راهنمای قسمت سی و هشتم بازی GTA V

قسمت سی و هشتم راهنمای بازی GTA V

راه باز کردن این ماموریت : برای شروع این ماموریت، ابتدا ماموریت سی و پنجم (Blitz Play) را باید به اتمام برسانید. سپس به شمال پایگاه بروید تا آیکون Hs که نمادی از کامیون زباله در حال حرکت است ظاهر شود.

شخصیت : تراور

اطلاعات اضافی : تمامی این ماموریت متصل به یک دزدی بزرگ و بسیار کوتاه است. در این ماموریت باید یک کامیون حمل زباله را بدزدید و آن را به پایگاه تحویل دهید.

برای پیدا کردن این کامیون، نیاز به بررسی کل منقطه پارک Mirror، محلی که در شمال پایگاه قرار گرفته است دارید. بسته به تنظیمات شما، هم می توانید سر راه کامیون حمل زباله را بگیرید و هم زمانی که کامیون در مقابل سطل های زباله خانه ها می ایستد، راننده را از کامیون به بیرون پرت کنید و سوار آن شوید. حواستان باشد که باید از تعقیب پلیس فرار کنید و از آنجایی این کامیون قدرت مانور خوبی ندارد، سعی کنید در زیر پلی در جنوب پارک Mirror قرار گرفته پنهان شوید تا هر چه سریعتر از دست پلیس فرار کنید. پس از آن کامیون را به پارکینگ انتقال دهید و کامیون را رها کنید.

– زمان : در عرض ۵ دقیقه باید کل ماموریت را به پایان برسانید.

– خط نداختن : هیچ آسیبی نباید به کامیون وارد شود.

– با سرعت : باید با حداکثر سرعت ممکن کامیون رانندگی کنید.

الترا گیم
2 دیدگاه

2 Comments

  1. خرید انگشتر

    ۱۳۹۶/۰۴/۱۵ at ۱۰:۲۵ ق.ظ

    سلام ممنون از آموزش جی تی ای
    با تشکر

  2. فرشاد از قائمشهر

    ۱۳۹۶/۰۶/۲۸ at ۶:۳۸ ق.ظ

    با سلام، لطفا راهنمایی فرمایید. در مرحله چهل و یکم زمانی که به مراحل پایانی این قسمت بازی نزدیک میشم و تو جاده هنگامیکه داره شخصیت بازی کننده تغییر میکنه (از طریق تصویر هوایی) یهویی بازی ایست میکنه خطا میده (گیر میکنه)علتش چیه؟ ممنون میشم جواب بدین

طراحی سایت