راهنمای کامل بازی Horizon Zero Dawn

هورایزن زیرو دان

راهنمای بازی Horizon Zero Dawn یک راهنمای جامع و دقیق است. در صفحات زیر اطلاعاتی در مورد اسرار، کلکسیون، حریفان و ماشین آلات سرسخت، مهارت ها و اهداف و همچنین غنائم، فست تراول را خواهید یافت. راهنمای ما شامل یک به روز رسانی برای DLC Horizon Zero Dawn: Wilds Wilds نیز می باشد.

راهنمای ماموریت اصلی بازی

راهنمای ما و راه حل ما برای ماموریت های اصلی و جانبی شامل راهنمایی هایی است که به شما کمک می کند تا هر ماموریتی را تکمیل کنید. ما تمام ماموریت های اصلی مانند The Proving، Revenge of the Nora ، The City of The Sun ، Grave-Hoard or Deep Secrets of Earth و همچنین مأموریت های جانبی مانند The Ancient Armory or Heap of Trouble را شرح داده ایم.

نقشه ها و اسرار

این راهنما همچنین شامل نقشه های مکان دقیق اسرار است. در هر نقشه، ما مزایا و معایب، شخصیت های بانوک، عروس های باستانی و گل های فلزی را علامت زده ایم. ما همچنین صدا، هولوگرام یا اطلاعات نقطه ای را فراموش نکرده ایم

  • Vantages
  • Banuk figures
  • Ancient vessels
  • Metal flowers
  • Audio datapoint
  • Text datapoint

Cauldronها

Cauldronها نوع خاصی از سیاه چاله ها در بازی هستند. در اینجا یک راهنما برای هر Cauldron پیدا خواهید کرد که به شما کمک می کند تا آن را کامل کنید و Boss خود را شکست دهید.

  • RHO cauldron
  • ZETA cauldron
  • XI cauldron
  • SIGMA cauldron

پیشرفت شخصیت

در بخش پیشرفت شخصیت راهنمای Horizon Zero Dawn توضیحاتی در مورد مهارت و مشاوره Aloy وجود دارد که می توانید آنها را استفاده کنید. این راهنما همچنین توضیحاتی برای زره و لباس شخصیت بازی می دهد. همچنین سیستم تعاملی و همچنین مهمترین بخشهای سلاح و تجهیزات مورد استفاده قرار گرفته را نیز توضیح می دهد.

  • مهارت های Aloy
  • زره و دستکاری
  • اهداف بازی – راهنمای استفاده از ماشین آلات در Horizon Zero Dawn.

ماشین آلات

راهنمای بازی Horizon Zero Dawn همچنین شامل بخش هایی است که به ماشین ها اختصاص دارد. ما هر ماشین و روش هایی را برای از بین بردن آنها تعریف می کنیم.

  • ماشین آلات
  • سوار شدن
برای دیدگاه ها کلیک کنید