راهنمای قسمت سی و یکم بازی GTA V

قسمت سی و یکم راهنمای بازی GTA V

راه باز کردن این ماموریت : باید ماموریت سی ام (Scouting the Port) را به پایان برسانید و منتظر بمانید تا زمانی که وید به شما پیامک ارسال کند. سپس روی نقشه حرف Hs را می بینید که پدیدار شده که علامت محلی است که می توانید زیردریایی را پیدا کنید.

شخصیت : تراور

اطلاعات اضافی : مهمترین نکته اطلاعاتی در ارتباط با این ماموریت این است که برای هر دو گونه نقشه A و B معمول است مثل حمله به کشتی باری و حمله از زیر دریا. دزدیدن زیردریایی کار راحتی است اما بهتر است که کنترل آن را یاد بگیرید قبل از اینکه آن را به آب بیندازید. علاوه بر این، توصیه می کنم که یک اسلحه تک تیرانداز هم همراه خود داشته باشید.

زیردریایی در اسکله در بخش جنوب شرقی شهر لوس سانتوس واقع شده و به یک کشتی بزرگ متصل شده است. پس از اینکه به آنجا رسیدید، از ماشین خارج شوید و به نقطه مورد نظری که در تصویر بالا مشاهده می کنید بروید، چرا که از آنجا به خوبی زیردریایی را می توانید زیر نظر بگیرید.

قسمت سی و یکم راهنمای بازی GTA V

با توجه به پیشنهاد قبلی، اسلحه تک تیرانداز را انتخاب کنید و شروع به هدف قرار دادن طناب هایی که به زیردریایی وصل شده است کنید. باید تمام چهار طناب و سیمی که به آن وصل شده را بزنید تا زیردریایی از کشتی جدا شود. به داخل آب بپرید و به سمت زیردریایی شنا کنید و سوار آن شوید.

قسمت سی و یکم راهنمای بازی GTA V

حالا می توانید زیردریایی را به نقطه مورد نظر ببرید، جایی که زیردریایی از آب خارج خواهد شد. توصیه می کنم که در طول راه، حتما کنترل زیردریایی را در زیر آب یاد بگیرید، اینکه چگونه بالا و پایین می شود و اینکه چگونه به موانع برخورد نکنید. پس از اینکه به مقصد رسیدید، دایره زرد رنگی را در نزدیکی خود مشاهده می کنید. زیردریایی را در آنجا نگه دارید تا سوار قایق شود.

قسمت سی و یکم راهنمای بازی GTA V

منتظر زیردریایی برای انتقال به تریلی باشید، سوار تریلی شوید و به سمت انباری که در غرب بندر قرار دارد حرکت کنید. تریلری را در محدوده علامت زده شده متوقف کنید، جایی که این ماموریت تمام می شود.

مواردی که نیاز دارید این ماموریت را ۱۰۰ درصد تکمیل کنید :

– زمان ماموریت : باید کل ماموریت را در عرض ۸ دقیقه و ۳۰ ثانیه به اتمام برسانید.

– دزدیدن سریع زیردریایی

5 دیدگاه

5 Comments

  1. Behrouz

    ۱۳۹۵/۰۸/۱۶ at ۱۰:۲۸ ق.ظ

    سلام خسته نباشید
    من به این مرحله رسیدم
    میرم زیر دریایی رو میندازم تو آب میرم سمتش پیغام میده که:
    Climb onto the sub to enter it
    نمیتونم سوارش بشم
    میرم کنارش فقط همین پیغام رو میده دیگه هیچ علامتی نمیاره
    میخواستم بپرسم برای سوار شدنش کاره خاصی باید کرد
    یا این که مشکل از بازیمه
    تو pc بازی میکنم

    • شریف

      ۱۳۹۵/۰۸/۱۶ at ۲:۵۳ ب.ظ

      سلام
      منظورش اینه که روی زیردریایی برید تا سوارش بشید

  2. امین

    ۱۳۹۵/۰۹/۲۰ at ۱۲:۳۳ ب.ظ

    سلام خسته نباشید ببخشید ی سوال داشتم
    من مرحله۳۱ رد کردم پیغامی واس هیچ کدوم از شخصیت ها نمیاد حتی تراور مرحله ایم نیست باید چیکار کنم به همه هم تماس میگیرم ولی بازم مرحله ای نمیاد
    خواهشن راهنمایی کنید
    ممنون

    • شریف

      ۱۳۹۵/۰۹/۲۰ at ۲:۳۰ ب.ظ

      روش آمدن مرحله سی و یکم در بعضی مواقع به این ترتیب هست که زمانی که ماموریت قسمت سی ام رو تمام می کنید با شخصیت های تراور و مایکل باید چندین ماموریت فرعی مثل The Long Stretch و Hood Safari رو برید و پس از مدت زمانی می توانید این ماموریت را شروع کنید

  3. امین

    ۱۳۹۵/۰۹/۲۰ at ۱۲:۳۵ ب.ظ

    ببخشید من مرحله ۳۰ رد کردم منظورم اینه که مرحله ۳۱ نمیاره

بزرگ ترین فروشگاه اینترنتی کشور، اینک در آستانه ی دهمین سال فعالیت، با گستره ای از کالا های متنوع برای تمام اقشار جامعه و هر رده ی سنی، برای کاربران خود « تجربه ی لذت بخش یک خرید اینترنتی » را تداعی مکند. »ارسال سریع«، » ضمانت بهتری قیمت« و » تضمین اصل بودن کالا« سه اصل اولیه است که ...

اطلاعات تماس و پشتیبانی

تلفن تماس: 09354493151

برای ارسال ایمیل روی این لینک کلیک کنید.