راهنمای قسمت هفتادم (The Wrap Up) بازی GTA V

راهنمای قسمت هفتادم (The Wrap Up) بازی GTA V

راه باز کردن این ماموریت : ابتدا ماموریت های مرتبط به دزدی آسمان خراش FIB (The Bureau Raid) مانند ماموریت شصت و هشتم (dressing up as firefighters) یا شصت و نهم (roof entry) را به پایان برسانید. حالا می توانید به به محل قرار ملاقات با دیو در مجتمع Kortz Center (حرف B بر روی نقشه) بروید.

شخصیت ها : مایکل و تراور

اطلاعات اضافی : همانطوری که حدس زدید، قرار ملاقات با دیو اصلا دوستانه نخواهد بود و کل ماموریت تبدیل به یک مبارزه آتشین بین شما با ماموران آژانس و همچنین مزدورانی که اجیر کرده اند خواهد بود. بزرگترین سورپرایز پیوستن تراور به مایکل و کمک به او برای ترک مجتمع Kortz Center به صورت صحیح و سالم است.

نقطه شروع این ماموریت مجتمع Kortz Center واقع در شمال غربی لوس سانتوس است و نیاز است که با مایکل به آنجا بروید. تنها یک مسیر برای رسیدن به مقصد وجود دارد و پس از رسیدن به آنجا، ماشین را در پارکینگ رها کنید. بقیه راه را با پای پیاده بروید و به بالکن بالا برسید و دیو را که در گوشه جنوب شرقی مجتمع قرار دارد پیدا کنید. یک میان پرده از مکالمه دیو و استیو و سانچز را تماشا می کنید، پس از آن مبارزه سهمگینی بین شما در خواهد گرفت.

راهنمای قسمت هفتادم (The Wrap Up) بازی GTA V

پس از شروع مبارزه، یک اسلحه خوب از موجودی خود مثل اسلحه تک تیرانداز انتخاب کنید و شروع به از بین بردن نزدیک ترین دشمنان کنید. در طول تیراندازی، از مهارت ویژه مایکل برای از بین بردن دشمنانی که زره های سنگینی پوشیده اند استفاده کنید و بهتر است که سر آنها را هدف قرار دهید. پس از مبارزه با دشمنان، به سمت نقطه زرد مشخص شده توسط بازی بروید.

راهنمای قسمت هفتادم (The Wrap Up) بازی GTA V

پس از رسیدن به حیاط اصلی، یک هلیکوپتر جنگی ظاهر می شود و در اینجا بهتر است که به تراور جابجا شوید. از اسلحه تک تیرانداز برای کشتن خلبان هلیکوپتر به سرعت استفاده نمایید تا در نتیجه هلیکوپتر سقوط کند (مشابه تصویر بالا).

راهنمای قسمت هفتادم (The Wrap Up) بازی GTA V

با اسلحه تک تیرانداز به تیراندازی به سمت دشمنان ادامه دهید و در وهله اول دشمنانی که بزرگترین تهدید برای مایکل و دیو خواهند بود را از بین ببرید. بازی به زودی دوباره مایکل را از حالت قفل در می آورد، می توانید انتخاب کنید که با کدام شخصیت می خواهید به دشمنان تیراندازی کنید. تراور خیلی نیازی به جابجایی در موقعیت خود ندارد ولی مایکل نیاز دارد تا به حیاط اصلی برسد.

راهنمای قسمت هفتادم (The Wrap Up) بازی GTA V

در اطراف، به زودی یک هلیکوپتر جنگی دیگر ظاهر می شود و دوباره باید با تراور آن را با اسلحه تک تیرانداز پایین بیاورید. پس از این که مایکل به دیو رسید، شروع به پوشش او از ماموران آژانس می کند. اول باید دشمنانی که نزدیک تر هستند را از بین ببرید و سپس به هلیکوپتر جنگی دیگری که از راه می رسد توجه کنید.

راهنمای قسمت هفتادم (The Wrap Up) بازی GTA V

پس از اینکه محوطه را پاکسازی کردید، به مایکل جابجا شوید و دنبال دیو بروید. سعی نکنید به سرعت محدوده را ترک کنید، چرا که گروه دیگری از مزدوران در پارکینگ در مقابل مجتمع شما را غافلگیر خواهند کرد. از ستون ها و اشیاء دیگر در اطراف برای مخفی شدن در پشت آنها استفاده نمایید. همچنین از اسلحه نارنجک پرتاب کن برای منفجر کردن ماشین هایی که در نزدیکی آنهاست می توانید استفاده کنید.

راهنمای قسمت هفتادم (The Wrap Up) بازی GTA V

پس از این که اینجا کارتان تمام شد، سوار یکی از ماشین ها در پارکینگ شوید و فرار کنید. یک هلیکوپتر دیگر مایکل را دنبال خواهد کرد و اگر می خواهید این ماموریت ۱۰۰ درصد تکمیل شود باید آن را از بین ببرید. می توانید با خارج شدن از ماشین و پرتاب یک آر پی جی به طرف آن یا با استفاده از اسلحه تک تیرانداز آن را در هوا منفجر کنید. صرف نظر از نوع انتخاب نقشه دزدی از آسمان خراش، در نهایت باید برای رسیدن به منطقه Morningwood برای قرار ملاقات با تراور برسید.

مواردی که برای تکمیل ۱۰۰ درصد این ماموریت نیاز دارید:

– زمان : ۷ دقیقه برای اتمام این ماموریت وقت دارید.

– هلیکوپتر چهارم : باید آخرین هلیکوپتر را از بین ببرید.

– هدشات : ۱۸ نفر از دشمنان را باید از بین ببرید.

برای دیدگاه ها کلیک کنید