راهنمای قسمت چهل و ششم (Mr. Richards) بازی GTA V

راهنمای قسمت چهل و ششم (Mr. Richards) بازی GTA V

راه باز کردن این ماموریت : ابتدا باید ماموریت اصلی چهل و یکم (Blitz Play #2) را به اتمام برسانید. حالا می توانید به مکان ملاقات با Solomon Richards، کسی که در مجموعه فیلم سازی کار می کند و در شمال غربی لوس سانتوس قرار دارد (حرف S بر روی نقشه) بروید.

شخصیت : مایکل

اطلاعات اضافی : دو بخش تشکیل دهنده در این ماموریت وجود دارد. بخش اول  که کمی ساده تر است، زیرا تا زمانی که پنهان می مانید، حاشیه خطا گسترده است. بخش پایانی ماموریت کمی مشکل تر است، چرا که باید برای اثبات مهارت های خود در خلبانی هلیکوپتر مسافران هواپیما را بترسانید. هنگامی که مراحل آماده سازی برای این ماموریت درست شد، بهتر است که یک کلت صدا خفه کن هم همراه خود در این ماموریت داشته باشید.

نقطه شروع برای این ماموریت مجموعه فیلم سازی واقع در بخش شمال غربی شهر است. پس از رسیدن به آنجا به سمت دروازه (گیت) مجموعه فیلم سازی بروید و منتظر بمانید تا اجازه ورود داده شود. وارد ساختمان اصلی برای ملاقات با Solomon Richards شوید، کسی که از مایکل برای متقاعد کردن یک دکتر به بازگشت به کار با شرایط قراردادی درخواست کمک می کند. پس از پایان ملاقات، سوار یک ماشین پر سرعت شوید و به سمت Westwards حرکت کنید. خودرو را در مقابل کلوپ شبانه ای که ریچاردز ذکر کرده، پارک کنید.

راهنمای قسمت چهل و ششم (Mr. Richards) بازی GTA V

از روی گیت بپرید و به صورت دزدکی وارد شوید. اگر می خواهید این ماموریت به صورت ۱۰۰ درصد تکمیل شود باید بدانید که حداقل سه نفر را در راه خود به سمت پشت بام، به صورت دزدکی باید بکشید. دو نفر از آنها نزدیک به هم ایستاده اند و بهترین امر این است که اینجا با کند کردن زمان این دو نفر را با اسلحه صدا خفه کن بکشید. حالا از نردبان سمت چپ استفاده کنید.

راهنمای قسمت چهل و ششم (Mr. Richards) بازی GTA V

در بالای قسمت سقف جدید، یک نفر آنجا وجود دارد، او را بکشید و راحت ترین چیز این است که به صورت دزدکی از پشت او را بگیرید و از بین ببرید. پس از آن، به سمت راست بروید و از نردبان در سمت راست برای رسیدن به بخش بالاتر سقف استفاده نمایید.

راهنمای قسمت چهل و ششم (Mr. Richards) بازی GTA V

هوشیار باشید، چرا که در بالکون مقابل مایکل، دو نفر دشمن آنجا ظاهر خواهند شد. اگر تا به حال سه نفر را به صورت دزدکی کشته اید، می توانید منتظر رفتن این دو نفر از آنجا باشید. در غیر اینصورت، آنها را با دقت دنبال کنید و از ترکیبی که قبلا برای کشتن به آن اشاره کردیم (کند کردن زمان + استفاده از اسلحه صدا خفه کن) استفاده کنید. در هر دو حالت، باید به نردبان برسید و به هلیکوپتر نزدیک شوید.

راهنمای قسمت چهل و ششم (Mr. Richards) بازی GTA V

در اینجا مایکل باید در مشت زنی مقابل Rocco ببرد. سعی کنید به جلو حرکت کنید و از کلک های متفاوتی استفاده کنید مثل جاخالی دادن. در غیر اینصورت به شخصیت شما آسیب جدی وارد خواهد شد. ضربات را ادامه دهید تا Rocco نقش بر زمین شود. حالا می توانید سوار هلیکوپتر شوید.

راهنمای قسمت چهل و ششم (Mr. Richards) بازی GTA V

در مقابل شما، هیجان انگیزترین بخش این ماموریت وجود دارد، چرا که در تلاش برای متقاعد کردن Milton McIlroy به تغییر عقیده خود، احتیاج دارید که او را بترسانید و نقشه این است که باید مانورهای خطرناکی را در هوا بزنید. برای نمونه می توانید، درست در کنار آسمان خرش پرواز کنید.

راهنمای قسمت چهل و ششم (Mr. Richards) بازی GTA V

دیگر روش های موثر برای اجبارMilton  شامل پرواز زیر پل ها و با سرعت بالا رفتن هلیکوپتر است. صرف نظر از اینکه چه تصمیمی در این قسمت می گیرید، باید مطمئن شوید که تصادف کنید یا آسیب جدی به وسیله نقلیه وارد نکنید.

راهنمای قسمت چهل و ششم (Mr. Richards) بازی GTA V

پس از اینکه McIlroy تغییر عقیده داد، به سمت استودیوی فیلم سازی برگردید، جایی که ماموریت را آغاز کرده بودید. بر روی زمین وسیعی (مشابه تصویر بالا) فرود بیایید. تنها کاری ککه نیاز دارید انجام دهید برگشتن به دفتر Solomon Richards و تماشای میان پرده پایانی است.

–  شماره تماس جدید بر روی لیست مخاطبین مایکل : Solomon

– زمان ماموریت : کل ماموریت را باید در ۱۰ دقیقه به پایان برسانید.

– کشتن بی صدا : حداقل سه نفر را دزدکی و آهسته در کلوب شبانه باید بکشید.

– دست نزدن : مایکل نباید هیچ آسیبی در طول مبارزه با Rocco داشته باشد.

– هلیکوپتر : هیچ آسیبی نباید به هلیکوپتر در طول فرود آمدن بر روی زمین داشته باشید.

یک نظر

یک نظر

  1. حمید

    ۱۳۹۵/۰۵/۲۵ at ۱:۲۱ ب.ظ

    سلام بعد از این مراحل را نگذاشتین؟ اگہ گذاشتین لینکش را بدین ممنون میشم دوست عزیز sangat30@gmail.com

بزرگ ترین فروشگاه اینترنتی کشور، اینک در آستانه ی دهمین سال فعالیت، با گستره ای از کالا های متنوع برای تمام اقشار جامعه و هر رده ی سنی، برای کاربران خود « تجربه ی لذت بخش یک خرید اینترنتی » را تداعی مکند. »ارسال سریع«، » ضمانت بهتری قیمت« و » تضمین اصل بودن کالا« سه اصل اولیه است که ...

اطلاعات تماس و پشتیبانی

تلفن تماس: 09354493151

برای ارسال ایمیل روی این لینک کلیک کنید.