راهنمای ماموریت اصلی Get Junior ویچر ۳

دسته بندی : راهنمای بازی
287 بازديد

راهنمای ماموریت اصلی Get Junior ویچر ۳

پس از تصمیم گیری برای قرار داد دیگری که در ماموریتBroken Flowers است، به سمت گرمابه بروید تا Sigi Reuven را ملاقات کنید. در طول مکالمات خود با او چند قاتل به شما حمله می کنند. اگرچه در این قسمت شما هیچ اسلحه و زره ای ندارید ولی به هرحال می توانید به آسانی دشمنان را از بین ببرید. هنگامی که تمام شد از Sigi در مورد Junior بپرسید و بعد از آن گرمابه را ترک کنید. ولی اگر در مورد Dandelion شروع به سوال پرسیدن کنید، ماموریت Count Reuven Treasure شروع خواهد شد. می توانید با Sigi هم بازی گوئنت کنید. او یکی از حریف های اصلی در ماموریت Gwent: Big City Players است.

پس از اتمام فاز این ماموریت، ماموریت جانبی دیگری به نام The Gangs of Novigrad دریافت می کنید.

جمع آوری اطلاعات

نکته : در فاز دوم ماموریت باید تصمیم بگیرید که چگونه می خواهید آن را به اتمام برسانید. دو گزینه در اینجا وجود دارد :

  • ” like a spy” : با جمع آوری اطلاعات و تکمیل مراحل بیشتر
  • ” aggressively” : در این گزینه با شمشیر خود عمل می کنید. در گزینه دوم به سادگی به ساختمان می روید و با کشتن نگهبانان آیتم ها و اطلاعات خود را جمع آوری می کنید. (جزئیات در زیر آمده)

می توانید فورا پس از ترک گرمابه به ملاقات Cleaver (ماموریت The Gangs of Novigrad) بروید. او هر موقع که وضعیت خراب شد دورف ها را برای پشتیبانی شما می فرستد. می توانید با آنها به یک محل با استفاده از زور وارد شوید و یا با خیال راحت جمع آوری اطلاعات کنید و هنگامی که گرفتار شدید از دورف ها برای کمک استفاده کنید. در آن محدوده و در کازینو مدارکی را پیدا می کنید که می توانید آن ها را فورا به Dijkstra تحویل دهید. سپس می توانید به ملاقات Vernon Roche بروید. کافی است یکی از مخفیگاه هایی را که علامت زده شده را جستجو کنید و نیازی به جستجوی مخفیگاه Junior نیست.

Option A: infiltration (نفوذ)

راهنمای ماموریت اصلی Get Junior ویچر 3

برای وارد شدن به آن محدوده باید یا به نگهبانان رشوه دهید (۱۰۰ طلا) یا از علامت Axii استفاده کنید. اگر به آنها حمله کنید، یک گروه بزرگ از مردان Junior به طرف شما حمله خواهند کرد. با Igor صحبت کنید. در مکالمات خود با او به Junior هیچ اشاره ای نکنید زیرا ممکن است به شناسایی شما منجر شود. پس از مکالمات شما به یک میدان جنگ می روید. در اینجا باید تعدادی از دشمنان و هیولاها را از بین ببرید :

  • Gustaw Roene : اگر به او رحم کنید او به شما در کشتن دشمنان کمک خواهد کرد.
  • سگ های وحشی (اگر به Roene رحم کنید)
  • برادرانی از Skellige
  • هیولای Wyvern (لول ۱۱)
  • Endregas (لول ۱۰ الی ۱۲)
  • خرس بزرگ (لول ۱۱)

راهنمای ماموریت اصلی Get Junior ویچر 3

سرانجام توسط مردان Junior به شما حمله خواهد شد و مردان Cleaver در آنجا به شما در کشتن آنها کمک خواهند کرد. قبل از ترک آنجا جسد Igor را بگردید و کلیدی که به یک صندوقچه که نزدیک میزش روی زمین قراردارد مربوط می شود را بردارید. در داخل آن نامه ای را پیدا می کنید که در آن پیام محرمانه ای نوشته شده است. در طبقه پایین تر، در شرق این محل، در مخفی روی دیوار را پیدا می کنید. آن را با استفاده از مشعلی که در آنجا هست باز کنید. در آنجا در سندهای مخفی Dijkstra را پیدا می کنید.

راهنمای ماموریت اصلی Get Junior ویچر 3

می توانید مشابه همین روش بالا وارد کازینو شوید. یعنی یا ۲۰۰ طلا به نگهبانان رشوه دهید یا از علامت Axii استفاده کنید. در طول مکالمات خود با میهمانان کازینو، در مورد Junior هیچ صحبتی به میان نیاورید. چرا که باعث شروع یک جنگ می شود. در واقع، تنها چیزی که می توانید با وارد شدن به کازینو به صورت مسالمت آمیز به دست آورید، فرصت بازی گوئنت با دو تا از سه مهمان در طبقه همکف است (دو تا از آنها در گوشه اتاق هستند). پس از بردن آن دو نفر در بازی، به هر حال روند طوری پیش می رود که مجبور به مبارزه با آنها می شوید.

راهنمای ماموریت اصلی Get Junior ویچر 3

در اتاق بالاترین طبقه، ریکو را پیدا می کنید. او اطلاعاتی در مورد Dijkstra به شما می دهد. پس از آزاد کردن او ماموریت جانبی Honor Among Thieves را دریافت می کنید.

راهنمای ماموریت اصلی Get Junior ویچر 3

هنگامی که آن مکان رسیدید، متوجه می شوید که دورف های Cleaver قبل از شما در آنجا بوده اند. کتابی که در طبقه همکف قراردارد را بردارید. در آنجا چیز جالب و به دردبخوری پیدا نمی کنید.

Option B: aggressive (خشن)

اگر می خواهید ماموریت Get Junior را به صورت خشن به پایان برسانید، ابتدا به ملاقات Cleaver بروید و با او در مورد Junior صحبت کنید. برای کمک به مردان خود در حمله به مکان های تازه وارد توافق کنید.

راهنمای ماموریت اصلی Get Junior ویچر 3

اول به نزدیکی کازینو بروید و مردان Cleaver را ملاقات کنید. با لیدر آنها صحبت کنید. هنگامی که آماده شدید، به او بگویید. آن دو مردی (لول ۱۲) که در درب ورودی هستند را بکشید. در داخل حدود ۱۰ دشمن بر روی یک طبقه مشابه طبقه سوم در آنجا هستند. سعی کنید تا دشمنان را یکی پس از دیگری از بین ببرید. حالا باید کل کازینو را جستجو کنید. به سمت اتاقی که در طبقه دوم است بروید تا ریکو را پیدا کنید. با او صحبت کنید. متوجه می شوید که Junior یک توافق با Redanianها کرده است. حالا باید تصمیم بگیرید که ریکو را آزاد کنید یا همانطوری او را رها کنید. اگر تصمیم به آزادی او بگیرید، به یاد داشته باشید تا روزی در Bedlam از او یک جایزه دریافت می کنید (Honor Among Thieves).

راهنمای ماموریت اصلی Get Junior ویچر 3

حالا به نزدیکی محدوده علامت زده شده بروید. دورف های Cleaver باید در آنجا منتظر شما باشند. در آنجا باید دو نفر از دشمنان که لول ۱۲ هستند را در مقابل درب ورودی شکست دهید. وارد زیرزمین شوید. دو گروه از دشمنان مردان Junior را در آنجا باید از بین ببرید. در اتاق بزرگتر بعدی گروه دیگری را ملاقات می کنید این بار بزرگتر و نزدیک به ۱۲ نفری می شوند. یک صندوقچه در کنار میز Igor قرار دارد. برای باز کردن آن کلید احتیاج دارد. برای پیدا کردن کلید جسد Igor را بگردید تا پیدا کنید. نامه را از صندوقچه بردارید.

پس از جمع آوری اطلاعات از هر دو محل به سمت Cleaver برگردید. او از شما تشکر می کند و ۳۰۰ طلا هم به شما می دهد. این ماموریت به پایان رسید.

ملاقات با Roche

راهنمای ماموریت اصلی Get Junior ویچر 3

پس از اینکه اطلاعات را به Dijkstra تحویل دادید، او ردپای جدیدی را برای شما نقطه گذاری می کند. به ملاقات Vernon Roche  در مخفیگاهش بروید. پس از یک مکالمه کوتاه، با هم به ملاقات یک جاسوس در Oxenfurt می روید. به جای جاسوس king Radovid را درآنجا ملاقات می کنید. پس از گفتگو با او یک ماموریت جانبی جدید به نام Eye for An Eye ازطرف Roche دریافت می کنید و سپس مخفیگاه Junior را از او دریافت می کنید. به چند خیابان پایین تر از درب هدف خود بروید.

راهنمای ماموریت اصلی Get Junior ویچر 3

دو نگهبان  (لول ۱۱) شما را متوقف می کنند. باید آنها را بکشید چرا که صبحت کردن فایده ای ندارد. کلید درب ورودی را بردارید. قبل از وارد شدن به آنجا خود را آماده کنید. در داخل آنجا با گروه بزرگی از مردان Junior (لول ۱۱ الی ۱۲) مبارزه کنید. پس از مقابله با آنها، به بزرگترین ساختمان در وسط بروید، سه نگهبانی که آنجا هستند را نادیده بگیرید و به سمت طبقه اول برای صحبت کردن با Junior بروید.

راهنمای ماموریت اصلی Get Junior ویچر 3

در طول مکالمه داستان Ciri فعال خواهد شد. اول از نردبان بالا روید تا به سقف برسید و سپس از روی بالکون بپرید و از طریق پنجره وارد ساختمان شوید. پس از یک میان پرده کوتاه، یک دوئل شروع می شود. گرالت یک مهارت جدید دریافت خواهد کرد به شما اجازه مقابله با آسیب های کوچک برای هر دشمن را می دهد. از آن مهارت به صورت عاقلانه در برابر دشمنان استفاده کنید. نمی توانید ضدحمله بزنید پس بهتر است که از پرش های بلند یا به اطراف پریدن را در برابر دشمنی که در پشت شما ظاهر خواهد شد استفاده کنید و از حمله قوی از پشت او برای مقابله استفاده کنید. قبل از اینکه به طبقه همکف بروید، منتظر بمانید تا جانتان پر شود.

راهنمای ماموریت اصلی Get Junior ویچر 3

سرانجام می توانید در مورد سرنوشت Junior تصمیم بگیرید. می توانید یکی از این دو گزینه را انتخاب کنید :

  • کشتن Junior : یک Doppler به نام Dudu جای او را گرفته است و تحت رهبری او گروه های جنایی بی ضرری تشکیل خواهد شد.
  • از کشتن او بگذرید : او زنده می ماند ولی شخصیتش تخریب می شود و بی ضرر باقی می ماند.

پس از این ماموریت، دو ماموریت به طور خودکار شروع می شود : ماموریت The Play’s the Thing و A Favour for Radovid. این ماموریت بسیار ساده است و درباره صحبت کردن با پادشاه و دریافت ماموریت جانبی Redania’s Most Wanted است که برای پیدا کردن Philippa Eilhart ایجاد شده است. پس از ترک کشتی، علاوه بر این به یک پیام از رهگذر یک ماموریت دیگر به نام Now or Never برای شما شروع خواهد شد.

کانال تلگرام الترا گیم

پاسخ دهید