راهنمای قسمت سی و چهارم بازی GTA V

قسمت سی و چهارم راهنمای بازی GTA V

راه باز کردن این ماموریت : شما باید ماموریت اصلی سی و یکم (Minisub) و سی و سوم (Cargobob) را به پایان برسانید و همچنین مهارت های خلبانی مایکل (Additional mission: Flight School) را توسعه دهید. در حالی که به جای مایکل بازی می کنید، منتظر یک پیامک از تراور بمانید. حالا می توانید به آپارتمان فلوید (حرف H بر روی نقشه) بروید.

شخصیت ها : تراور، مایکل و فرانکلین

اطلاعات اضافی : این دزدی خیلی مشکلتر از دزدی فروشگاه جواهرفروشی است و حتی استرس بیشتری در کار گروهی بین شخصیت ها وجود دارد. این ماموریت شامل سه قسمت است. حمل و نقل زیردریایی به منطقه  Merryweather vessel، پایین آوردن زیردریایی و استفاده از آن برای پیدا کردن محموله و بازگشت به فرودگاه با محموله دزدیده شده.

پس از اینکه به آپارتمان فلوید بازگشتید، یک میان پرده از ملاقات تمامی کسانی که در این دزدی دست دارند مشاهده می کنید. در حالی که به جای مایکل از ساختمان خارج می شوید، سوار یک وسیله نقلیه با ظرفیت سوار کردن سه نفره باشید. اولین وظیفه شما رسیدن به فرودگاه شخصی تراور است که در بخش مرکزی نقشه قرار دارد.

قسمت سی و چهارم راهنمای بازی GTA V

شما باید به بالای زیردریایی بروید و آن را به هلیکوپتر متصل کنید. برای این کار باید سوار هلیکوپتر شوید و به بالای زیردریایی پرواز کنید، سعی کنید در بالای زیردریایی بمانید تا به آن متصل شوید. سپس برای حمل و نقل آن آماده شوید.

قسمت سی و چهارم راهنمای بازی GTA V

مقصد شما شمال غربی جزیره است، پس برای یک پرواز طولانی خود را آماد کنید. سعی کنید هلیکوپتر را در ارتفاع بالا نگه دارید تا به درخت و موانع دیگر برخورد نکنید. پس از اینکه به محدوده ای رسیدید که در آنجا آزمایشات انجام می شود، ارتفاع خود را کم کنید و زیردریایی را در آنجا رها کنید.

قسمت سی و چهارم راهنمای بازی GTA V

پس از این که تراور شدید، تلفن همراه را از جیب خود در بیاورید و به برنامه Trackify دسترسی پیدا کنید. هم اکنون می توانید با زیردریایی به زیر آب فرو بروید. به سمت ته دریا حرکت کنید و دنبال نقطه قرمز رنگی که می توانید بر روی صفحه نمایش گوشی هوشمند ببینید، بروید. این نکته را به خاطر داشته باشید که پروسه این کار زمان بر است چرا که محموله ای که دنبال آن هستید جایی در زیر دریا قرار دارد (مشابه تصویر بالا).

قسمت سی و چهارم راهنمای بازی GTA V

با توجه به اطلاعاتی که دریافت کردید، به محموله نزدیک شوید و زیردریایی را به آن متصل کنید. حالا به روی آب بیایید.

قسمت سی و چهارم راهنمای بازی GTA V

پس از این که زیردریایی به روی آب آمد دوباره کنترل مایکل که خلبان هلیکوپتر است را به دست می گیرید. هلیکوپتر را بالای سر زیردریایی قرار دهید تا به آن وصل شود و سپس به همان فرودگاهی که از آن آمده بودید بازگردید.

قسمت سی و چهارم راهنمای بازی GTA V

متاسفانه بعد از مدتی اوضاع به هم می ریزد و مزدورانی با یک هلیکوپتر به تعقیب شما می پردازند. به فرانکلین سوییچ کنید تا به هلیکوپتر دشمن تیراندازی کند. در حال تیراندازی باید بین اسلحه مسلسل سمت چپ و راست هلیکوپتر جابجا شوید.

قسمت سی و چهارم راهنمای بازی GTA V

در اواخر ماموریت، از قسمت عقب هلیکوپتر هم حمله می شود که در این حالت هیچ مشکلی نخواهید داشت. چرا که باید باز هم دشمنان را از بین ببرید. قدم آخر بازگشت به فرودگاهی است که از آن آمده بودید. پس دوباره کنترل مایکل را بدست بگیرید و با دقت کامل زیردریایی را روی زمین فرود بیاورید.

– محموله : باید محل محموله را در عرض ۲ دقیقه پیدا کنید

– زمان : کل ماموریت را در عرض ۱۴ دقیقه و ۳۰ ثانیه باید به اتمام برسانید.

– طوفان آخر : تعقیب و گریز آخر ماموریت را در ۴ دقیقه به اتمام برسانید.

4 دیدگاه

4 Comments

  1. میثم

    ۱۳۹۵/۰۹/۰۸ at ۷:۲۶ ب.ظ

    سلام خسته نباشید.
    من به این مرحله رسیدم الان زیر دریایی رو آوردم ته دریا و محموله رو بهش وصل کردم الان وقتی میخوام برم بالای آب هر کار که میکنم نمیشه!!!!
    ممنون میشم کمکم کنید

    • شریف

      ۱۳۹۵/۰۹/۰۹ at ۴:۰۸ ق.ظ

      سلام
      مطمئن شید که کابل به زیردریایی وصله و بعد اون رو به بالا بکشید

  2. علی

    ۱۳۹۵/۱۰/۱۱ at ۹:۳۵ ق.ظ

    جای دقیقش رو میشه بگید نمیشه پیداش کرد

  3. محمد

    ۱۳۹۶/۰۴/۰۶ at ۱۲:۳۰ ب.ظ

    یه کمکیم به من بکنید هر چی میگردم‌ پیداش نمیکنم محموله کجاست با تشکر