راهنمای قسمت هشتاد و یکم (Driller) بازی GTA V

راهنمای قسمت هشتاد و یکم (Driller) بازی GTA V

راه باز کردن این ماموریت :  ابتدا ماموریت اصلی هفتاد و چهارم (The Big Score) را تکمیل می کنید و در اواخر ماموریت طرح نقشه the Obvious variant را انتخاب کنید. پس از دریافت یک پیام از طرف لستر، آیکون Hs بر روی نقشه ظاهر می شود که محل ماشین آلات حفاری را نشان می دهد.

شخصیت : مایکل

اطلاعات اضافی : یکی از وظایف شما در طول آماده سازی برای این ماموریت، دزدیدن ماشین آلات حفاری برای استفاده در این دزدی است. متاسفانه، مشکل این است که از این نقطه به خوبی محافظت می شود. در نتیجه، بهتر است که با تجهیزات کامل به سمت نگهبانانی بروید که از ماشین آلات حفاری نگهداری می کنند.

دستگاهی که به دنبال آن هستید بر روی کامیونی در میدانی در منطقه  La Mesa پارک شده است. متاسفانه، نمی توانید امیدوار باشید که این وسیله را بدون متوجه شدن دیگران انجام دهید، اگر می خواهید این ماموریت را ۱۰۰ درصد تکمیل کنید، نباید هیچ علامت زنگ خطری به صدا در بیاید که باعث می شود در انتها تحت تعقیب پلیس دو ستاره شوید. من پیشنهاد می کنم که هنگامی که به میدان از سمت غرب نزدیک شدید و دشمنان را از بین بردید، در وهله اول، اولین نگهبانی که تنها ایستاده و مواظب درب ورودی است را از فاصله دور بکشید.

راهنمای قسمت هشتاد و یکم (Driller) بازی GTA V

پس از اینکه به میدان رسیدید، با دشمنی که در سمت راست و همکار او در سمت چپ مقابله کنید و این کار را قبل از اینکه او به سمت ماشین حفاری بروید انجام دهید. برای اولین بار در این ماموریت، بهتر است از اسلحه های اتوماتیک خود استفاده نمایید.

راهنمای قسمت هشتاد و یکم (Driller) بازی GTA V

سپس باید دو کارگری که در حال گفتگو در سمت راست هستند با نگهبانی که مقداری آن طرف تر ایستاده را از بین ببرید. من پیشنهاد می کنم که در این نقطه از ویژگی زمان کند کردن استفاده کنید تا زنگ خطر به صدا در نیاید.

راهنمای قسمت هشتاد و یکم (Driller) بازی GTA V

در نهایت، با سه شخصیت در سمت چپ، یعنی کارگر با چراغ جوشکاری در نزدیکی حفاری، مردی با جلیقه زرد رنگ و یک نگهبان که روبروی دیوار درب ورودی ساختمان در سمت چپ ایستاده را از بین ببرید.

راهنمای قسمت هشتاد و یکم (Driller) بازی GTA V

پس از اینکه محوطه را پاکسازی کردید، سوار کامیون شوید. با دقت از میدان خارج شوید، به پارکینگی در نزدیکی بانک بروید و کامیون را آنجا قرار دهید. کامیون را در محدوده علامت زده رها کنید و از آنجا دور شوید.

  • دزدکی وارد شدن : برای دزدیدن کامیونی که ماشین حفاری داخل آن است بدون صدا در آوردن زنگ خطر باید وارد شوید.
  • زمان : ۵ دقیقه برای کل ماموریت وقت دارید.
الترا گیم
یک نظر

یک نظر

  1. Ali.to

    ۱۳۹۵/۰۹/۱۵ at ۷:۵۹ ب.ظ

    سلام واسه من پیامی نمیاد تو این مرحله تروخدا بگو چیکنم

طراحی سایت