قسمت بیست و هفتم راهنمای بازی GTA V

قسمت بیست و هفتم راهنمای بازی GTA V

راه باز کردن این ماموریت : به اتمام رساندن ماموریت بیست و پنجم (Dead Man Walking). حالا می توانید به سمت آسمان خراش حرکت کنید، جایی که ستاد FIB (حرف B بر روی نقشه) است.

شخصیت ها : مایکل، فرانکلین و تراور

اطلاعات اضافی : این چیزی شبیه ماموریت نمایشی است، چرا که هر سه شخصیت بازی برای اولین بار هر کدام سهمی در این ماموریت دارند و واقعا همکاری آنها بسیار لذت بخش است. نقشه شما حمله به ستاد FIB برای دستگیری فردیناند کریمو است.

این ماموریت را با شخصیت مایکل آغاز می کنید. به آسمان خراش FIB در مرکز شهر لوس سانتوس بروید، جایی که دیو، استیو هینز و آندریس را ملاقات می کنید. بعد از گوش دادن به نقشه در مورد گرفتن فردیناند کریمو از ساختمان، جایی که توسط FIB نگهداری می شود، دنبال دیو سوار ماشین او شوید. به سمت میدان بروید جایی در ارتفاعات El Burro. انجا فرانکلین و تراور را ملاقات می کنید.

قسمت بیست و هفتم راهنمای بازی GTA V

به زودی کنترل تراور را به دست می گیرید و شروع به هلیکوپتر سواری می کنید. اگر این اولین پرواز شماست، اطلاعات نمایشی در مورد پرواز کردن را که در صفحه نمایش داده می شود بخوانید. مقصد شما آسمان خراش FIB است و با توجه به دستورالعمل ها، شما باید روبروی دیوار غربی (مشابه تصویر بالا) جایی که صحنه کات می خورد بروید.

قسمت بیست و هفتم راهنمای بازی GTA V

منتظر بمانید تا بازی به مایکل سوییچ کند و سپس با او به پایین بروید. می توانید با پرش از دیوار به سرعت از آن پائین بروید. به اتاقی که کریمو در آن است نزدیک شوید و به دوربین سینمایی سوییچ کنید تا بخشی از بازجویی را تماشا کنید. هنگامی که  اطلاعات کافی را بدست آوردید، از پنجره وارد اتاق شوید.

قسمت بیست و هفتم راهنمای بازی GTA V

با توجه به پیشنهاد بازی، به سرعت به فرانکلین سوییچ کنید، چرا که با اسلحه اسنایپر مایکل را پشتیبانی می کند. شروع به از بین بردن مامورها در اتاقی که مایکل است بکنید. سعی کنید تاجایی که می توانید به سرعت هدشات بزنید.

قسمت بیست و هفتم راهنمای بازی GTA V

با توجه به پیشنهاد بازی، دوباره به مایکل برگردید، باید مامورهایی که در اتاق باقی مانده اند را نیز از بین ببرید. می توانید، البته از حالت اسلوموشن برای راحت تر کردن کارتان و هدشات زدن استفاده کنید. منتظر بمانید تا زمانی که تراور مایکل و کریمو را سوار هلیکوپتر کند و بعد از آن فرار کنید.

قسمت بیست و هفتم راهنمای بازی GTA V

کنترل فرانکلین را برای آخرین بار بدست بگیرید. همانطوری که متوجه شدید، هلیکوپتر مسلحی به سمت شما می آید و وظیفه شماست که آن را از بین ببرید. به سمت شلیک کننده های هلیکوپتر شلیک نکنید، فقط به خلبان هلیکوپتر (مشابه تصویر بالا) شلیک کنید، چرا که سریعتر باعث از بین بردن آنها می شود.

قسمت بیست و هفتم راهنمای بازی GTA V

در طول آخرین قسمت از ماموریت می توانید بسته به جایی که هستید تراور را که خلبان یا آتش بار را که مایکل هست انتخاب کنید. من پیشنهاد می کنم که برای این که سریعتر از شر هلیکوپتر دشمن راحت شوید اول مایکل را انتخاب کنید تا هلیکوپتر را از بین ببرد و سپس تراور را انتخاب نمایید.

حالا به پایگاه خودتان برگردید. هلیکوپتر را به دقت بر روی زمین بنشانید و انتهای ماموریت را تماشا کنید.

مواردی که نیاز دارید تا این ماموریت را ۱۰۰ درصد تکمیل نمایید :

– زمان : باید کل این ماموریت را در عرض ۷ دقیقه و ۳۰ ثانیه به اتمام برسانید.

– دقت : باید حداقل ۷۰ درصد دقت در این ماموریت داشته باشید.

– هدشات : باید ۱۰ هدشات بزنید.

برای دیدگاه ها کلیک کنید