ماموریت بیستم Crystal Maze در GTA V

ماموریت بیستم Crystal Maze در GTA V

راه باز کردن این ماموریت : باید ماموریت نوزدهم (Trevor Philips Industries) را به اتمام برسانید. سپس می توانید به سمت مسافرخانه (حرف C  بر روی نقشه) بروید.

شخصیت قابل بازی : تراور

اطلاعات اضافی : تمام این ماموریت درباره حمله کردن و از بین بردن آزمایشگاه متافتامین است و با اسلحه از راه دور Sniper راحت تر انجام می شود. تراور باید این اسلحه را از ماموریت های قبلی به همراه داشته باشد. اما اگر ندارد، بهتر است سری به فروشگاه اسلحه بزنید و یکی از آن را بخرید.

ملاقات دوباره ای با آقای چنگ در مسافرخانه کنید. هنگامی که جوابش رضایت بخش نیست، به سمت مزرعه برادران O’Neil در جنوب شرقی شهر بروید. هنگامی که به آنجا رسیدید، از ماشین خارج شوید و به نقطه ای برسید که بازی برای موقعیت بهتر پیشنهاد می دهد.

ماموریت بیستم Crystal Maze در GTA V

همانطوری که قبلا گفتم، اسلحه Sniper در این ماموریت خیلی پراستفاده است چرا که اجازه پاکسازی بدون به صدا در آوردن زنگ خطر و تیراندازی مستقیم بدون درگیری را می دهد. من پیشنهاد می کنم برای شروع شخص نشان داده شده در تصویر بالا که در محدوده دوربین اسلحه است را از بین ببرید. سپس دشمنان دیگری که در بالکن بالایی و در نزدیکی کرکره پنجره هستند را از بین ببرید.

ماموریت بیستم Crystal Maze در GTA V

دشمنان قرار داده شده در پایین به زودی از ون سفید پیاده می شوند، سپس می توانید آنها را زودتر بکشید. اگر می خواهید زنگ خطر را به صدا در نیارید، دشمنان را یکی پس از دیگری بکشید.

ماموریت بیستم Crystal Maze در GTA V

اگر نکاتی برای مقابله بر دشمنان را گفتم انجام بدهید، تنها کسانی که در داخل ساختمان هستند باقی می مانند. می توانید هنوز هم از اسلحه Sniper استفاده کنید، اما در این لحظه دشمنان زنگ خطر را به صدا در می آورند. انواع دیگر حرکت جالب، پرتاب نارنجک از طریق پنجره و یا فقط در داخل ساختمان و آغاز کشتار با یک تفنگ شاتگان است.

ماموریت بیستم Crystal Maze در GTA V

هنگامی که تمام محدوده ساختمان را امن کردید، پله ها را پیدا کنید و به به پایگاه بروید و آخرین دشمن را از بین ببرید.

ماموریت بیستم Crystal Maze در GTA V

قسمت نهایی این ماموریت تنها لذت است. شروع به ریختن قوطی بنزین به خارج از ساختمان کنید. سپس آن را بیندازید و به خطی که بر روی زمین به سمت خانه می رود شلیک کنید تا آتش بگیرد. آخرین چیزی که باید انجام دهید خارج شدن از محوطه است.

  • هدشات : ۱۰ تا از دشمنان را باید هدشات کنید.
  • تمام ماموریت را بدون هیچ آسیبی باید به اتمام برسانید.
  • باید دو تا از دشمن ها را با یک شلیک از بین ببرید.
  • باید دقت کشتن شما حداقل ۸۰ درصد باشد.
هاست سیتی
برای دیدگاه ها کلیک کنید