد. اگر این اتفاق بیفتد، باید مطمئن شوید که هیچ کیف پولی رو زمین نماند.

ماموریت شانزدهم The Jewel Store Job - the Smart variant در GTA V

در طول حرکت در تونل، از مهارت فرانکلین به مکرر استفاده نمایید، به خصوص که باید در معابر باریک از مهارت خاص فرانکلین استفاده نمایید. برای اطلاعات فرار به نظرات دیگران گوش دهید. این قسمت از ماموریت شامل بعد از خروج از فاضلاب نتیجه می دهد.

ماموریت شانزدهم The Jewel Store Job - the Smart variant در GTA V

به زودی، کنترل مایکل را که سوار بر ون است به دست می گیرید. وظیفه جدید شما حفاظت از فرار موتور سوارهاست، اما نیازی به استفاده از اسلحه ندارید، به راحتی می توانید با هل دادن و برخورد به ماشین های پلیس که در راه موتور سوارها هستند آنها را از سر راه بردارید (مثل تصویر بالا). در همان زمان، سعی کنید که با همراهان خود فاصله تان را حفظ کنید و به تهدیدهای جدید سریعا واکنش نشان دهید.

ماموریت سیزدهم The Jewel Store Job - the Loud variant در GTA V

بعد از این که از شر ماشین های پلیس راحت شدید، ون را در جایی که بازی علامت زده پارک کنید و منتظر موتور سوارها بمانید تا بتوانند داخل ون شوند. تنها چیزی که برای شما باقی می ماند تماشای میان پرده نهایی است و این که با نتایج حاصل از دزدی آشنا می شوید.

مواردی که نیاز به تکمیل ۱۰۰ درصد ماموریت دارید :

  • دزدی جواهرات را در عرض ۵۰ ثانیه انجام دهید.
  • باید از فرانکلین تا آخر مامورین مواظبت کنید تا پلیس ها او را به زمین نزنند.
  • باید ۲۰ تا از تمام جواهرات را از فروشگاه بدزدید.
3 دیدگاه

3 Comments

  1. کامیاب

    ۱۳۹۶/۰۳/۰۱ at ۱:۲۱ ب.ظ

    سلام من اونجا که فرانکلین میره از پله ها بالا و بعدش میره رو قسمت زرد و رنگ و نارنجک رو باید بندازه رو رسیدم ولی نارنجک خواب اور رو ندارم؟از کجا باید بیارم؟

  2. 😁😁😁😁😁😁😁

    ۱۳۹۶/۰۶/۰۹ at ۲:۰۵ ب.ظ

    من از راه حمله رفتم و نارنجک دود زا برام قفل چکار کنم

  3. ندا

    ۱۳۹۶/۰۷/۰۵ at ۸:۱۹ ب.ظ

    سلام
    من اين راه و رفتم و روي پشت بوم ولي نارنجك خواب ندارم بايد چيكار كنم؟ممنون ميشم راهنماييم كنين مرسي