راهنمای قسمت پنجاه و ششم (Monkey Business) بازی GTA V

راهنمای قسمت پنجاه و ششم (Monkey Business) بازی GTA V

راه باز کردن این ماموریت : ابتدا ماموریت اصلی پنجاه و پنجم (derailed) را تکمیل می کنید. هم اکنون می توانید به ملاقات استیو و دیو بروید که در ساحلی واقع در شمال غربی این بخش از کشور (حرف B بر روی نقشه) وجود دارد.

شخصیت ها: مایکل، تراور

اطلاعات اضافی : این یک ماموریت بسیار طولانی است که متشکل از سه بخش است. بخش اول بازی شما یک غواص هستید و هدف از آن ورود به یک مرکز تحقیقاتی است. بخش دوم مورد سرقت یک داروی سمی است. بخش سوم در مورد خارج کردن داروی سمی از ساختمان و حمل و نقل آن را به هلیکوپتر است.

نقطه شروع این ماموریت در نزدیکی کابین کوچک یک ماهیگیر در ساحل واقع در بخش شمال غربی نقشه است و شما می توانید با هر کدام از شخصیتها که خواستید به اینجا برسید. به مکالمه طولانی با استیو و دیو گوش دهید، سپس به مایکل جابجا می شوید. سوار قایق شوید و به سمت نقطه ای که در آب علامت زده شده، یعنی دقیقا به شرق مرکز تحقیقات بروید.

راهنمای قسمت پنجاه و ششم (Monkey Business) بازی GTA V

با فشار دگمه مربوطه بر روی دسته شیرجه بروید و به دنبال همکاران FIB خود بروید. در نهایت، به غار کوچکی می رسید که درب امنیتی بسیار خوبی برای ورود به مرکز آنجا قرار دارد. صبر کنید تا مایکل وسیله جوشکاری خود را بیرون بیاورد، سپس نقاط سبز رنگی که در تصویر بالا هم مشاهده می کنید را جوش دهید. دستورالعمل را دنبال کنید و سوخت زیادی مصرف نکنید، زیرا ممکن است قبل از موعد مقرر اجرا شود که منجر به لغو ماموریت خواهد شد.

راهنمای قسمت پنجاه و ششم (Monkey Business) بازی GTA V

جوشکاری را ادامه دهید تا قفل دسترسی به شبکه تونل های زیر آب باز شود. دوباره دنبال استیو و دیو بروید. پس از رسیدن به یک ناحیه بزرگتر به سطح بیایید و از نردبان بالا روید. در همین زمان، مطمئن شوید که تفنگ بی حس کننده را از موجودی خود انتخاب کرده اید.

راهنمای قسمت پنجاه و ششم (Monkey Business) بازی GTA V

پس از اینکه در را باز کردید، از اسلحه بی حس کننده برای بی حس کردن یکی از دانشمندان استفاده کنید. مستقیم به سمت جلو بروید و نگهبانانی که در سر راه هستند را از بین ببرید. به یاد داشته باشید در حالی که از اسلحه بی حس کننده استفاده می کنید، حتما باید دقت کامل در شلیک کردن را داشته باشید، چرا که پس از هر شلیک چند ثانیه طول می کشد تا اسلحه دوباره شارژ شود، در این حین یا مورد حمله قرار می گیرید یا باعث به صدا در آوردن زنگ خطر می شوید. البته می توانید از مهارت ویژه زمان کند کردن هم استفاده نمایید.

راهنمای قسمت پنجاه و ششم (Monkey Business) بازی GTA V

خود را آماده از بین بردن دو دانشمند دیگر کنید که در راه رسیدن به آسانسور هستند. پس از آن، کارت دسترسی آنها را بردارید و سوار آسانسور شوید و صبر کنید تا هر سه شما به طبقه دیگری از مرکز تحقیقات برسید. به زودی، به اتاقی که دو دانشمند در آن هستند می رسید. به یکی از آنها حمله کنید و تا زمانی که اسلحه در حال شارژ شدن است، با آن یکی دست و پنجه نرم کنید که زنگ خطر را به صدا در نیاورد (می توانید با مشت و لگ به او حمله کنید). به جلو حرکت کنید و به هشداری که در مورد گشتی که در نزدیکی است گوش فرا دهید. من پیشنهاد می کنم که جایی در پشت دیوار در سمت راست پنهان شوید و منتظر بمانید تا نگهابانان این محدوده را ترک کنند، گرچه می توانید آنها را هم از بین ببرید.

راهنمای قسمت پنجاه و ششم (Monkey Business) بازی GTA V

پس از رسیدن به ورودی اتاق سردکننده، از کارت دسترسی که برداشته بودید برای باز کردن قفل عبور استفاده کنید. به اتاقی که در آن یک دانشمند وجود دارد وارد شوید، پس از گوش دادن به حرف های دانشمند، از اسلحه بی حس کننده برای همکارش که در سمت چپ ظاهر می شود استفاده کنید. پس از اینکه دانشمند درب را باز کرد، از اسلحه بی حس کننده برای او هم استفاده کنید. هم اکنون می توانید به قطعه ای از تجهیزات که در آن داروی سمی ذخیره شده برسید که در نتیجه به صدا در آوردن زنگ خطر است. اتاق را ترک کنید و دنبال بقیه اعضای تیم بروید.

راهنمای قسمت پنجاه و ششم (Monkey Business) بازی GTA V

در طول راه به سمت خروج، به طور منظم به نگهبانان جدیدی برخورد می کنید. در ابتدا ایده خوبی است که کاور بگیرید و از اسلحه بی حس کننده استفاده کنید. یکی از موارد تکمیل ۱۰۰ درصد این ماموریت از بین بردن حداقل ۸ نفر از دشمنان با استفاده از اسلحه بی حس کننده است. پس از برآورده کردن این نیاز، می توانید به اسلحه دیگری مثل اسلحه آتیشی یا چیز دیگری رو بیاورید و از مهارت ویژه کند کردن زمان هم استفاده کنید.

راهنمای قسمت پنجاه و ششم (Monkey Business) بازی GTA V

نیاز به مراقبت ویژه ای پس از رسیدن به منطقه خروج از تسهیلات دارید، چرا که سربازانی را می بینید که با امکانات بهتری به سمت شما می آیند. من پیشنهاد می کنم که بیشتر کاور بگیرید و از مهارت کند کردن زمان استفاده نمایید. سعی کنید منطقه را از دشمنان پاک سازی کنید. راه خود را به حیاط مقابل ساختمان ادامه دهید و به سمت قسمت یخچال برای قرار دادن داروی سمی که به تازگی به دست آورده حرکت کنید.

راهنمای قسمت پنجاه و ششم (Monkey Business) بازی GTA V

به زودی به تراور جابجا می شوید که در حال خلبانی هلیکوپتر باری است. به سمت مرکز تحقیقات پرواز کنید و نگران نباشید، چرا که ورود به حریم هوایی این واحد تعقیب جدیدی را به همراه نخواهد داشت. با هلیکوپتر واحد سرد کننده را بردارید، پس از آن یک میان پرده از برداشتن محموله توسط هلیکوپتر را می بینید. با محموله به سمت فرودگاهی در Sandy Shores پرواز کنید و به یاد داشته باشید که نباید به هیچ مانعی در سر راه برخورد کنید. پس از رسیدن به فرودگاه محموله را بر روی یک کامیون قرار دهید و آن را رها کنید و هلیکوپتر را فرود بیاورید.

راهنمای قسمت پنجاه و ششم (Monkey Business) بازی GTA V

بخش نهایی این ماموریت تشریفات خالص است، زیرا هنوز هم با تراور بازی می کنید و نیاز دارید که پاتریشیا که توسط مارتین مادرازو ربوده شده را پس بگیرید. فقط به یاد داشته باشید که ، مزرعه در شمال لوس سانتوس قرار دارد.

– بی حس کننده : از اسلحه بی حس کننده حداقل برای ۸ نفر استفاده نمایید.

– هدشات : حداقل ۱۵ نفر را باید هدشات کنید.

– دقت : حداقل دقت شما باید ۷۰ درصد باشد.

– زمان : در عرض ۱۳ دقیقه و ۳۰ ثانیه باید ماموریت را به پایان برسانید.

هاست سیتی
8 دیدگاه

8 Comments

  1. Omid

    ۱۳۹۵/۰۸/۲۵ at ۸:۲۱ ق.ظ

    من وقتی میخام این مرحله رو شروع کنم میگه برو بعدن بیا و مرحله باز نمیشه دلیلش چیه ممنون میشم اگه کمکم کنید

  2. reza

    ۱۳۹۵/۰۹/۰۶ at ۹:۳۴ ق.ظ

    من وقتى مى رم كه اين مرحله رو شروع كنم وارد موقعيت كه مى شم پيغام ميده برو بعدا بيا با هر سه نفرم تو زماناى مختلف امتحان كردم نشده ميشه كمكم كنين.ممنون

  3. مهران

    ۱۳۹۵/۰۹/۲۰ at ۱:۲۸ ب.ظ

    من هم مشکلات سوال شده رو دارم

    • شریف

      ۱۳۹۵/۰۹/۲۰ at ۲:۲۵ ب.ظ

      سلام
      با قایق به نقطه ای که گفته شده برید و امتحان کنید یا اینکه شنا کنید به سمت نقطه ای که گفته شده
      بازی متاسفانه باگ های فراوانی دارد و این مشکلات پیش می آید

  4. عارف

    ۱۳۹۵/۰۹/۲۶ at ۸:۲۶ ق.ظ

    باید با قایق به مکان مورد نظر بیایین

  5. مهدی داربری

    ۱۳۹۵/۰۹/۲۸ at ۹:۵۱ ق.ظ

    دوستان سلام.منم دقیقا همین مشکل رو دارم و با هر ۳ شخصیت در تایم های مختلف روز رفتم و میگه برو بعدا بیا و ماموریت تو دسترس نیست. دیگه کلافه شدم. لطفا کمک کنید.

  6. مهدی داربری

    ۱۳۹۵/۰۹/۲۸ at ۹:۵۲ ق.ظ

    قلیق از کجا بیاریم؟ و با کدوم شخصیت بریم به محل؟

    • شریف

      ۱۳۹۵/۰۹/۲۸ at ۶:۲۷ ب.ظ

      از یکی از ساحل ها