ماموریت بیست و یکم Friends Reunited در GTA V

ماموریت بیست و یکم Friends Reunited در GTA V

راه باز کردن این ماموریت : باید ماموریت بیستم (Crystal Maze) را به اتمام برسانید. پس از مدتی، یک علامت جدید در کانکس تراور ظاهر می شود. این اطلاع می دهد که می توانید یک ماموریت جدید (حرف T بر روی نقشه) را شروع کنید.

شخصیت قابل بازی : تراور

اطلاعات اضافی : در آغاز، نیاز به دزدکی حرکت کردن دارید و این که دوباره از تشخیص جلوگیری کنید، اما این بار تفنگ تک تیرانداز لازم نیست، چرا که از سوی دیگر سلاح های صدا خفه کن هم خوب هستند. بخش دوم این ماموریت لذت بخش تر است و شامل یک سواری طولانی به لس سانتوس با بسیاری از مذاکرات خنده دار بین تراور و وید است.

هنگامی که به کانکس تراور برگشتید، وید را ملاقات می کنید. یک میان پرده تماشا کنید، سوار ماشین شود و برای رفتن به کانکس پارک به سمت غرب حرکت کنید. هنگامی که به آنجا رسیدید، اهداف جدیدی بدست می آورید : پنج تا از مواد منفجره را روی کانکس انتخابی بکارید و همانطوری به صورت دزدکی از ماشین خارج شوید و یک تفنگ صدا خفه کن انتخاب کنید.

ماموریت بیست و یکم Friends Reunited در GTA V

هنگامی حرکت در پارک، متوجه اعضای باند Lost MC می شوید. با حمه کردن از پشت آنها یا با اسلحه صدا خفه کن، باید تمام آنها را از بین ببرید. من پیشنهاد می کنم که از تیراندازی به صورت مستقیم جدا خودداری کنید، چرا که امکان به اتمام رساندن ۱۰۰ درصد این ماموریت را ممکن است از دست بدهید و همینطور دشمنان جدیدی هم از کانکس خارج می شوند. من پیشنهاد می کنم برای شروع شخصی که در کنار یکی از ماشین هاست را اول از بین ببرید.

ماموریت بیست و یکم Friends Reunited در GTA V

در بخش جلوتر، عجله نکنید، چرا که ممکن است شناسایی شوید. اگر مدتی منتظر بمانید، دو موتور سوار پارک را ترک می کنند. مراقب وانت (مثل تصویر بالا) بقل دست خود باشید، چرا که در این نزدیکی دشمنی وجود دارد. به یاد داشته باشید که دشمنان گروهی به سرعت زنگ خطر را به صدا در می آورند.

ماموریت بیست و یکم Friends Reunited در GTA V

شروع به کاشتن مواد منفجره بعد از پاکسازی منطقه کنید. بمب های چسبان را انتخاب کنید و شروع به پرت کردن آنها به کانکس های علامت زده کنید. پس از آن، من پیشنهاد می کنم که از مکان دور شوید و بعد چاشنی را منفجر کنید، تا توسط موتور سواران جدید محاصره نشوید. تمام دشمنانی که از کانکس ها باقی مانده اند را از بین ببرید.

ماموریت بیست و یکم Friends Reunited در GTA V

به وید برگردید و لوس سانتوس برگردید. در راه می توانید مثل تصویر بالا بایستید و نمای زیبای شهر را تماشا کنید. مقصد شما Vespucci Beach است، جایی که رالف ، پسر عموی وید زندگی می کند.

  • هدشات : ۵ نفر را باید هدشات کنید.
  • جایزه مخفیانه : نباید شناسایی شوید تا زمانی که چاشنی را منفجر کرده اید.
  • باید بدون آسیب جدی ماموریت را به اتمام برسانید.
  • هدیه عالی : باید تمام کانکس ها در یک لحظه از بین ببرید.
هاست سیتی
4 دیدگاه

4 Comments

  1. داود

    ۱۳۹۵/۰۴/۳۰ at ۳:۲۹ ب.ظ

    سلام داداش این بمب های چسبان را از کجا بیاریم

    • شریف

      ۱۳۹۵/۰۴/۳۰ at ۵:۴۵ ب.ظ

      سلام
      می توانید این بمب ها را از فروشگاه اسلحه بخرید

  2. پویا

    ۱۳۹۵/۰۴/۳۱ at ۸:۰۵ ق.ظ

    مال من خودش داشت??

  3. مرتضی

    ۱۳۹۵/۱۰/۲۰ at ۱:۵۷ ب.ظ

    برای من بمب داشت اما از بازی خارج شدم،الان میخوام این مرحله برم بمب نداره،توی اسلحه فروشی هم این بمب غیر فعاله؟چیکار میشه کرد؟