راهنمای قسمت هفتاد و سوم (Meltdown) بازی GTA V

راهنمای قسمت هفتاد و سوم (Meltdown) بازی GTA V

راه باز کردن این ماموریت : ابتدا ماموریت اصلی هفتاد و یکم (Legal Trouble) را به پایان برسانید. پس از مدت زمانی که از اتمام این ماموریت گذشت، علامتی در نزدیکی یکی از فروشگاه های لوکس Ponsonboys ظاهر می شود که به شما امکان شروع ماموریت جدید (حرف M بر روی نقشه) را می دهد.

شخصیت : مایکل

اطلاعات اضافی : به همان اندازه که در بخش اول این مأموریت در شخصیت خود سرگرم کننده هستید، در قسمت دیگر نیاز به انجام اعمال خشن تری برای نجات جات خانواده خود هستید.

نقطه شروع این ماموریت فروشگاه لباس Ponsonboys واقع در منطقه تپه های Rockford است. پس از اینکه به آنجا رسیدید، داخل فروشگاه شوید و به سمت نمایشگاه در سمت راست بروید. باید مشابه تصویر بالا لباس مخصوص مهمانی رسمی بخرید که هزینه آن ۱۰ هزار دلار است. اگر این قدر پول ندارید، باید برخی از اقدامات اضافی قبل از خرید انجام دهید. به عنوان مثال، غارت یک ون امنیتی و یا منتظر درآمد از املاک متعلق به خود باشید.

راهنمای قسمت هفتاد و سوم (Meltdown) بازی GTA V

هنگامی که لباس مهمانی را خریدید، مایکل به طور خودکار آن را می پوشد. از فروشگاه خارج شوید و سوار صندلی عقب لیموزینی که جیمی برای اکران فیلم تهیه کرده بشوید. در طول سواری به سمت اکران فیلم، می توانید بر روی دوربین سینمایی به صورت اختیاری سوییچ کنید. همچنین ایده خوبی است که تماسی که از دوین وست دریافت می کنید را جواب دهید. با دوین بر روی فرش قرمز در مقابل در ورودی سالن سینما ملاقات می کنید و او به شما اخطار می دهد که زندگی زن مایکل در خطر است.

راهنمای قسمت هفتاد و سوم (Meltdown) بازی GTA V

وظیفه جدید شما رسیدن به خانه مایکل در عرض دو دقیقه است. می توانید از ماشین لیموزینی که جیمی برای شما گرفته استفاده کنید، اگرچه بهتر است که یک ماشین پرسرعت را بدزدید. صرف نظر از اینکه با چه وسیله نقلیه ای خودتان را به مقصد می رسانید، از ماشین خارج شوید و مزدورانی که به آماندا حمله کرده اند را از بین ببرید (بهتر است که همه آنها را هدشات کنید).

راهنمای قسمت هفتاد و سوم (Meltdown) بازی GTA V

به طبقه فوقانی بروید و وارد اتاق خواب تریسی شوید. دختر مایکل توسط دشمن دیگری گرفته شده است. منتظر بمانید تا او سر خود را از پشت تریسی بیرون بیاورید (مشابه تصویر بالا)، سپس با استفاده از مهارت ویژه مایکل دشمن را با هدشات از بین بببرید (برای اینکه تریسی آسیبی نبیند).

راهنمای قسمت هفتاد و سوم (Meltdown) بازی GTA V

به سمت راه پله عقب نشینی کنید و شروع به از بین بردن دشمنانی که در تلاش برای بالا آمدن هستند کنید. به طبقه همکف بروید و شروع به از بین بردن دشمنان که در خانه حضور دارند، یکی پس از دیگری کنید. حالا خیلی عجله نکنید، چرا که خطر رفع شده است. حالا با استفاده از مهارت کند کردن زمان و کاور گرفتن دیگر دشمنان را از بین ببرید. فراموش نکنید که جعبه کمک های اولیه ای که در آشپزخانه وجود دارد را بردارید.

راهنمای قسمت هفتاد و سوم (Meltdown) بازی GTA V

مزدوران بیشتری در خارج از خانه وجود دارند. از درب پشتی خانه خارج شوید و شروع به کشتن آنها کنید. در نهایت به ماشینی که روبروی خانه است برگردید. آخرین موج از راهزنان در خودروها هستند و بهتر است که آنها را سریعا با استفاده از پرتاب نارنجک و مواد منفجره، منفجر کنید. پس از پاکسازی محوطه، به طبقه فوقانی خود برگردید، جایی که یک میان پرده را تماشا خواهید کرد.

– زمان : ۶ دقیقه و ۳۰ ثانیه برای این زمان دارید.

– پدال : باید با ماشینی که سوار آن هستید با بالاترین سرعت ممکن برانید.

– دشمنان : ۱۲ نفر از دشمنان را باید هدشات کنید.

– هدشات : مزدوری که آماندا و تریسی را در طبقه بالا گرفته هدشات کنید.

2 دیدگاه

2 Comments

  1. Sep

    ۱۳۹۵/۱۱/۰۶ at ۱۲:۴۰ ب.ظ

    من توو ایم مرحله مشگل داره بازیم بعد از این ک لباس عوض میکنم هیچ اتفاقی نمیافته
    اگ میشه راهنمتیی کنید

  2. Mohammad

    ۱۳۹۶/۰۵/۲۶ at ۷:۳۶ ب.ظ

    من وقتي ميرم لباس عوض كنم
    اين نوع لباس نمياد يه ليستي كه كت و شلوار هاي زياد توشه اين كت و شلوار نيست
    جواب بدين