قسمت بیست و هشتم راهنمای بازی GTA V

قسمت بیست و هشتم راهنمای بازی GTA V

راه باز کردن این ماموریت : باید ماموریت اصلی بیست و هفتم (Three’s Company) را به اتمام برسانید. در حالی که به عنوان تراور بازی می کنید، منتظر یک تماس تلفنی خارج از لیست مخاطبین خود شوید یا اینکه می توانید به عنوان مایکل بازی کنید و منتظر یک تماس تلفنی از طرف استیو باشید.

شخصیت ها : تراور و مایکل

اطلاعات اضافی : جاذبه اصلی این ماموریت امکان در معرض قرار دادن کریموف به تمام انواع شکنجه ها با هدف تهیه اطلاعات است. شخصیت مسئول تحمیل شکنجه تراور است. کار مایکل از سوی دیگر برای از بین بردن فردی خاص است و این بخش از ماموریت می تواند بدون هیچ مشکلی تکمیل شود.

شما می توانید این ماموریت را هم در حالی که مایکل هستید و هم درحالی که تراور هستید فعال کنید. در حالت دوم، شما یک تماس تلفنی از یک شخص نامعلوم دریفات خواهید کرد. به صحبت های استیو گوش دهید و بعد به سمت انبار واقع در شمال بندر حرکت کنید (اگر در حال حاضر به عنوان تراور بازی می کنید، می توانید سوییچ کنید به مایکل تا سرعت این روند بالا برود).

قسمت بیست و هشتم راهنمای بازی GTA V

منتظر بمانید تا زمانی که دوباره کنترل مایکل را بدست بگیرید، سوار ماشین دیو شوید و به سمت نقطه ای که املاک کریمو در تپه های راکفورد در آن واقع است، حرکت کنید. پس از رسیدن به آنجا، متوجه می شوید که آدرس اشتباهی را به شما داده است و در نتیجه تراور شروع به شکنجه این مرد می کند.

قسمت بیست و هشتم راهنمای بازی GTA V

در طول این ماموریت، باید چهار صحنه فوق العاده خشن بازجویی را بازی کنید و تراور می تواند به اختیار خود هر یک از ابزارهایی که بر روی میز برای شکنجه هستند را برای هر چه بهتر شکنجه کردن انتخاب کنید. این ابزارها عبارتند از :

– باتری ماشین : می توانید کریمو را تهدید کنید یا او را برق مستقیم شوک دهید.

– انبر : می توانید یکی از دندان های کریمو را بکشید و برای این کار حرکات دایره ای با آنالوگ سمت راست (جهت عقربه های ساعت) انجام دهید.

– آچار : می توانید پای کریمو را با یک ضربه خیلی محکم بشکنید.

قوطی : می توانید با قرار دادن یک پارچه بر سر او و ریختن آب بر روی کریموف او را شکنجه دهید.

قسمت بیست و هشتم راهنمای بازی GTA V

وابستگی بسیار مهم شکنجه با مانیتور ضربان قلب وجود دارد، پس سعی نکنید زیاد شکنجه کنید. در غیر اینصورت ایست قلبی برای شخص اتفاق می افتد. این به معنای آخر مامورین میست، چرا که با تزریق آدرنالین می توانید (مشابه تصویر بالا) طرف را برگردانید. چیزی که باید متوجه باشید این است که با تزریق آدرنالین به طرف، دیگر نمی توانید این ماموریت را  ۱۰۰ درصد تکمیل نمایید. به خاطر همین است که باید مراقب حال کریمو باشید.

قسمت بیست و هشتم راهنمای بازی GTA V

بعد از پایان صحنه اول شکنجه، شما مکان جدید از کریمو به دست می آورید. منتظر بمانید تا بازی به مایکل سوییچ کند و بعد به طرف منطقه Humash واقع در شمال غربی شهر حرکت کنید. پس از این که رسیدید، در بزرگراه پارک کنید و منتظر مایکل و دیو برای گرفتن موضع خود در سراسر جاده به هدف این ماموریت، در تپه.

قسمت بیست و هشتم راهنمای بازی GTA V

پس از اینکه به تراور در اتاق شکنجه برگشتید، باید قسمت دوم بازجویی را بازی کنید. در نتیجه باید در مورد ویژگی های عمومی شخصی که دنبال او می گردید باشید. منتظر بمانید تا زمانی که به مایکل برگردید و سپس از اسلحه اسنایپر خود برای دیدن استفاده کنید. متاسفانه، در ساختمان روبرویی آدمهای بسیار زیادی وجود داردند، پس دوباره به تراور برخواهید گشت. پس از قسمت سوم بازجویی، کریمو به شما می گوید که طرف مقابل ریش دارد.

قسمت بیست و هشتم راهنمای بازی GTA V

در حالی که یک بار دیگر مایکل هستید، از اسلحه اسنایپر استفاده کنید. به هر حال، این بار هم برای شناختن هدف به شکست می انجامد. دوباره پس به شخصیت تراور بر می گردید و آخرین قسمت بازجویی را انجام می دهید و متوجه می شوید که طرف مقابلتان چپ دست و سیگاری است. منتظر بمانید تا دوباره مایکل شوید، هدف را مشابه تصویر بالا پیدا کنید و با یک تیر به سر، او را بکشید.

قسمت بیست و هشتم راهنمای بازی GTA V

صحنه سینمایی را تماشا کنید و سپس به عنوان شخصیت تراور آخرین قسمت ماموریت را به پایان برسانید در حالی که چندین بار کریمو را شکنجه کرده اید او را به فرودگاه ببرید تا اطمینان خاطر شوید که به سلامت لوس سانتوس را ترک می کند.

مواردی که این ماموریت را ۱۰۰ درصد تکمیل می نماید :

– منو متوقف نکن : شکنجه کردن کریمو به حالت های مختلف

– Electrocutioner : استفاده از باتری ماشین حین شکنجه

– دندان کشیدن : باید از انبر برای کشیدن دندان طرف حین شکنجه استفاده کنید.

– آچار : باید حین شکنجه از این وسیله هم استفاده کنید.

– قوطی : باید حین شکنجه از قوطی هم استفاده کنید.

8 دیدگاه

8 Comments

  1. پویا

    ۱۳۹۵/۰۵/۰۱ at ۷:۰۹ ق.ظ

    ممنونم شریف جان ردش کردم

  2. پویا

    ۱۳۹۵/۰۵/۰۱ at ۸:۰۵ ق.ظ

    لطفا مراحل بعد هم بزار

  3. رشید

    ۱۳۹۵/۰۵/۱۳ at ۲:۵۶ ق.ظ

    با سلام خدمت دوستان من در مرحله بیست وهشتم هستم بعد از شکنجه اون مرد مایکل میره بالای تپه برای تیراندازی به مردی که کت قرمز داره و با دست چپ داره سیگار میکشه بنده هر کاری میکنم که به طرف شلیک کنم نمیتونم لطفا راهنمایی کنید ممنون

    • شریف

      ۱۳۹۵/۰۵/۱۳ at ۳:۱۰ ق.ظ

      با سلام
      مشکل یا از بازی است یا خشاب تموم کردید

  4. رشید

    ۱۳۹۵/۰۵/۲۵ at ۱:۴۳ ب.ظ

    سلام شریف جان اسلحه من پر است هر کدوم از دکمه ها رو میزنم شلیک نمیکنه میشه راهنمایی کنی

    • شریف

      ۱۳۹۵/۰۵/۲۶ at ۳:۴۴ ق.ظ

      سلام
      یه بار از بازی برید بیرون و بیاین تو شاید درست بشه
      مشکل از خود بازیه

  5. kmn

    ۱۳۹۵/۰۸/۳۰ at ۱۲:۳۸ ب.ظ

    با سلام.
    ببخشید شما چگونه زیرنویس انگلیسی بازی gta v را فعال کردید؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون از سایت خوبتون

    • شریف

      ۱۳۹۵/۰۸/۳۰ at ۱:۳۲ ب.ظ

      سلام
      این کارها رو انجام بدید :
      ۱- روی دگمه ای که منوی بازی رو میاره کلیک کنید
      ۲- سپس به تب setting بروید و از آنجا بخش display را انتخاب کنید
      ۳- از قسمت راست گزینه subtitle را on کنید

بزرگ ترین فروشگاه اینترنتی کشور، اینک در آستانه ی دهمین سال فعالیت، با گستره ای از کالا های متنوع برای تمام اقشار جامعه و هر رده ی سنی، برای کاربران خود « تجربه ی لذت بخش یک خرید اینترنتی » را تداعی مکند. »ارسال سریع«، » ضمانت بهتری قیمت« و » تضمین اصل بودن کالا« سه اصل اولیه است که ...

اطلاعات تماس و پشتیبانی

تلفن تماس: 09354493151

برای ارسال ایمیل روی این لینک کلیک کنید.