راهنمای قسمت پنجاه و یکم (Paleto Score Setup) بازی GTA V

دسته بندی : راهنمای بازی
2236 بازديد

راهنمای قسمت پنجاه و یکم (Paleto Score Setup) بازی GTA V

راه باز کردن این ماموریت : ابتدا ماموریت چهل و نهم (Minor Turbulence) را به پایان برسانید. حالا می توانید به سمت آزمایشگاه (حرف B بر روی نقشه) بروید.

شخصیت ها : مایکل، تراور

اطلاعات اضافی : این ماموریت نقش آماده سازی قبل از دزدی از بانک را برآورد می کند. این دزدی یکی از سرقت های بزرگ در بازی است. برخلاف ماموریت های قبلی، نیازی به ذخیره جدیدی در بازی ندارید، زیرا تنها تصمیمی که اجازه داده می شود انتخاب همدست برای پایان این ماموریت است. این ماموریت بسیار آسان است و لحظه هیجان انگیز ماموریت مسابقه بین تراور و مایکل است.

نقطه شروع این ماموریت آزمایشگاهی واقع در Sandy Shores در غرب کانتینر تراور که قبلا با آنجا آشنا شده بودید است. می توانید با تراور یا مایکل، با رسیدن به یکی از اتاق ها در طبقه فوقانی ماموریت را آغاز کنید. پس از یک میان پرده، استیو و  دیو آزمایشگاه را ترک می کنند و سوار ماشین مایکل می شوند.

راهنمای قسمت پنجاه و یکم (Paleto Score Setup) بازی GTA V

حالا می توانید به سمت خلیج Paleto، یک شهر واقع در بخش شمالی نقشه بروید. پس از رسیدن به آنجا، در نزدیکی ایستگاه اتوبوس توقف کنید و منتظر رسیدن لستر بمانید. اول از همه، بانکی را که می خواهید از آن دزدی کنید شناسایی می کنید. خودروی خود را در مقابل بانک پارک کنید و حالت دوربین خود را به حالت سینمایی تغییر دهید تا مقدار بیشتری از تصویر زوم شود. سپس، به سمت زمین کوچکی که در سمت چپ ساختمان است حرکت کنید.

راهنمای قسمت پنجاه و یکم (Paleto Score Setup) بازی GTA V

از ماشین خارج شوید و از اسلحه تک تیرانداز برای از بین بردن زنگ خطر نشان داده شده در تصویر بالا که بر روی دیوار بانک نصب شده، استفاده کنید. پس از انجام این کار، سریعا به ماشین خود برگردید و به سمت ایستگاه گازی در همان نزدیکی حرکت کنید. به عکس العمل پلیس توجه کنید و به مکالماتی که با هم می کنند گوش دهید.

راهنمای قسمت پنجاه و یکم (Paleto Score Setup) بازی GTA V

بخش دیگری از این ماموریت برگشتن به آزمایشگاه و مسابقه است. من پیشنهاد می کنم که به تراور سوییچ کنید، چرا که او موفق به دزدیدن دوچرخه خوبی در این حین می شود و در نتیجه در مسابقه برای رسیدن به مقصد اول می شود. آخرین بخش این ماموریت طرح و نقشه دزدی است و همانطور که قبلا اشاره کرده بودیم، فعلا چیزی برای انتخاب وجود ندارد. تنها تصمیمی که باید بگیرید انتخاب یک نفر فرد مسلح به عنوان پشتیبانی برای دزدی از بانک است و می توانید همان فردی که در فروشگاه جواهری همراه شما بود را انتخاب کنید، چرا که از زمان دزدی قبلی مهارت این فرد بالاتر رفته است.

– رانندگی : برای رسیدن به بانک ۳ دقیقه و ۳۰ ثانیه فرصت دارید.

– برنده : باید مسابقه بین مایکل و تراور را حتما برنده شوید.

کانال تلگرام الترا گیم

پاسخ دهید