راهنمای قسمت سی ام بازی GTA V

قسمت سی ام راهنمای بازی GTA V

راه باز کردن این ماموریت : باید ماموریت بیست و دوم (fame or Shame) را به پایان برسانید. هم اکنون می توانید به خانه فلوید در منطقه ساحل وسپوچی که یک مخفیگاه برای تراور شده پس از اینکه به لوس سانتوس رسیدید مراجعه کنید.

شخصیت : تراور

اطلاعات اضافی : این یک ماموریت نسبتا طولانی چرا که در اینجا ما نقش آماده سازی برای یکی از محموله های ذخیره شده در بندر را داریم و این کار را برای دزدی بزرگ بعدی انجام می دهیم. تراور مسئول سازماندهی این محموله است. در این ماموریت باید فعالیت های بسیار زیادی در بندر از جمله تعامل با یک جرثقیل بزرگ انجام بدهید. بخش نهایی این ماموریت، درست مثل مورد دزدی از جواهرفروشی، ضرورت به تصمیم گیری در نحوه عمل می باشد.

نکته مهم : وقتی به قسمت پایانی این ماموریت می رسیم، شما با دو نقشه دزدی از بندر روبرو می شوید. من پیشنهاد می کنم که قبل از اینکه این ماموریت را شروع کنید، یک سیو کنید.

برای شروع این ماموریت، باید به خانه فلوید بروید که در منطقه ساحل وسپوچی قرار دارد. پس از یک میان پرده، سوار ماشین تراور شوید و منتظر بمانید تا دو شخصیت دیگر هم به شما بپیوندند و سپس به سمت مکانی که در جنون لوس سانتوس قرار دارد حرکت کنید. در دروازه ورودی توقف کنید، منتظر بمانید تا به شما اجازه دهند تا رد شوید و به نقطه ای که بازی می گوید ماشین را پارک کنید.

قسمت سی ام راهنمای بازی GTA V

منتظر وید بمانید تا به شما یک پروژه ویژه را به شما واگذار کند و سپس دنبال فلوید بروید. پس از لحظه ای شما مجبور به اولین فعالیت خود زیر نظر کارمند بندر شروع به فعالیت می کنید. شما باید دو کانتینر را به دو نقطه مختلف حمل کنید. سوار ماشین Dock Handler شوید و سپس به سمت مکانی که کانتینرها هستند حرکت کنید.

قسمت سی ام راهنمای بازی GTA V

در جلوی یکی از کانتینرها توقف کنید و موقعیت حمل کننده ماشین را درست در بالای سر کانتینر قرار دهید. سپس حمل کننده را به سمت پایین بیاورید و با فشردن دگمه مورد نظر کانتینر را (مشابه تصویر بالا) بردارید.

قسمت سی ام راهنمای بازی GTA V

حمل کننده را بالا ببرید و سپس به سمت مکانی که گفته شده حرکت کنید و کانتینر را روی زمین بگذارید. در طول راه سعی کنید به کانتینرها صدمه ای نرسید، چرا که دست اندازهای مختلفی وجود دارند. حمل کننده را پایین بیاورید و کانتینرها را در نقطه مورد نظر رها کنید. همین کارها را برای کانتینر دوم هم انجام دهید.

قسمت سی ام راهنمای بازی GTA V

حالا می توانید از ماشین حمل کننده پیاده شوید و به سمت جرثقیل سقفی در نزدیکی کشتی باری حرکت کنید. نردبان را پیدا کنید و از آن بالا روید تا به بالای جرثقیل برسید، شروع به بالا رفتن از آن کنید و سعی کنید پایین نیفتید. پس از این که به بالای جرثقیل رسیدید، به دستورالعمل های کارمند بندر گوش دهید و داخل کابین اپراتور شوید.

قسمت سی ام راهنمای بازی GTA V

این بار هم باید دو کانتینر را جابجا کنید، اما این بار مقداری کار پیچیده تر است. برای حرکت کل ساختار جرثقیل، از آنالوگ سمت راست استفاده کنید و برای کنترل خود جرثقیل از آنالوگ سمت چپ استفاده نمایید. حالا روی یکی از کانتینرها بروید و مطابق تصویر بالا آن را بردارید.

قسمت سی ام راهنمای بازی GTA V

کانتینر را با جرثفیل بلند کنید و سپس با حرکت کل ساختار جرثقیل آن را به سمت راست انتقال دهید. این کار را تا زمانی که به بالای کامیون برسید انجام دهید. مثل قبلا، نیاز دارید که در اینجا خیلی دقیق باشید. کانتینری را که بلند کرده اید و معلق در هواست را (مشابه تصویر بالا) درست روی کامیون قرار دهید و آن را رها کنید. تمام این فعالیت ها را برای کانتینر دوم هم انجام دهید.

قسمت سی ام راهنمای بازی GTA V

حالا می توانید از کابین خارج شوید. با دقت از روی نزده بپرید و در پایان راه باریک که توسط بازی علامت گربه مانندی زده بایستید. موبایل خود را از توی جیب در بیاورید و دوربین آن را فعال کنید. شما نیاز دارید تا سه عکس بگیرید. اول از همه یک عکس از قسمت جلوی کشتی باری بگیرید، پس از آن از تعداد زیادی از افراد مسلح در روی عرشه کشتی (مشابه تصویر بالا) عکس بگیرید و در آخر هم از پشت کشتی باری عکس بگیرید. پس از این که سه عکس را گرفتید، گزینه فرستادن را انتخاب کنید و آنها را به ران از لیست شماره تماس هایتان ارسال کنید.

قسمت سی ام راهنمای بازی GTA V

بسیار با دقت به پایین بیایید و سوار یکی از کامیون هایی شوید که به تازگی کانتینرها را در آن قرار دادید. به سمت لنگرگاه واقع در جنوب غربی اینجا حرکت کنید و به یاد داشته باشید که در مقابل کارمند بندر ندوید چرا که باعث به صدا در آمدن آژیر خطر می شود. پس از این که به لنگرگاه رسیدید، کامیون را در محدوده ای که علامت زده شده پارک کنید و یک میان پرده خنده دار را تماشا کنید.

قسمت سی ام راهنمای بازی GTA V

حالا می توانید به خانه فلوید برگردید تا طرح دزدی از آنجا را به تصویر بکشید. درست شبیه به دزدی از فروشگاه جواهر فروشی، دو روش کاملا متفاوت وجود دارد. نقشه A یا مستقیم با استفاده از کشتی باری یا نقشه B یا غیر مستقیم با استفاده از لنگرگاه. در هر دو حالت، ماموریت های مختلف آماده سازی برای بازی کردن وجود خواهد داشت و همچنین این روش از دزدی کاملا متفاوت است. تصمیم با شماست و البته هر دو روش دزدی حتما بعدا در راهنمای بازی توضیح داده خواهد شد.

خلاصه نقشه A و B:

حمله به کشتی باری فرض دستیابی به محموله در روی عرشه آن است. تحقق این طرح تنها توسط یک ماموریت آماده سازی، تحت عنوان ماموریت فرعی Small Sub انجام می گیرد.

حمله دریایی فرض می کند که شما محموله را در محل نزدیک به ساحل به دست می آورید. آماده سازی برای این نوع دزدی قطعا بیشتر وقت گیر است. نه تنها نیاز به تکمیل ماموریت فرعیت Small Sub و Cargobob دارید بلکه همچنین از مهارت های مایکل برای پرواز ماشین حمل کنند باید استفاده کنید.

مواردی که این ماموریت را ۱۰۰ درصد تکمیل می نماید :

– زمان ماموریت : باید در عرض ۲۰ دقیقه کل ماموریت را به اتمام برسانید.

– کارمند ماه : سعی کنید به هیچ کدام از کانتینرها صدمه ای وارد نکنید.

– دوربین های مداربسته : نباید هیچ اشتباهی در زمان عکس گرفتن از کشتی باری داشته باشید.

– یک روز کاری واقعی : نباید صدای آژیر خطر کارمندان بندر را به صدا در آورید.

4 دیدگاه

4 Comments

  1. Soheil

    ۱۳۹۵/۰۶/۳۱ at ۱۲:۰۶ ب.ظ

    من اين مرحله رو تموم ميكنم بعدش هيچ مرحله دگ اي بهم نميده نميدونم بايد چيكار كنم
    ممنون ميشم كمك كنيد ،

    • شریف

      ۱۳۹۵/۰۷/۰۱ at ۷:۳۳ ق.ظ

      آخر این ماموریت و همچنین راهنمای قسمت بعدی رو بخونید متوجه میشید

  2. Reza

    ۱۳۹۵/۱۱/۰۶ at ۹:۰۷ ب.ظ

    این عکس ها رو چجوری بفرستیم وعکس کسی رو که باید به اون شخص عکس ها روبفرستیم رو هم بزارید

    • Alllli

      ۱۳۹۶/۰۵/۰۱ at ۹:۴۵ ب.ظ

      هر عکس که گرفتی بعدش مربع رو بزن برای ارسال بعد میره تو مخاطبین که باید، مخاطب ران رو انتخاب کنی!