راهنمای قسمت سی و دوم بازی GTA V

قسمت سی و دوم راهنمای بازی GTA V

راه باز کردن این ماموریت : باید ماموریت سی و یکم (Minisub) را به پایان برسانید و سپس به عنوان شخصیت تراور منتظر یک تماس از طرف وید بمانید. حالا می توانید به آپارتمان فلوید (حرف H بر روی نقشه) برگردید.

شخصیت ها : تراور، مایکل و فرانکلین

اطلاعات اضافی : این دزدی سخت تر از دزدی فروشگاه جواهرفروشی است و تا حدی حتی بزرگتر و در همکاری بین شخصیت ها متکی است. این ماموریت شامل دو بخش تشکیل دهنده است. ابتدا نیاز به مواد منفجره در کشتی باری و منفجر کردن آنها و سپس به بررسی لاشه کشتی باری در جستجو برای محموله گرانبها و سرقت آن با استفاده از زیر دریایی دارید.

پس از اینکه به آپارتمان فلوید برگشتید، یک میان پرده از ملاقات تمام کسانی که در این دزدی دست دارند مشاهده می کنید. از آپارتمان خارج شوید و سوار ماشین تراور یا دیگر ماشین دیگری که بتواند حداقل سه نفر را سوا کند شوید. اولین وظیفه شما رسیدن به پلی است که در نزدیکی بندر واقع شده. مکانی که فرانکلین قادر به پوشش همکارانش خواهد بود.

قسمت سی و دوم راهنمای بازی GTA V

منتظر بمانید تا بازی شما را به فرانکلین سوییچ کند و سپس به نقطه ای که در نزدیکی پله ها است بروید. یک میان پرده کوتاه دیگر را تماشا کنید و پس از پایان آن، دو تیر به سمت نگهبان نشان داده شده در تصویر بالا رها کنید.

قسمت سی و دوم راهنمای بازی GTA V

از الان به بعد، می توانید بین فرانکلین و مایکل بدون هیچ محدودیتی سوییچ کنید. اگر می خواهید به جای فرانکلین بازی کنید، باید از اسلحه تک تیرانداز برای کمک به از بین بردن دشمنانی که در سر راه مایکل سبز می شوند استفاده کنید. سعی کنید تا خطا نزنید، مهمترین چیز این است که هدشات کنید، چرا که با یک تیر به سر آنها راحت از بین می روند.

قسمت سی و دوم راهنمای بازی GTA V

اگر می خواهید به جای مایکل بازی کنید، باید خودتان را به مکانی که مواد منفجره قرار باید بگیرند برسانید. پس از این که نقطه مورد نظر رسیدید، بمب هوشمند (Smart Bomb) را از جیب خود در بیاورید و آن را کار بزارید (آن را منفجر نکنید!). به نظر من کنترل مایکل تصمیم بهتری است، چرا که شما به سرعت می توانید به نقطه مورد نظر خود برسید. اسلحه ای که مایکل دارد، یک کلت صدا خفه کن است که می تواند بدون هیچ صدایی دشمنان را از بین ببرد.

قسمت سی و دوم راهنمای بازی GTA V

پس از این که سه بمب را کار گذاشتید، معلوم می شود که باید چهارمین بمب را هم در داخل کشتی بگذارید. بهتر است که در اینجا کنترل فرانکلین را به دست بگیرید و به مایکل در راه رسیدن به نقطه مورد نظرش کمک کنید. مخصوصا دشمنانی که در بالای بالکون وجود دارند را هدف قرار دهید، چرا که محدوده تیر آنها بیشتر است.

قسمت سی و دوم راهنمای بازی GTA V

نگران به صدا در آمدن آژیر خطر نباشید، چرا که هیچ راهی برای جلوگیری آن وجود ندارد. حالا نیاز دارید تا به جای فرانکلین مایکل را پوشش دهید تا از عرشه کشتی فرار کند. به حرف های او که به صورت متنی در زیر نوشته می شود گوش دهید و نگهبانانی که در نزدیکی او ظاهر می شوند را با اسلحه تک تیرانداز از بین ببرید.

قسمت سی و دوم راهنمای بازی GTA V

به زودی همه چیز پیچیده می شود، چرا که فرانکلین خبردار می شود و در نتیجه دشمنان توسط آتش او در بندر زمین گیر می شوند. مایکل را برای مدت زمانی نادیده بگیرید و روی از بین بردن دشمنانی که به فرانکلین شلیک می کنند تمرکز کنید. شروع به از بین بردن دشمنانی که در بیرون از کشتی هستند کنید و سپس آنی که در پشت ماشین پنهان شده و دیگر دشمنانی که پناه گرفته اند.

قسمت سی و دوم راهنمای بازی GTA V

منتظر پایین آوردن هلیکوپتر دشمن باشید. کاملا شبیه به ماموریت اصلی قبلی، خلبان را هدف قرار دهید (مشابه تصویر بالا).

قسمت سی و دوم راهنمای بازی GTA V

پس از این که با همه مزدورانی که در موقعیت فرانکلین هستند مقابله کردید، باید مایکل را که سعی در فرار از عرشه کشتی است پوشش دهید. پس از تماشای یک میان پرده کوتاه از پرش مایکل به داخل آب، تلفن فرانکلین را انتخاب کنید و از طریق فهرست شماره تماس، بمب ها را فعال کنید.

قسمت سی و دوم راهنمای بازی GTA V

منتظر بمانید تا زمانی که کنترل مایکل را بدست بگیرید و محموله را پیدا کنید. زیرآبی را هدایت کنید و بر اساس هر چیزی که در زیر آب صدا می کند به طرف نقطه ای که آن صدا از آن می آید بروید. پس از این که به محموله نزدیک شدید، آن علامت به صورت سبز رنگ در می آید (مشابه تصویر بالا).

قسمت سی و دوم راهنمای بازی GTA V

پس از لحظاتی کنترل تراور را بدست خواهید گرفت. به طرف محموله ای که مایکل پیدا کرده حرکت کنید و سعی نکنید به اجسامی که در داخل کانتینر یا در زیر آن یا در سر راهتان وجود دارند برخورد کنید. به محموله تا جایی که ممکن است نزدیک شوید و به لطف زیردریایی به طور خودکار محموله به کشتی میچسبد.

قسمت سی و دوم راهنمای بازی GTA V

تنهای چیزی که باقی مانده این است که به طرف نقطه ای که بازی نشان داده حرکت کنید، جایی در جنوب غربی مکانی که محموله را پیدا کرده اید. در طول راه با استفاده از نقشه مراقب اطرافتان باشید. این ماموریت به زودی به اتمام می رسد.

  • هدشات : ۱۲ دشمن را باید هدشات کنید.
  • دقت : حداقل ۸۰ درصد دقت در این ماموریت باید داشته باشید.
  • نینجا : باید ۱۲ تا از دشمن ها را به صورت مخفیانه بکشید.
  • شکارچی کانتینر : محل محموله در زیر آب را در عرض ۶۰ ثانیه باید پیدا کنید.
  • زنگ خطر : در طول صحنه کاشتن بمب ها در عرشه کشتی باید از به صدا در آمدن زنگ خطر مواظب کنید.

یک نظر

یک نظر

  1. Erfanb790

    ۱۳۹۵/۰۵/۲۸ at ۱۲:۰۷ ب.ظ

    سلام.مال من این طوری نمیشه فرانکلین به جای اینکه بره رو پل باهامون میاد توی یه جای خاکی با هلیکوپتر میبریم زیردریایی رو میندازی تو دریا من بعد ترور با گوشیش ردیاب باز میکنه یه نقطه قرمز نشون می ده ولی هیچی اونجا نیس اصلا کشتی هم وجود نداره فقط یه جایگاه کوچیک هست که کاری هم نمیشه باهاش کرد لطفا کمک کنید

بزرگ ترین فروشگاه اینترنتی کشور، اینک در آستانه ی دهمین سال فعالیت، با گستره ای از کالا های متنوع برای تمام اقشار جامعه و هر رده ی سنی، برای کاربران خود « تجربه ی لذت بخش یک خرید اینترنتی » را تداعی مکند. »ارسال سریع«، » ضمانت بهتری قیمت« و » تضمین اصل بودن کالا« سه اصل اولیه است که ...

اطلاعات تماس و پشتیبانی

تلفن تماس: 09354493151

برای ارسال ایمیل روی این لینک کلیک کنید.