راهنمای قسمت هفتاد و دوم (Lamar Down) بازی GTA V

راهنمای قسمت هفتاد و دوم (Lamar Down) بازی GTA V

راه باز کردن این ماموریت : ابتدا ماموریت اصلی هفتادم (The Wrap Up) را به پایان برسانید. حالا می توانید به سمت خانه فرانکلین (حرف F بر روی نقشه) بروید.

شخصیت : فرانکلین، مایکل و تراور

اطلاعات اضافی : این ماموریت آزادی عمل بسیار زیادی را هنگامی که می خواهید یک از سه شخصیت را انتخاب کنید می هد، زیرا در سراسر بخش عمده ای از مبارزه در کارخانه چوب بری، قادر خواهید بود آزادانه بین شخصیت های اصلی بازی جابجا شوید. به رغم حضور متعدد گانگسترها در منطقه، نکته حمله به این کارخانه، آزاد کردن لامار است.

برای شروع این ماموریت، به منظور ملاقات با Tanisha نیاز به برگشتن به خانه فرانکلین در تپه های Vinewood دارید. زنی در مورد گیر افتادن لامار به شما هشدار می دهد و شما را راهی کارخانه چوب بری می کند. سوار ماشین شوید و به سمت شمال بروید. کارخانه چوب بری در شمال غربی نقشه است، پس از اینکه به آنجا رسیدید، به ملاقات تراور و مایکل بروید.

راهنمای قسمت هفتاد و دوم (Lamar Down) بازی GTA V

هم اکنون میان پرده کوتاهی از آماده سازی برای حمله مشاهده خواهید کرد. مایکل به طور خودکار موقعیت خود را بر روی تپه با یک اسلحه تک تیرانداز خواهد داشت. تا آنجا که به تراور و فرانکلین مربوط می شود، بازی اجازه تعیین آنها و حمله به کارخانه چوب بری را می دهد. در زیر حملاتی که باید انجام دهید را در نقشه نشان داده شده در تصویر بالا توضیح می دهیم.

۱- حمله به ورودی اصلی : دشمنان شما را پیدا می کنند، اما می توانید روی پشتیبانی مایکل حساب کنید.

۲- حمله از ورودی جانبی : یک بولدوزر آنجاست که با آن می توانید با خیال راحت به کارخانه چوب بری برسید و تعدادی از دشمنان را از بین ببرید.

۳- حمله از قسمت راه آهن : دشمنان شما را پیدا خواهند و می توانید روی پشتیبانی مایکل حساب کنید.

پس از اینکه شخصیت شما در موقعیت داده شده قرار گرفت، دگمه مورد نظر برای تایید انتخاب خود را روی دسته فشار دهید. شخصا، پیشنهاد می کنم که با تراور به نقطه ۱ یا ۳ حمله کنید و با فرانکلین به نقطه ۲ حمله کنید.

راهنمای قسمت هفتاد و دوم (Lamar Down) بازی GTA V

پس از اینکه به کارخانه حمله کردید، باید شخصیت محبوب خود را انتخاب کنید و به مبارزه بپیوندید. من پیشنهاد می کنم در طول این ماموریت، بین شخصیت ها به طور منظم جابجا شوید، زیرا نه تنها باعث بالا رفتن شانس تکمیلی ۱۰۰ درصد این ماموریت می شود، اما همچنین قادر به تنظیم بهتر وضعیت فعلی در میدان جنگ خواهید بود. در حالی که به عنوان مایکل بازی می کنید، باید از اسلحه تک تیرانداز در تمام مدت برای از بین بردن دشمنان استفاده کنید و در وهله اول گانگسترها با فرانکلین و تراور در حال حاضر درگیر هستند.

راهنمای قسمت هفتاد و دوم (Lamar Down) بازی GTA V

این ایده خوبی است که از بولدوزر ذکر شده در بالا در حالی به جای فرانکلین بازی می کنید استفاده کنید، حداقل با خیال راحت و سالم می توانید به کارخانه برسید. در نبرد با گانگسترها، باید از کاور گرفتن و انجام عملیات استاندارد بهره بگیرید.

راهنمای قسمت هفتاد و دوم (Lamar Down) بازی GTA V

در حالی به جای تراور بازی می کنید، بهتر است از مهارت ویژه خشم او برای کشتن گروهی دشمنان که تاثیرگذارتر هم است استفاده نمایید. با تشکر از این مهارت، نیازی به کاور گرفتن در پشتن چیزی را به هیچ وجه ندارید و قادر خواهید بود تا حمله وحشیانه ای به موقعیت دشمنان انجام دهید.

راهنمای قسمت هفتاد و دوم (Lamar Down) بازی GTA V

متاسفانه، باید حواستان باشد که بعضی از دشمنان بعدا به مبارزه می پیوندند و همچنین تهدیدهای اضافی بعدا به این ماموریت اضافه می شود. من پیشنهاد می کنم که به مایکل جابجا شوید و دشمنی که اسلحه آر پی جی دارد (مشابه تصویر بالا) و مقداری از دشمنان دیگر را از بین ببرید.

راهنمای قسمت هفتاد و دوم (Lamar Down) بازی GTA V

لامار در خارج از ساختمان اصلی، در مکانی که در تصویر بالا مشاهده می کنید نگهداری می شود. یکی از شخصیت ها را انتخاب کنید و به سمت جعبه کمک های اولیه ای که روی دیوار کارخانه نصب شده بروید و آن را بردارید. شروع به خارج شدن از آنجا با لامار کنید. درست مثل قبل، می توانید یا با فرانکلین یا تراور بازی کنید و دشمنانی که بر روی زمین هستند را از بین ببرید یا با مایکل بازی کنید و اسلحه تک تیرانداز او برای کشتن دشمنانی که در پایین تپه هستند استفاده نمایید. در مورد دوم، باید مراقب دشمنانی که سعی در نزدیک شدن به مایکل دارند باشید و به اندازه کافی آنها را در ابتدا از بین ببرید.

راهنمای قسمت هفتاد و دوم (Lamar Down) بازی GTA V

باید حواستان باشید که گروه دیگری از گانگسترها از کارخانه خارج می شوند و از آنجایی که آنها سوار ماشین هستند می توانید آنها را با اسلحه نارنجک پرتاب کن از بین ببرید. پس از اینکه محوطه را کاملا پاکسازی کردید، به فرانکلین جابجا شوید و سوار ماشین شوید و منتظر لامار بمانید تا به شما بپیوندد. به سمت لوس سانتوس بروید. باید لامار را به خانه ببرید تا ماموریت به انتها برسد.

– هدشات : ۱۸ نفر از دشمنان را هدشات کنید.

– دقت : حداقل ۷۰ درصد در این ماموریت باید دقت داشته باشید.

– سه راه : باید با هر کدام از سه شخصیت حداقل یک نفر را بکشید.

– زمان : ۱۳ دقیقه و ۳۰ ثانیه برای تمام کردن این ماموریت وقت دارید.

برای دیدگاه ها کلیک کنید