راهنمای ماموریت سی و سوم بازی GTA V

قسمت سی و سوم راهنمای بازی GTA V

راه باز کردن این ماموریت : شما باید ماموریت سی ام (Scouting the Port) را به اتمام برسانید و سپس به قسمت پایانی آن که باید نقشه حمله خود را انتخاب کنید بروید. پس از این که پیامی از طرف وید دریافت کردید، علامت Hs بر روی نقشه ظاهر می شود که مکانی را نشان می دهد که می توانید هلیکوپتر ارتش را در آنجا پیدا کنید.

شخصیت : تراور

اطلاعات اضافی : دزدیدن این هلیکوپتر کار آسانی نیست، چرا که در پایگاه نظامی قرار دارد و پس از اینکه شما وارد این پایگاه می شوید پلیس ۴ ستاره شروع به تعقیب شما خواهد کرد. مراقب موشک های دفاعی و هلیکوپتر جنگی دشمن باشید.

هلی کوپتر که شما به دنبال آن هستید در Fort Zancudo واقع در بخش شمال شرق نقشه است. اگر می خواهید می توانید با وسیله نقلیه خود را به آنجا برسانید. بهتر است که با وسیله نقلیه از سمت شمال و از طریق دروازه امنیتی وارد شوید. در راهتان به سمت هلیکوپتر، حتما مراقب سربازانی که به سمت شما شلیک می کنند باشید.

قسمت سی و سوم راهنمای بازی GTA V

ایده بهتر این است که اول سوار هلیکوپتر تراور که در پایگاه شخصی او قرار دارد شوید و سپس به سمت جنوبی غربی Sandy Shores حرکت کنید. پس از اینکه به آنجا رسیدید، سوار هلیکوپتر نشان داده شده در تصویر بالا شوید. سعی کنید با ارتفاع کم پرواز کنید، هنگامی که به نزدیکی پایگاه نظامی رسیدید، هلیکوپتر را جایی که هلیکوپتر نظامی محموله بر وجود دارد، فرود بیاورید. خوبی این هلیکوپتر این است که با موشک های نظامی زده نمی شود.

قسمت سی و سوم راهنمای بازی GTA V

صرف نظر از نوع، من پیشنهاد می کنم که از مهارت ویژه تراور با یک اسلحه خوب برای از بین بردن تمام دشمنان در نزدیکی هلیکوپتر نظامی استفاده نمایید و سپس سوار هلیکوپتر شوید.

قسمت سی و سوم راهنمای بازی GTA V

هرچه سریعتر با هلیکوپتر به سمت فرودگاه ذکر شده در جنوب غربی نقشه پرواز کنید.  یک هلیکوپتر جنگلی هم به تعقیب تراور خواهد آمد، اما هر جور شده آرام حرکت نکنید چرا که نباید تیر بخورید. پس از این که به نقطه مورد نظر رسیدید، هلیکوپتر را در محدوده علامت زده شده فرود بیاورید.

موراردی که برای تکمیل ۱۰۰ درصد این ماموریت نیاز دارید :

– زمان ماموریت : باید در عرض ۵ دقیقه و ۳۰ ثانیه کل ماموریت را به پایان برسانید.

9 دیدگاه

9 Comments

  1. رامتین

    ۱۳۹۵/۱۱/۰۸ at ۱:۰۷ ب.ظ

    من گیر کردم اس ام اس که باید برام بیاد نمیاد نمیدونم چیکار کنم

  2. رامتین

    ۱۳۹۵/۱۱/۰۸ at ۱:۰۸ ب.ظ

    اصلا بهم مرحله نمیده باید چیکار کنم لطفا زود کمکم کنید

  3. حسین

    ۱۳۹۵/۱۱/۰۹ at ۱۲:۳۲ ب.ظ

    آقا این مشکل منم هست اسم ام اس نمیاد براش

  4. ممد

    ۱۳۹۵/۱۲/۰۸ at ۷:۲۵ ب.ظ

    سلام من هم این مشکلو دارم اصلا اس ام اس نمیاد برا منم ؟

  5. mohammad99

    ۱۳۹۵/۱۲/۰۹ at ۷:۵۳ ق.ظ

    من هم همین مشکلو دارم اس ام اس نمیاد

  6. یاسین

    ۱۳۹۶/۰۱/۲۴ at ۱۱:۲۷ ق.ظ

    مال من هم همینطور اس ام اسی نمیاد

  7. MOBIN

    ۱۳۹۶/۰۴/۰۷ at ۱:۳۳ ب.ظ

    سلام شرمنده نقشه حمله رو باید از کجا انتخاب کنیم
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  8. Ali138

    ۱۳۹۶/۰۵/۰۲ at ۶:۴۸ ب.ظ

    سلام خیلی ممنون از سایت خوبتون اگه میشه راهنمایی کنید من برام پیام نمیاد و مرحله شروع میشه ممنون میشم که ادمین یا دیگر اعضا کمک کند
    با تشکر

  9. پوریا

    ۱۳۹۶/۰۵/۱۵ at ۷:۳۰ ب.ظ

    سلام
    آقا مرحله برا منم باز نمیشه