راهنمای قسمت چهل و یکم (Blitz Play #2) بازی GTA V

راهنمای قسمت چهل و یکم (Blitz Play #2) بازی GTA V

راه باز کردن این ماموریت : ابتدا باید ماموریت سی و ششم (Getaway Vehicle) و سی و هفتم (Tow Truck) و سی هشتم (Trash Truck) و سی و نهم (Masks) و چهلم (Boiler Suits) را به پایان برسانید. حالا می توانید به پایگاه (حرف H بر روی نقشه) برگردید.

شخصیت ها : مایکل، تراور و فرانکلین

اطلاعات اضافی : این دزدی پیچیده تر از ماموریت های قبلی است ولی کوتاه است. اولین بخش این ماموریت حمله به یک ون زرهی است. بخش دوم این ماموریت که جالب تر هم هست مقابله با نیروهای بسیار زیاد پلیس است. بخش نهایی هم تشریفات خالص است، چرا که نتیجه خلاص شدن از افسران پلیس، سوار شدن به وسیله نقلیه ای که شما پیش از آن به سرقت برده اید، بلا مانع است. به یاد داشته باید اگر می خواهید برای این ماموریت آماده سازی بیشتری داشته باشید، باید حتما زره از یکی از فروشگاه های اسلحه فروشی بخرید.

درست مثل قبل، می توانید با هر کدام از سه شخصیت که خواستید به پایگاه که واقع در ارتفاعات منطقه El Burro برسید. پس از تماشای یک میان پرده، منتظر بمانید تا زمانی که مایکل شوید و سپس به سمت منطقه Cypress Flats واقع در شمال غربی اینجا قرار گرفته حرکت کنید. پس از اینکه به آنجا رسیدید، یک میان پرده کوتاه را تماشا می کنید و کامیون حمل زباله را در مسیری که در تصویر بالا نمایش داده شده برای سد راه جاده پارک می کنید.

راهنمای قسمت چهل و یکم (Blitz Play #2) بازی GTA V

منتظر بمانید تا زمانی که کنترل کامیون جرثقیل دار که توسط فرانکلین کنترل می شود را به دست بگیرید و سپس به سمت خودروی زرهی حرکت کنید که در مقابل کامیون حمل زباله متوقف شده است. محکم تاجایی که می توانید به ون بکوبید تا ون سرنگون شود.

راهنمای قسمت چهل و یکم (Blitz Play #2) بازی GTA V

هنوز هم کنترل فرانکلین را دارید. پس از کامیون خارج شوید و سریعا به سمت درب پشتی ون زرهی حرکت کنید و سپس مطمئن شوید که بمب های چسبان را انتخاب کرده اید. یکی از بمب ها را به پشت درب ون زرهی (مطابق تصویر بالا) بچسبانید، مقداری از آن دور شوید و چاشنی آن را منفجر کنید. منتظر مایکل برای جمع آوری غنائم از ون باشید، در حالی که نگهبانان را هدف قرار داده اید.

راهنمای قسمت چهل و یکم (Blitz Play #2) بازی GTA V

شما برای سخت ترین قسمت ماموریت و همچنین هیجان ترین بخش این ماموریت آماده اید. در این قسمت نیاز دارید تا با پلیس چهار ستاره تا زمانی که تمامی آنها را از بین ببرید مبارزه کنید. در این مبارزه می توانید بین هر سه شخصیت جابجا شوید. اگر به جای مایکل هستید از بالکون مشابه تصویر بالا از کند کردن زمان برای مقابله با پلیس ها استفاده کنید. با تشکر از این توانایی مایکل، نیازی به ریسک غیر ضروری ندارید و برای کشتن دشمنان کارآمدتر خواهید بود.

راهنمای قسمت چهل و یکم (Blitz Play #2) بازی GTA V

اگر به جای فرانکلین بازی می کنید، بهتر است مشابه تصویر بالا چشمتان را از کوچه های فرعی بر ندارید چرا که دشمنان جدید از همین جاها به سرعت ظاهر می شوند. می توانید از بمب ها یا اسلحه نارنجک پرتاب کن هم برای از بین بردن گروهی از آنها استفاده کنید.

راهنمای قسمت چهل و یکم (Blitz Play #2) بازی GTA V

اگر به جای تراور بازی می کنید، عمدتا از آرپی چی برای از بین بردن دشمنان استفاده نمایید. بیشتر برای منفجر کردن ماشین های پلیس (مشابه تصویر بالا) استفاده نمایید، اما بعد از می توانید برای از بین بردن گروهی پلیس ها از این روش استفاده نمایید. تراور همچنین باید مایکل را پوشش دهد تا پلیس ها از طریق بالکون به او نزدیک نشوند. برای این کار می توانید از اسلحه تک تیرانداز استفاده نمایید.

راهنمای قسمت چهل و یکم (Blitz Play #2) بازی GTA V

در حال مبارزه، سعی کنید تا بین شخصیت ها به طور منظم جابجا شوید، به خصوص برای تکمیل ۱۰۰ درصدی ماموریت باید ۱۰ جابجایی داشته باشید. از این به بعد همه چیز پیچیده تر خواهد شد، پس حواستان را جمع کنید. اولین مانع جدی ظاهر تک تیر اندازهای دشمن بر روی سقف ساختمان در سمت راست است. بهتر است که تراور با اسلحه تک تیرانداز این دشمنان را از بین ببرد.

راهنمای قسمت چهل و یکم (Blitz Play #2) بازی GTA V

مانع دوم ظاهر هلی کوپتر پلیس بالاتر از میدان جنگ است. همچنین در این مورد هم از ترور برای پایین آوردن هلیکوپتر دشمن با پرتاب موشک استفاده نمایید. مبارزات را ادامه دهید تا تعداد پلیس ها کم شود. قدرت آنها توسط ستاره ها مشخص می شود و تا پایان این ماموریت، به جای چهار ستاره باید یک ستاره شود.

راهنمای قسمت چهل و یکم (Blitz Play #2) بازی GTA V

منتظر دستور مایکل باشید و سپس به جای فرانکلین شود و سوار کامیون حمله زباله شوید. حالا نیاز دارید تا به خودرویی برسید که در یکی از کوچه های فرعی که در ماموریت های قبلی پارک کرده اید برسید. اگر جای مناسبی را انتخاب کرده باشید خیلی راه طولانی نمی شود. پس از رسیدن به خودرو، کامیون حمله زباله را از بین ببرید و سوار خودرو شوید و از آنجا بگریزید.

راهنمای قسمت چهل و یکم (Blitz Play #2) بازی GTA V

منتظر یک تماس تلفنی باشید، پس از این که به جای مایکل شدید. آخرین چیز رسیدن به ملک Devin Weston است واقع در شمال لوس سانتوس است.

– شماره تماس جدید بر روی لیست تماس های مایکل : Devin

– منفجر کردن هلیکوپتر پلیس

– هدشات : باید ۱۲ نفر از دشمنان را هدشات کنید.

– دقت : حداقل ۶۰ درصد دقت در این ماموریت باید داشته باشید.

– جابجایی : در طول ماموریت و مبارزه با پلیس ها باید ۱۰ بار بین شخصیت ها جابجا شوید.

هاست سیتی
19 دیدگاه

19 Comments

  1. محمد

    ۱۳۹۵/۰۵/۳۰ at ۱۱:۲۹ ق.ظ

    سلام من لباس و ماسک رو می خرم اما معموریتی برام باز نمیشه این معموریتمم برام تکمیل میزنه اما حرفHنمایان نمیشه

  2. امیرحسین

    ۱۳۹۵/۰۵/۳۱ at ۷:۲۳ ق.ظ

    باید فرانکلین شی یه ماشین ۴ درو ببری مکان مشخص شده ی روی نقشه یه جای خلوت و انتخاب کن ماشین بذار و پیاده شو بعد به مایکل زنگ بزن مرحله میاد

  3. علی

    ۱۳۹۵/۰۶/۰۱ at ۶:۰۸ ب.ظ

    سلام ببخشید میخواستم بپرسم پس چرا پول دزدی رونمیده؟

  4. امیر علی

    ۱۳۹۵/۰۶/۰۸ at ۸:۲۵ ب.ظ

    من که گفتی ۴ در سوار شدم بعد معلوم نشد پلیستشن ۴

    • شریف

      ۱۳۹۵/۰۶/۰۹ at ۷:۰۸ ق.ظ

      سلام متوجه منظورتون نشدم

  5. امیر علی

    ۱۳۹۵/۰۶/۰۸ at ۸:۲۸ ب.ظ

    چیکار کنم ???????

  6. امیر علی

    ۱۳۹۵/۰۶/۰۸ at ۸:۳۶ ب.ظ

    جواب بدید

  7. امیر علی

    ۱۳۹۵/۰۶/۰۸ at ۱۰:۵۶ ب.ظ

    اقا یک چیزی میدونی بابا دمت گرمممم بابا هر سایتی رفتم توضیح نداده بود بابا سایت شما باعث شد فرم مرحله یک گیر کردم

  8. Kianoosh

    ۱۳۹۵/۰۶/۱۸ at ۷:۰۰ ب.ظ

    سلام .وقتی که من خواستم به خودروی زرهی حمله کنم پلیس من رو کشت و نتونستم ماموریتم روکامل کنم .حالا که نتونستم چی مشه؟

  9. Kianoosh

    ۱۳۹۵/۰۶/۱۸ at ۷:۰۱ ب.ظ

    سلام. من نتونستم خودروی زرهی رو بزنم. حالا که نتونستم چی میشه

    • شریف

      ۱۳۹۵/۰۶/۱۹ at ۱۰:۴۳ ق.ظ

      سلام
      دوباره از سیو قبلیتون بیاین و این بار طبق راهنمای بازی پیش برید

  10. parham

    ۱۳۹۵/۰۶/۱۹ at ۱۰:۳۰ ب.ظ

    سلام
    من مرحله ی بعد ماسک و اینا گیر کردم یعنی علامت H نمیاره لطفا کمک

    • شریف

      ۱۳۹۵/۰۶/۲۰ at ۹:۲۲ ق.ظ

      سلام
      کافیه سه تا ماسک مختلف رو از فروشگاه مورد نظر خریداری کنید

  11. شاهرخ

    ۱۳۹۵/۰۸/۱۳ at ۵:۴۶ ق.ظ

    سلام من همه ی مرحله هاش رو رفتم و ماسک هم خریدم
    میدونم که باید ببری جایی ولی نميدونم اونجا کجاس
    اگه میشه همراهی کنبد

  12. میثم

    ۱۳۹۵/۰۹/۰۹ at ۱۲:۰۴ ب.ظ

    سلام خسته نباشید.
    من به این مرخله رسیدم تراور شدم و رفتم ماسک هارو واسه هر سه نفر خریدم و لباس هم همینطور الانم هر سه نفر سوار ماشین تراور شدند و ماسکهاشون رو سرشونه ولی علامت H رو پلن نیست چی کار کنم که ماموریت باز شه؟؟!!!
    ممنون میشم که راهنمایی کنید لطفا

  13. میثم

    ۱۳۹۵/۰۹/۰۹ at ۸:۳۲ ب.ظ

    ببخشید میشه جواب بدید یه روز گیر کردم تو این مرحله اصلا تو لیست تماس های مایکل شماره جدید devin اضافه نمیشه اصلا حرف H رو پلن نمایش داده نمیشه ممنون میشم کمک کنید مرسی

  14. میثم

    ۱۳۹۵/۰۹/۱۰ at ۸:۴۰ ب.ظ

    خواهشا یه نفر کمکم کنه چنمیدونم باید چی کار کنم تراور و فرانکلین و بردم اون مکان مشخص شده بعدش چی کار کنم که حرف H نشون داده بشه؟؟؟
    تورو خدا یه نفر کمکم کنه لطفا جواب بدید مرسی

  15. alireza

    ۱۳۹۵/۱۱/۰۳ at ۴:۱۳ ب.ظ

    سلام من همه پارت های قبل رو انجام دادم ولی روی نقشه حرف H یا چیزه دیگه ای نیست
    یه راهنمایی میکنید لطفا

  16. omidbg

    ۱۳۹۵/۱۱/۲۲ at ۷:۱۱ ب.ظ

    بچه ها برید روی فرانکلین
    بعد ی ماشین چهار در بردارید
    سمت چپ بالای صفحه مینویسه ک ماشین مناسب هست یا ن
    بعدش باید برید ی جایی ک هیییچ کس نباشه و بمونید تا بازی پیغام بده
    ک توی پیغام نوشته همونجا با موبایلتون مایکل رو بزنید و گزینه Mark Getaway Location رو بزنید و به مایکل زنگ میزنه و از ماشین پیاده میشه و میبینید ک علامت h اظافه میشه تو نقشه
    نکته: دیگه نباید سوار همون ماشین بشید
    سوالی داشتیپ ایمیل بزنید