Uncategorized

راهنمای قسمت شصت و نهم (The Bureau Raid – the Roof Entry variant) بازی GTA V

راهنمای قسمت شصت و نهم (The Bureau Raid - the Roof Entry variant) بازی GTA V

راه باز کردن این ماموریت : ابتدا ماموریت اصلی شصت و پنجم (Architect’s Plans) را تکمیل کنید و نوع ورود از طریق سقف برای این ماموریت را انتخاب کنید. صبر کنید تا زمانی که یک پیام از طرف لستر دریافت کنید و سپس به کارخانه پوشاک (حرف H بر روی نقشه) بازگردید.

شخصیت ها : مایکل و فرانکلین

اطلاعات اضافی : نوع فرض این نقشه ورود به آسمان خراش FIB از طریق سقف و مبارزه با مامورین است. پس از شکستن درب اتاق سرور با اولین موج از دشمنان روبرو می شوید و بعد از این زنجیره ای از مبارزات را تا پایان ماموریت خواهید داشت. برای این که بخواهید وارد اتاق سرور شوید و شواهد را به سرقت ببرید، قبل از آن چندین بازی مینی گیم که به آن متصل شده را پیدا می کنید و برخلاف ظاهر مقداری هم ممکن است مشکل ساز باشد.

به عنوان مایکل بازی را شروع کنید. از کارخانه بیرون بیایید و سوار ماشین خود شوید و به سمت سازمان دولتی واقع در غرب لوس سانتوس حرکت کنید. تنها یک راه برای رسیدن به مقصد وجود دارد و به طور خودکار دسترسی به امکانات داده می شود. در محدوده علامت زده شده ماشین خود را پارک کنید و یک میان پرده را تماشا کنید.

راهنمای قسمت شصت و نهم (The Bureau Raid - the Roof Entry variant) بازی GTA V

پس از اینکه دوباره کنترل مایکل را بدست گرفتید، سوار هلیکوپتر شوید و به سمت غرب پرواز کنید. باید به صورت صعودی پرواز کنید و به سمت دایره زرد رنگ حرکت کنید. یک میان پرده کوتاه از پریدن از هواپیما و سقوط آزاد را مشاهده کنید. پس از چند ده ثانیه، چتر نجات را باز کنید و سعی کنید به پشت بام آسمان خراش FIB نشان داده شده در تصویر بالا نزدیک شوید. سعی کنید تا داخل دایره بزرگ زرد رنگ فرود بیایید و از تنظمیات استفاده کنید تا روی سقف بشینید، اگر لازم شد، زمان را کند کنید، با فشردن و نگه داشتن هر دو دگمه سرعت سقوط خود را کاهش می دهید.

راهنمای قسمت شصت و نهم (The Bureau Raid - the Roof Entry variant) بازی GTA V

منتظر اعضای تیم برای دسترسی به داخل آسمان خراش بمانید. یک بمب چسبنده از موجودی خود انتخاب کنید و به درب اتاق سرور مشابه تصویر بالا هدف قرار دهید و آن را از راه دور منفجر کنید. به سرعت وارد اتاق شوید، چرا که زنگ خطر به صدا در آمده است.

راهنمای قسمت شصت و نهم (The Bureau Raid - the Roof Entry variant) بازی GTA V

حالا، برای شکستن رمز و ورود به ترمینال، باید چندین مینی گیم را بازی کنید. آیکون My Computer را انتخاب کنید و سپس روی هارد اکسترنال درایو J: کلیک کنید و سپس برنامه HackConnect.exe را اجرا کنید. در اینجا باید یک آدرس IP یکسان مشابه تصویر بالا در صفحه نمایش قرار دهید. خوشبختانه، اگر با چندین بار تلاش باز هم نتیجه نگیرید یا زمان به پایان برسد، قادر خواهید بود دوباره با یک آدرس متفاوت شروع کنید.

راهنمای قسمت شصت و نهم (The Bureau Raid - the Roof Entry variant) بازی GTA V

حالا، برنامه BruteForce.exe را شروع کنید. قوانین این بازی مشخص است، چرا که در هر زمان که حرف قرمز در قاب آبی رنگ در آمد نیاز به فشار دگمه مربوطه بر روی دسته دارید. اگر دگمه با یک حرف اشتباه انتخاب شده را فشار دهید، این روند دوباره شروع می شود. پس از تکمیل این مینی گیم، به برنامه Down&Out.exe دسترسی پیدا می کنید که دانلود داده ها را تا دو دقیقه شروع می کند.

راهنمای قسمت شصت و نهم (The Bureau Raid - the Roof Entry variant) بازی GTA V

همانطوری که متوجه شدید، حالا باید از خودتان دفاع کنید، تا زمانی که فرآیند دانلود داده ها کامل شود. بسته به تنظیمات خودتان، می توانید یا با فرانکلین یا مایکل بازی کنید. در هر دو حالت، به یاد داشته باشید تا در برابر دشمنان کاور بگیرید و مواظب دشمنانی که از سقف شیشه ای وارد می شوند باشید و سعی کنید تا جایی که ممکن است به سرعت آنها را از بین ببرید. در حالت های تنگنا و سختی، از اسلحه نارنجک پرتاب کن یا مواد منفجره استفاده نمایید.

راهنمای قسمت شصت و نهم (The Bureau Raid - the Roof Entry variant) بازی GTA V

نقشه به زودی تغییر خواهد کرد به این دلیل که هلیکوپتری که شما با آن آمده بودید یک موشک شلیک می کند (متاسفانه، نمی توانید به هیچ وجه جلوی هلیکوپتر را بگیرید چرا که توسط یک فرد از خارج از گروه از همدستان خود آن را می راند). همچنان به دفاع از خود ادامه دهید و مراقب نارنجک های دودزا باشید. اجازه ندهید دشمنان به نقطه ای که شما در آن در حال  دفاع هستید نزدیک شوند و سعی کنید از اسلحه های بهتری برای از بین بردن آنان استفاده نمایید، چرا که دشمنان جدیدی از راه می رسند که زره های بسیار قوی پوشیده اند.

راهنمای قسمت شصت و نهم (The Bureau Raid - the Roof Entry variant) بازی GTA V

پس از دانلود داده ها، داده ها کپی شده روی درایو را جمع آوری کنید و دنبال متحدان خود بروید. به زودی باید با دو دشمن که از سمت راست ظاهر می شوند مبارزه تن به تن داشته باشید. پس از اینکه آنها را از بین بردید، از پله ها پایین روید تا به طبقه ۵۲ برسید و به سمت دشمنانی که در سمت دیگر درب هستند شلیک کنید. شروع به دویدن از طریق اتاقی که آتش گرفته کنید، در حالی که مامورین آژانس را از بین می برید. به مردم بی گناه حمله نکنید، چرا که باعث ۱۰۰ درصد نشدن این ماموریت خواهد شد.

راهنمای قسمت شصت و نهم (The Bureau Raid - the Roof Entry variant) بازی GTA V

هلیکوپتری که از بین رفته را بیخیال شوید و به سطح پایین تر بروید. در اینجا هم فقط به افرادی که از اسلحه استفاده می کنند حمله کنید. از پله ها پایین روید تا به سطح پایین تر برسید و به محلی که می توانید از آن برای متصل شدن به زنجیر فرود استفاده کنید. شروع به پایین رفتن از دیوار ساختمان کنید. در طول این عملیات، بهتر است که روی دیوار آسمان خراش لیز بخورید تا به آن سرعت ببخشید.

راهنمای قسمت شصت و نهم (The Bureau Raid - the Roof Entry variant) بازی GTA V

پس از اینکه به بالکون رسیدید، به مایکل جابجا شوید تا از مهارت زمان کند کردن برای از بین بردن خلبان هلیکوپتر مشابه تصویر بالا استفاده نماید. در حالی که می خواهید این کار را انجام دهید، سعی کنید از یک پوشش برای پنهان شدن در برابر آتش هلیکوپتر استفاده نمایید. پس از اینکه هلیکوپتر را سرنگون کردید، به نقطه جدیدی که روی زنجیر واقع شده بروید و دیوار پایین آمدن را تمام کنید. برای رسیدن به حیاط مقابل آسمان خراش FIB، کاور بگیرید تا آخرین دشمنانی که در این محدوده هستند را از بین ببرید.

راهنمای قسمت شصت و نهم (The Bureau Raid - the Roof Entry variant) بازی GTA V

اگر یک راننده خوب برای این ماموریت استخدام کرده باشید، او یک آمبولانس را در مقابل ساختمان آورده و نیازی به دیدن صحنه تعقیب و گریز نخواهید داشت. سوار آمبولانس شوید و از آنجا بگریزید. تنها چیزی که باقی می ماند، سالم رساندن فرانکلین به خانه او در تپه های Vinewood است.

– بی گناه : هیچ آدم بی گناهی را نباید در آسمان خراش بکشید.

– هدشات : ۲۰ نفر از دشمنان را باید هدشات کنید.

– دقت : حداقل ۷۰ درصد دقت در تکمیل این ماموریت نیاز دارید.

– پرش درست : پس از پرش از هلیکوپتر باید در دایره زرد رنگ دقیقا فرود بیایید.

– هکر : باید در عرض ۴۵ ثانیه هم مینی گیم و هم رمز را بشکنید.

– زمان : در عرض ۱۹ دقیقه کل ماموریت را به پایان برسانید.

5 دیدگاه

5 Comments

  1. Hadi.h

    ۱۳۹۵/۱۰/۲۵ at ۱۰:۵۹ ق.ظ

    سلام من روش زمینی رو برای این ماموریت انتخاب کردم و نمیدونم چه جوری باید انجامش بدم
    لطفا کمک کنید ممنون میشم??

    • king ali

      ۱۳۹۶/۰۵/۱۶ at ۱۱:۴۳ ق.ظ

      سلام من این مرحله رو گیر کردم زمینی انتخاب کردم نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید لطفا ترخدا نمیدونم ماشینارو کجا باید بزارم

  2. احمدرضا

    ۱۳۹۵/۱۱/۱۰ at ۹:۵۳ ب.ظ

    سلام من مامورت رو انجام میدم بعد پایین ساختمون که میام دشمنام رو میکشم ولی هیچ چیزی نمیشه ولی اگر برم جلو سواره یک ون بشم مینویسه go to franclins house میرم سمت خونه فرنکلین و روی علامت زرده با ماشین می ایستم ولی هیچی نمیشه

    • احمدرضا

      ۱۳۹۶/۰۴/۱۰ at ۴:۳۷ ب.ظ

      سلام داداش من دقیقا مشکل شما رو دارم مکلت حل شد؟

    • هومان

      ۱۳۹۶/۰۵/۲۵ at ۹:۵۳ ق.ظ

      سلام چطئری ماشینتو پارک کردی؟