راهنمای قسمت بیست و نهم بازی GTA V

قسمت بیست و نهم راهنمای بازی GTA V

راه باز کردن این ماموریت : باید ماموریت بیست و هفتم (Three’s Company) را به اتمام برسانید. حالا می توانید با فرانکلین در خانه سابق او (حرف F بر روی نقشه) ملاقات کنید.

شخصیت ها : فرانکلین و تراور

اطلاعات اضافی : شاید جالب ترین نکته اطلاعاتی که شما در این ماموریت خواهید داشت بازدید از خیابان Grove Street است. محلی است که باید کاملا برای تمام طرفداران GTA: San Andreas شناخته شده باشد. هنگامی در حال آماده سازی هستید، من پیشنهاد می کنم که حداقل یکی از شخصیت ها اسلحه نارنجک پرتاب کن را در طول ماموریت داشته باشد (ترجیحا تراور)، چرا که مبارزات و جنگ های شما آسان تر خواهد شد. قسمت پایانی این ماموریت تعقیب یک جت اسکی است.

برای شروع ماموریت، شما احتیاج به ملاقات فرانکلین در خانه اول او هستید، آن خانه ایی که قبلا در آن زندگی می کرده یعنی تا قبل از این که به ویلای hills of Vinewood برود. شما هم می توانید با فرانکلین و هم با تراور این ماموریت را شروع کنید. بعد از این که به صحبت های آنها گوش دادید که لامار هم در آن نقشی خواهد داشت، به عنوان فرانکلین ماموریت را آغاز می کنید و سوار ون می شوید و برای ملاقات به سمت خیابان Grove Street حرکت می کنید. پس از این که به آنجا رسیدید، از ون خارج شوید و به سمت نقطه قرار ملاقات حرکت کنید.

قسمت بیست و نهم راهنمای بازی GTA V

پس از این که میان پرده را تماشا کردید، باید تصمیم بگیرید که از چه شخصیتی برای مبارزه در مقابل گانگسترها می خواهید استفاده کنید. من پیشنهاد می کنم که تراور را انتخاب کنید چرا که توانایی خاصی برای اینگونه موارد بدون اینکه پناه بگیرد دارد و می تواند دشمنان را بسیار راحت از بین ببرد.

قسمت بیست و نهم راهنمای بازی GTA V

به جلو حرکت کنید و حواستان باشد که گانگسترهای جدید در اطراف شما به طور منظم اضافه خواهند شد. بهتر است که اونهایی که سوار ماشین هستند را (مشابه تصویر بالا) با نارنجک پرتاب کن از بین ببرید چرا که این کار باعث بردن شما در مبارزه می شود. فقط به یاد داشته باشید که در نزدیکی لامار و فرانکلین انفجار ایجاد نکنید، چرا که باعث مرگ آنها و لغو ماموریت خواهد شد.

قسمت بیست و نهم راهنمای بازی GTA V

به زودی پلیس شروع به آمدن می کند و من پیشنهاد می کنم که به جای اینکه بیخودی با آنها بجنگید و آتش غیر ضروری ایجاد کنید دنبال فرانکلین و لامار حرکت کنید. به سمت چپ بروید تا به محوطه ای که متوجه می شوید دو جت اسکی در آنجا پارک شده برسید. به فرانکلین سوییچ کنید و کنترل یکی از جت اسکی ها را به دست بگیرید.

قسمت بیست و نهم راهنمای بازی GTA V

کانال ها را دنبال کنید و سعی کنید تا فاصله تان بین لامار و تراور کم باشد. اگر می خواهید، می توانید به گانگسترها حمله کنید و برای این کار بهتر است از فرانکلین که توانایی خاصی برای اسلوموشن کردن در حین رانندگی را دارد استفاده کنید که کار با گانگسترها را راحت تر خواهد کرد.

قسمت بیست و نهم راهنمای بازی GTA V

هلیکوپتر پلیس را که به دنبال شماست بیخیال شوید و منتظر لحظه ای که لامار پیشنهاد می دهد این می تواند قسمت خوبی هست باشید. جت اسکی را به جهت متفاوت دیگری هدایت کنید و سعی کنید که هم مراقب هلیکوپتر پلیس و هم قایق های پلیس باشید. این ماموریت پس از خلاص شدن از پلیس به پایان می رسد.

مواردی که نیاز دارید تا این ماموریت ۱۰۰ درصد تکمیل شود :

– زمان ماموریت : باید در عرض ۷ دقیقه کل این ماموریت را به پایان برسانید.

– دقت : باید حداقل ۷۰ درصد در این ماموریت دقت داشته باشید.

– هدشات : باید ۱۲ دشمن را هدشات کنید.

یک نظر

یک نظر

  1. رایان

    ۱۳۹۵/۱۰/۱۴ at ۱۲:۵۷ ب.ظ

    من تو یک مرحله هی گیر کردم مایکل به فراکلین پیام میده میگه لباس امداد گری بپوشی هرجا میگردم لباس امداد گری پیدا نمیکنم چکار کنم لطفا کمک کنیم ببخشید به این مرحله هیچ ربطی ندارهمرحله ی بالای