راهنمای ماموریت اضافی Parenting 101 بازی GTA V

راهنمای ماموریت اضافی Parenting 101 بازی GTA V

راه باز کردن این ماموریت : ابتدا ماموریت اصلی هفتاد و سوم (Meltdown) را به پایان برسانید. منتظر تماس تلفنی از طرف جیمی باشید، آن را جواب دهید و به مکالمات آنها گوش دهید.

شخصیت : مایکل

اطلاعات اضافی : این یکی یک ماموریت کاملا منحصر به فرد است چرا که اختیاری است و به حساب نمی آید، در حالی که در طرح اصلی محاسبه می شود. قضیه این ماموریت کمک به جیمی است که در دردسر افتاده است.

در حالی که به جای شخصیت مایکل بازی می کنید، پس از اینکه مدتی از اتمام ماموریت هفتاد و سوم گذشت، یک تماس تلفنی از طرف جیمی دریافت می کنید. در طول مکالمه، متوجه می شوید که جیمی توسط اشخاصی دزدیده شده است. در پایان مکالمه، باید تصمیم بگیرید که می خواهید به او کمک کنید یا نه.

راهنمای ماموریت اضافی Parenting 101 بازی GTA V

ماشینی که جیمی توسط آن دزدیده شده در حال حرکت به سمت بیابانی در بخش مرکزی نقشه (Banham Canyon) است. پس از اینکه به SUV نزدیک شدید، شروع به تیراندازی به سمت آن کنید، اما با توجه به دستورالعملی که بر روی صفحه نمایش می بینید، سعی نکنید تا آدم ربایان را بکشید. پس از اینکه ماشین به شدت صدمه دید، آدم ربایان شروع به فرار خواهند کرد. آنها را بیخیال شوید و به جای آن با جیمی به محل زندگی فعلی خانواده مایکل بازگردید.

3 دیدگاه

3 Comments

  1. علی

    ۱۳۹۶/۰۵/۰۶ at ۱۰:۰۰ ق.ظ

    سلام ببخشید این جیمی به من زنگ زد دستم خورد قطع شد الان مرحله برام نمیاد خواهش میکنم دوستان کمکم کنین

  2. علی

    ۱۳۹۶/۰۵/۰۸ at ۹:۰۵ ق.ظ

    تروخدا کمکم کنین

  3. ABBAS

    ۱۳۹۶/۱۰/۱۳ at ۱۲:۱۵ ب.ظ

    سلام ببخشید من به جیمی و به تریسی کمک نکردم بازی من کامل تموم میشه یا نه