راهنمای قسمت (Ending C: The Third Way) بازی GTA V

راهنمای قسمت (Ending C: The Third Way) بازی GTA V

راه باز کردن این ماموریت : پس از ملاقات دوین وستن (Finale – introduction) باید نقشه C را انتخاب کنید.

شخصیت ها : فرانکلین، مایکل و تراور

اطلاعات اضافی :  این ماموریت متصل به نقشه C است و مطمئنا طولانی ترین و سخت ترین ماموریت در کل بازی است. در بخش اولیه، نیاز به مبارزه بسیار سختی در ریخته گری دارید. در قسمت های جلوتر ماموریت، خوشبختانه کمی آسان تر می شود و آنها باید Stretch، Steve Haines، Wei Cheng و Devin Weston را از بین ببرند.

نکته : من پیشنهاد می کنم که خودتان را قبل از شروع این ماموریت برای یک مبارزه طولانی مدت آماده کنید. پیشنهاد می کنم که هر سه شخصیت را با زره ها و اسلحه های اتوماتیک و تک تیرانداز و بمب های چسبان تجهیز کنید.

در حالی که به عنوان فرانکلین بازی می کنید منتظر بمانید تا زمانی که لستر تماس بگیرد. پس از گوش دادن به مکالمات به سمت خانه لستر بروید. پس از رسیدن به آنجا، یک صحنه از بحث مربوط به راه حل وضعیت مشکل سازی که برای  فرانکلین بوجود آمده را تماشا می کنید.

راهنمای قسمت (Ending C: The Third Way) بازی GTA V

خانه را رها کنید و منتظر فرانکلین برای تماس با لامار بمانید. به محدوده ای برسید که خانه لامار در آنجا قرار دارد. محل بعدی که باید برسید ریخته گری واقع در شرق خانه لامار در منطقه ارتفاعات موریتا است. وارد ریخته گری شوید و به نقطه ای برسید که مایکل و تراور را در انجا ملاقات می کنید.

راهنمای قسمت (Ending C: The Third Way) بازی GTA V

درست پس از مکالامت بین شخصیت ها، در وهله اول، یک جنگ بزرگ با اعضای گروه ضربت FIB و سپس مزدوران Merryweather به این مبارزه اضافه خواهند شد. به یاد داشته باشید که آزادانه می توانید بین شخصیت ها جابجا شوید. فرانکلین، ابتدا در یکی از بالکن های بالا در سمت چپ جایی که صحبت های اخیر صورت گرفته قرار دارد.

راهنمای قسمت (Ending C: The Third Way) بازی GTA V

مایکل در بالکن واقع در نقطه ای که در آن آخرین دیدار صورت گرفته قرار دارد. به طور پیش فرض، او از اسلحه تک تیرانداز که قدرت شلیک بالایی دارد استفاده می کند، متاسفانه بعد از هر تیر نیاز به پر کردن اسلحه دارد. در نتیجه بهتر است از اسلحه تک تیرانداز دیگری برای خود استفاده نمایید.

راهنمای قسمت (Ending C: The Third Way) بازی GTA V

تراور در اولین سقف کوچک در بالای ورودی به ریخته گری که یک محل مناسب برای غافلگیری دشمنانی که ظاهر می شوند قرار دارد. به طور پیش فرض تراور از اسلحه اتوماتیک برای راحت تر کشتن دشمنان استفاده می نماید.

راهنمای قسمت (Ending C: The Third Way) بازی GTA V

در ابتدا دشمنان در پایین ترین سطح ریخته گری ظاهر می شوند، اگر چه چند گروه مزدور از شرکت Merryweather از بالکن بالا واقع در سمت چپ جایی که مایکل و فرانکلین پنهان شده اند وارد می شوند. بهترین راه برای از بین بردن دشمنان استفاده از اسلکه تک تیرانداز و کشتن آنها در موقعیت نرده ها است.

راهنمای قسمت (Ending C: The Third Way) بازی GTA V

مبارزه را ادامه دهید تا زمانی که لامار درخواست کمک برای دشمنانی که از پشت ریخته گری وارد می شوند کند. به فرانکلین جابجا شوید و محدوده را از نزدیک ترین دشمنان پاک کنید و به لامار کمک کنید. پس از اینکه ساختمان اصلی ریخته گری را ترک کردید،کاور بگیربد و شروع به تیراندازی به سمت نیروهای ویژه FIB کنید. مواظب دشمنانی که پشت ماشین ها پنهان شده اند و همچنین در بالکون بالا قرار دارند باشید.

راهنمای قسمت (Ending C: The Third Way) بازی GTA V

نکته مهم بعدی از دست دادن تماس با تراور است. به مایکل جابجا شوید و درست مثل ثبل با دشمنانی که در پایین سطح ریخته گری هستند مقابله کنید. پس از آن از روی نرده بپرید و به سمت گوشه ای که تراور از آن استفاده می کرده بروید. این کار به شما اجازه می دهد که به تراور که در گوشه دیواری در پایین ترین سطح ریخته گری پنهان شده دسترسی داشته باشید. به او بپیوندید و شروع به از بین بردن دشمنان کنید (حالا می توانید به تراور جابجا شوید).

راهنمای قسمت (Ending C: The Third Way) بازی GTA V

پس از اینکه تمام دشمنان را از بین بردید، در حالی که به عنوان مایکل یا تراور بازی می کنید از ساختمان خارج شوید. بازی در این لحظه فرانکلین را هم باز می کند تا در نتیجه بین هر یک از شخصیت ها به طور آزادانه جابجا شوید. باید به یاد داشته باشید که از پوشش گرفتن برای منفجر کردن ماشین ها استفاده نمایید. همچنین باید هلیکوپتری که از راه می رسد را با شلیک کردن به خلبان یا با آر پی جی آن را پایین بیاورید.

راهنمای قسمت (Ending C: The Third Way) بازی GTA V

در نهایت، از دست مامورین FIB و مزدوران شرکت Merryweather که در ریخته گری به شما حمله کرده بودند خلاص می شوید. حالا باید محموله ساحل ریخته گری را با شخصیتی که در حال حاضر در دست دارید خارج کنید که در نتیجه آن یک میان پرده از بحث آن ها در بخش جلوتر این ماموریت می بینید. شخصیت های بازی باید به محل های مختلف دیگری برای از بین بردن سه شخصیت کلیدی بروند. مایکل باید Stretch را بکشد، تراور باید با Steve Haines مقابله کند و فرانکلین Wei Cheng را از بین ببرد.

راهنمای قسمت (Ending C: The Third Way) بازی GTA V

من پیشنهاد می کنم که اول به مایکل جابجا شوید، چرا که هدف او در نزدیک ترین فاصله به ریخته گری ست. پس از رسیدن به آنجا از ماشین خارج شوید و به Stretch نزدیک شوید و به گانگسترهایی که همراه او هستند شروع به تیراندازی کنید. سعی نکنید تا به خود Stretch تیراندازی کنید، چرا که این باعث تکمیل ۱۰۰ درصد ماموریت نمی شود. بهترین راه برای مقابله با Stretch (مشابه تصویر بالا) گرفتن او و مبارزه تن به تن با او بدون اینکه به او فرصت زمین خوردن را بدهید. پس از بین بردن این شخصیت، به ماشین برگردید و فرار کنید. می توانید هم اقدام به فرار از ماشینی که در تعقیب شماست کنید یا راننده را بزنید و ماشین را منفجر کنید.

راهنمای قسمت (Ending C: The Third Way) بازی GTA V

من پیشنهاد می کنم حالا به تراور جابجا شوید. Steve Haines در بخش غربی شهر زندگی می کند. پس از رسیدن به انجا، معلوم می شود که Haines در داخل یکی از کابین های چرخ فلک مصاحبه می کند. در نقطه ای دید خوبی به چرخ فلک دارید بایستید و دستورالعمل ها را دنبال کنید ولی خیلی نزدیک نشوید. اسلحه تک تیرانداز را انتخاب کنید و او را هدف قرار دهید. سعی کنید سر او را بزنید (مشابه تصویر بالا) چرا که باعث تکمیل ۱۰۰ درصدی ماموریت می شود. پس از انجام این کار سریعا سوار ماشین شوید و از آنجا بگریزید و در ضمن پلیس را هم گم کنید.

راهنمای قسمت (Ending C: The Third Way) بازی GTA V

حالا به فرانکلین جابجا شوید، او در راه به سمت باشگاه Pacific Bluffs است. در نزدیکی بزرگراه بایستید و سپس به سمت باشگاه برانید، با دقت یک بمب چسبان را به طرف لیموزین We Cheng بچسبانید (استفاده از مواد منفجره یکی از موارد تکمیل ۱۰۰ درصد این ماموریت است). سریعا آن را (مشابه تصویر بالا) منفجر کنید و شروع به فرار کنید. درست مثل قبل کسانی که به دنبال شما هستند را از بین ببرید.

راهنمای قسمت (Ending C: The Third Way) بازی GTA V

در اواخر ماموریت، Devin Weston را که در خانه ویلایی خود سکونت دارد می ربایید. کسی که این کار را می کند تراور است. دوین توسط بادیگاردهایش محافظت می شود، پس اول آنها را از فاصله دور بزنید یا می توانید به صورت دزدکی وارد ویلا شوید. با پرش از روی پرچین ها که در سمت چپ ورودی اصلی ویلا وجود دارد می توانید به ویلا وارد شوید.

راهنمای قسمت (Ending C: The Third Way) بازی GTA V

در طول راه به سمت خانه، می توانید از اسلحه های بهتر دیگری هم استفاده کنید و از اعلام زنگ خطر هم جلوگیری کنید، چرا که بادیگاردها متوجه می شوند. راه را برای رسیدن به بالکن بزرگ ادامه دهید. دوین مشابه تصویر بالا در جایی پنهان شده است.

راهنمای قسمت (Ending C: The Third Way) بازی GTA V

پس از اینکه میان پرده را تماشا کردید، منتظر تراور بمانید تا سوار ماشین شود. به طرف نقطه ای که بازی اشاره می کند حرکت کنید. آخرین چیزی که باید در این ماموریت انجام دهید حرکت دادن آنالوگ است تا شخصیت های بازی ماشین را با دوین وستن به داخل آب بیندازند.

  • هدشات : ۲۰ نفر از دشمنان را هدشات کنید.
  • دقت : حداقل ۷۰ درصد دقت در این ماموریت داشته باشید.
  • زمان : در کل ۲۱ دقیقه و ۳۰ ثانیه برای این ماموریت وقت دارید.
  • بمب : باید Wei Chang را با استفاده از بمب چسبان بکشید.
  • برش قسمتی از مغز : Steve Haines را باید هدشات کنید.
  • مبارزه : باید Stretch را در یک مبارزه تن به تن بکشید.
الترا گیم
2 دیدگاه

2 Comments

  1. ابوالفضل

    ۱۳۹۵/۰۸/۲۰ at ۷:۴۹ ب.ظ

    با سلام و عرضه خسته نباشي تو يكي از مرحل گير كردم بلد نيستم ردش كنم ميشه كمكم كنين
    يكي از مراحل D+ هست چطور رد ميشه كناره maze bank

  2. ایلیا

    ۱۳۹۵/۱۰/۲۴ at ۴:۱۴ ب.ظ

    من اینو انتخاب کردم خیلی ماموریت باحالی بود

طراحی سایت