ماموریت بیست و چهارم The Multi Target Assassination در GTA V

دسته بندی : راهنمای بازی
3469 بازديد

ماموریت بیست و چهارم The Multi Target Assassination در GTA V

راه باز کردن این ماموریت : برای باز شدن باید ماموریت بیست و سوم (Hotel Assassination) را به اتمام برسانید. سپس می توانید به سمت کارواشی در Little Seoul (حرف L بر روی نقشه) بروید.

شخصیت قابل بازی : فرانکلین

اطلاعات اضافی : این ماموریت خیلی شبیه به ماموریت قبلی فرانکلین است، چرا که دوباره قرارداد کشتن (ترور) دارد. این بار، او ۴ هدف را از بین می برد و سه تای آنها باید با اسلحه از راه دور مثل اسلحه تک تیرانداز از بین بروند. برای آماده سازی قبل از حرکت، یکی از ماشین های تند رو را انتخاب کنید، چرا که کلید موفقیت حرکت سریع بین محله هاست.

این ماموریت در کنار کارواش در Little Seoul در لوس سانتوس آغاز می شود. هنگامی که به آنجا رسیدید، به باجه تلفت نزدیک شوید و تلفن را بردارید. لستر تمام جزئیات ماموریت برایتان شرح می دهد. برنامه، کشتن چهار عضو هیئت منصفه فاسد در موارد حقوقی در ارتباط با شرکت دخانیات سیگار Redwood است. توجه کنید که اگر در بازار بورس می خواهید بازی کنید، خرید سهام شرکت دخانیات Debonaire را هم در نظر داشته باشید، چرا که منفعیت بسیار زیادی در کشتن آن افراد برای شما وجود دارد.

ماموریت بیست و چهارم The Multi Target Assassination در GTA V

باید در ۹ دقیقه ۴ نفر را از بین ببرید. اولین نفر فاسد عضو هیئت مدیره یک بدنساز است که می توانید او را در نزدیکی ساحل Vespucci پیدا کنید. در فاصله ای از شخص که در تصویر بالا نشان داده شده توقف کنید و با اسلحه از راه دور خود او را بکشید. با توجه به چیزهایی که قبلا گفتیم، نباید زنگ خطر را به صدا در آورید یا توجه پلیس را به خود جلب کنید.

ماموریت بیست و چهارم The Multi Target Assassination در GTA V

دومین عضو هیئت مدیره را می توانید در قایق بادبانی که در کنار اقیانوس آرام لنگر انداخته (شمال غربی لوس سانتوس) پیدا کنید. ماشین را در کنار ساحل متوقف کنید و اسلحه تک تیرانداز خود را انتخاب کنید و او را در قایق هدف قرار دهید. نگران نباشید اگر دختر او را هم کشتید، چرا که تاثیری در نتیجه ماموریت ندارد.

ماموریت بیست و چهارم The Multi Target Assassination در GTA V

سومین نفر، کسی است که در بالابر ساختمانی کار می کنید و در غرب Vinewood در بالای برج پزشکی Elipse قرار دارد. هنگامی که به آنجا رسیدید، Sniper را در آورید و او را مثل تصویر بالا هدف قرار دهید و بکشید.

ماموریت بیست و چهارم The Multi Target Assassination در GTA V

آخرین نفر هم به طور پیش فرض بر روی تپه Vinewood قرار دارد. اما طرز کشتن او فرق دارد، چرا که او با موتورسیکلت خود شروع به سفر می کند هنگامی که شما به او نزدیک شوید. تعقیب را آغاز کنید و در هنگام رانندگی به او شلیک کنید یا او را با ماشین به زمین بزنید. حالا نیاز دارید تا به صحبت های جدید لستر گوش فرا دهید.

  • باید تمام ۴ نفر را در زمانی که به شما داده بکشید.

کانال تلگرام الترا گیم

9 thoughts on “ماموریت بیست و چهارم The Multi Target Assassination در GTA V”

  1. آرین

    من منتظر بقیه مرحله ها هستم

    1. شریف

      سلام
      چشم حتما

  2. مهرشاد

    بقیه رو حتــــــما بزاری

  3. علیرضا

    سلام آقا من این مرحله را در نقشهن مرحله قبل هم رفتم مطمئنم چه کار کنم

  4. علیرضا

    ندارم این مرحلمه رو

  5. سینا

    سلام.خیلی ممنون…اگه این سرچ نکرده بودم هیچوقت سومی رو نمیتونستم بکشم!!!

  6. سینا

    سلام.خیلی ممنون…اگه سرچ نکرده بودم هیچوقت سومی رو نمیتونستم بکشم!!!

  7. مهدی

    سلام خسته نباشید جناب من مرحله بیستو چهارو رد کردم ولی مرحله بیستو پنج نمیاره

پاسخ دهید