راهنمای قسمت سی و یکم بازی GTA V

دسته بندی : راهنمای بازی
3594 بازديد

راهنمای قسمت سی و یکم بازی GTA V

راه باز کردن این ماموریت : باید ماموریت سی ام (Scouting the Port) را به پایان برسانید و منتظر بمانید تا زمانی که وید به شما پیامک ارسال کند. سپس روی نقشه حرف Hs را می بینید که پدیدار شده که علامت محلی است که می توانید زیردریایی را پیدا کنید.

شخصیت : تراور

اطلاعات اضافی : مهمترین نکته اطلاعاتی در ارتباط با این ماموریت این است که برای هر دو گونه نقشه A و B معمول است مثل حمله به کشتی باری و حمله از زیر دریا. دزدیدن زیردریایی کار راحتی است اما بهتر است که کنترل آن را یاد بگیرید قبل از اینکه آن را به آب بیندازید. علاوه بر این، توصیه می کنم که یک اسلحه تک تیرانداز هم همراه خود داشته باشید.

زیردریایی در اسکله در بخش جنوب شرقی شهر لوس سانتوس واقع شده و به یک کشتی بزرگ متصل شده است. پس از اینکه به آنجا رسیدید، از ماشین خارج شوید و به نقطه مورد نظری که در تصویر بالا مشاهده می کنید بروید، چرا که از آنجا به خوبی زیردریایی را می توانید زیر نظر بگیرید.

قسمت سی و یکم راهنمای بازی GTA V

با توجه به پیشنهاد قبلی، اسلحه تک تیرانداز را انتخاب کنید و شروع به هدف قرار دادن طناب هایی که به زیردریایی وصل شده است کنید. باید تمام چهار طناب و سیمی که به آن وصل شده را بزنید تا زیردریایی از کشتی جدا شود. به داخل آب بپرید و به سمت زیردریایی شنا کنید و سوار آن شوید.

قسمت سی و یکم راهنمای بازی GTA V

حالا می توانید زیردریایی را به نقطه مورد نظر ببرید، جایی که زیردریایی از آب خارج خواهد شد. توصیه می کنم که در طول راه، حتما کنترل زیردریایی را در زیر آب یاد بگیرید، اینکه چگونه بالا و پایین می شود و اینکه چگونه به موانع برخورد نکنید. پس از اینکه به مقصد رسیدید، دایره زرد رنگی را در نزدیکی خود مشاهده می کنید. زیردریایی را در آنجا نگه دارید تا سوار قایق شود.

قسمت سی و یکم راهنمای بازی GTA V

منتظر زیردریایی برای انتقال به تریلی باشید، سوار تریلی شوید و به سمت انباری که در غرب بندر قرار دارد حرکت کنید. تریلری را در محدوده علامت زده شده متوقف کنید، جایی که این ماموریت تمام می شود.

مواردی که نیاز دارید این ماموریت را ۱۰۰ درصد تکمیل کنید :

– زمان ماموریت : باید کل ماموریت را در عرض ۸ دقیقه و ۳۰ ثانیه به اتمام برسانید.

– دزدیدن سریع زیردریایی

کانال تلگرام الترا گیم

5 thoughts on “راهنمای قسمت سی و یکم بازی GTA V”

  1. Behrouz

    سلام خسته نباشید
    من به این مرحله رسیدم
    میرم زیر دریایی رو میندازم تو آب میرم سمتش پیغام میده که:
    Climb onto the sub to enter it
    نمیتونم سوارش بشم
    میرم کنارش فقط همین پیغام رو میده دیگه هیچ علامتی نمیاره
    میخواستم بپرسم برای سوار شدنش کاره خاصی باید کرد
    یا این که مشکل از بازیمه
    تو pc بازی میکنم

    1. شریف

      سلام
      منظورش اینه که روی زیردریایی برید تا سوارش بشید

  2. امین

    سلام خسته نباشید ببخشید ی سوال داشتم
    من مرحله۳۱ رد کردم پیغامی واس هیچ کدوم از شخصیت ها نمیاد حتی تراور مرحله ایم نیست باید چیکار کنم به همه هم تماس میگیرم ولی بازم مرحله ای نمیاد
    خواهشن راهنمایی کنید
    ممنون

    1. شریف

      روش آمدن مرحله سی و یکم در بعضی مواقع به این ترتیب هست که زمانی که ماموریت قسمت سی ام رو تمام می کنید با شخصیت های تراور و مایکل باید چندین ماموریت فرعی مثل The Long Stretch و Hood Safari رو برید و پس از مدت زمانی می توانید این ماموریت را شروع کنید

  3. امین

    ببخشید من مرحله ۳۰ رد کردم منظورم اینه که مرحله ۳۱ نمیاره

پاسخ دهید