راهنمای قسمت سی و ششم بازی GTA V

قسمت سی و ششم راهنمای بازی GTA V

راه باز کردن این ماموریت : باید ماموریت سی و پنجم (Blitz Play) را به پایان برسانید. هیچ علامتی برای این ماموریت وجود ندارد و شما می توانید در هر مکانی آن را شروع کنید.

شخصیت : تراور

اطلاعات اضافی : تمام چیزهای این ماموریت به یک دزدی جدید و کوتاه برمیگردد. در این ماموریت باید هر ماشینی که توانستید را بدزدید و آن را در نقطه ای که بازی می گوید منتقل کنید.

هر خودرویی که انتخاب کنید هیچ اهمیتی ندارد. باید کمی بیشتر برای انتخاب نقطه ای که می خواهید خودروی دزدیده شده را در آنجا پنهان کنید مراقبت کنید. این دزدی در مکانی به نام Cypress Flats  اتفاق می افتد. بنابراین، بهتر است که خودرو را در همان نزدیکی پنهان کنید. یکی از کوچه هایی را که از خیابان اصلی فاصله دارد انتخاب کنید. تلفن را روشن کنید و مایکل را از شماره تماس ها پیدا کنید و گزینه اول در لیست یعنی علامت زدن مکان را انتخاب کنید. حالا می توانید از ماشین پیاده شوید و از آن دور شوید.

10 دیدگاه

10 Comments

  1. Mahdi

    ۱۳۹۵/۰۶/۰۳ at ۸:۳۸ ق.ظ

    داداش منطقه که گفتی کجای زود بگو مرسی

  2. سجاد

    ۱۳۹۵/۰۶/۱۲ at ۲:۳۷ ب.ظ

    داداش این من ماشین هر جا پارک میکنم نمیاره اعصابم بهم ریخته اصلا گزینه get away نمیاد چیکار کنم داداش

  3. محمد

    ۱۳۹۵/۰۶/۱۵ at ۱۰:۰۱ ب.ظ

    اقا CypressFlats دقیقا کجای جی می اس هستش ترو خدا زود بگو

  4. محمد

    ۱۳۹۵/۰۶/۱۵ at ۱۰:۰۱ ب.ظ

    اقا CypressFlats دقیقا کجای جی پی اس هستش ترو خدا زود بگو

  5. amir

    ۱۳۹۵/۰۶/۲۵ at ۱۲:۴۲ ب.ظ

    داداش
    تو تلفن تراور ی گزینه هست که اینم میرن گردش
    اصلا هرکاری میکنم نمیاد
    چکنم
    تروخدا جواب بده داداش

  6. علیرضا

    ۱۳۹۵/۰۸/۲۴ at ۷:۵۲ ق.ظ

    سلام بچه ها خودم تو این مرحله گیر کرده بودم ولی رفتمش دلم نیومد به شماها نگم.شما یک ماشین رو انتخاب کنید و برید یه پارکینگ(مکان مارکینگ اون جاست که علامت یه تنیس هست و اون تنیس نزدیک خونه ی مایکل هست)بعد ماشین رو نگه دارید و زنگ بزنید به ترور یا فرانکلین.مثل تصویر دو گزینه براتون میادش.با تشکر از سایت خوبتون

  7. کامران

    ۱۳۹۵/۱۰/۰۷ at ۱:۰۵ ق.ظ

    آقا علیرصا چرا دروغ میگی وجدانن این حرکتا یعنی چی؟؟یه ساعت به راهنمایی اشتباه تو رفتم شمال نقشه خبری نبود.برا رد این مرحله یه ماشین باید بدزدی بری به سمت جنوب غربی نقشه تو یه کوچه پارکش کنی تو ماشین تلفن و در میاری با مایکل تماس میگیری دوتا گرینه میاد دومی رو انتخاب میکنی پیاده میشی همبن

  8. ماهان

    ۱۳۹۵/۱۰/۰۹ at ۹:۱۶ ب.ظ

    سلام این Cypress flat کجاست؟؟؟؟؟

  9. ماهان

    ۱۳۹۵/۱۰/۱۰ at ۸:۰۸ ب.ظ

    دیگه نیاز نیست پیدا کردم

  10. مهدی

    ۱۳۹۵/۱۰/۱۴ at ۹:۵۹ ق.ظ

    آقا من کلی گیر کردم ااین مرحله و پیدا کردن جاش ولی الان که اتفاقی پیدا شدش (بین شخصیتا داشتم سویچ میکردم یهو دیدم تراور توی اون محله هست) این پارکینگه دقیقا بین خونه تراور که توی جنوب غربی نقشه و اون مغازه کوچیکی که کنار صاحل ماسک میفروشه هستش.. یه مغازه خالکوبی هم اوطرف پارکینگه هست..
    جنوب غربی نقشه رو نگا کنید پیدا میکنید و این که با ماشین خودتون نباید باشه ینی باید یه ماشین بدزدید.
    امیدوارم کمکتون کرده باشم یه فاتحه واسه رفتگانم بفرستید اگر کمکتون کردم

بزرگ ترین فروشگاه اینترنتی کشور، اینک در آستانه ی دهمین سال فعالیت، با گستره ای از کالا های متنوع برای تمام اقشار جامعه و هر رده ی سنی، برای کاربران خود « تجربه ی لذت بخش یک خرید اینترنتی » را تداعی مکند. »ارسال سریع«، » ضمانت بهتری قیمت« و » تضمین اصل بودن کالا« سه اصل اولیه است که ...

اطلاعات تماس و پشتیبانی

تلفن تماس: 09354493151

برای ارسال ایمیل روی این لینک کلیک کنید.