راهنمای رزیدنت اویل ۷ قسمت معدن نمک (قسمت آخر)

رزیدنت اویل 7
رزیدنت اویل 7

با استفاده از کانال، کلبه چوبی را پیدا کنید

آغاز سفر نسبتا صلح آمیز است. در کلبه چوبی که شامل چند صندوق است برخورد می کنید، بهترین موارد را انتخاب کنید و از چند آیتم مورد نیاز خود را ایجاد کنید، زیرا این تنها فرصت موجود در این منطقه است. همچنین توصیه می کنم از قدرتمند ترین سلاح ها استفاده کنید ( اسلحه MAG .44 یا نارنجک پرتاب کن). همچنین، این یک فرصت نهایی برای خرید چیزی با استفاده از سکه های عتیقه است (فروشگاه همیشه در جای خود باقی است).

رزیدنت اویل 7

یک نماینده آقای هرجای دیگر در لبه پنجره یافت می شود

یک مجسمه “آقای هرجا” دیگر بر روی لبه پنجره (می توانید آن را از بیرون بین ببرید) وجود دارد. حالا به آسانسور بروید، جهش یافته هایی که در طول راه پیدا شده اند را از بین ببرید. اگر مهمات کمتری دارید، دکمه آسانسور را به سرعت فشار دهید و داخل شوید (فقط مایعات شیمی در اطراف شما وجود دارند).

رزیدنت اویل 7

راهروها در معدن خطی هستند، اما هنوز هم باید برای جعبه های انفجاری و تله های حلق آویز مراقب باشید، چرا که دیگر هیچ آیتم مخفی وجود ندارد. به غیر از آن، با جهش یافته های متعددی مواجه خواهید شد. در نهایت به راه اصلی می رسید. به جلو بروید و واگن را در امتداد مسیر هل دهید. اگر این کار را به سرعت انجام دهید، بیش از چند حرکت اجرا می شود و راه جلوتر را روشن می کند (می توانید برای اجتناب از جهش یافته ها و صرفه جویی در برخی از مهمات از دست آنها فرار کنید).

رزیدنت اویل 7

مجسمه دوم آقای هرجا قبل از آزمایشگاه

هنگامی که به قسمت پایین معدن رسیدید، به انتهای مسیر و به سمت بالا و کمی به سمت چپ برسید، قبل از این که به قسمت های نهایی بازی برسید، مجسمه آقای هرجا را می بینید.

رزیدنت اویل 7

صندوق مشکوکی را در آزمایشگاه بررسی کنید

از پله ها برای صعود استفاده کنید. اتاق بعدی که حاوی یک صندوقچه بزرگ که داخل آن یک صندوقچه کوچکتر دیگر است وارد شوید و آن را باز کنید و بطری را داخل آن قرار دهید. یک سرنگ سمی دریافت خواهید کرد. اتاق مربوطه یک جعبه سبز و یک مکان برای ذخیره بازی به شما می دهد.

رزیدنت اویل 7

با حریفان خود در طول صعود از صخره ها مبارزه نکنید و سعی کنید از آنها اجتناب کنید

جلوتر بروید و از حوضچه عبور کنید تا Eveline پشت سر شما ظاهر شود. هنگامی که از او عبور کردید، صعود خود را آغاز کنید. یک راه طولانی پیش روی شما وجود دارد. سعی کنید تا با حریفان خود نجنگید و از آنها دوری کنید تا صحیح و سالم به بالا برسید.

منطقه بعدی شامل دو مینی Boss است. اگر میخواهید به نردبان دسترسی داشته باشید، ابتدا باید با آنها روبرو شوید. از بمب های راه دور استفاده کنید، در غیر این صورت به دور سازه فولادی بچرخید تا از برخورد اسید به خودتان دوری کنید. اگر دشمنان شما نزدیک شدند، به عقب فرار کنید و پشت یک مانع قایم شوید.

رزیدنت اویل 7

مجسمه نهایی در انبار خانه Bakers.

در نهایت باید به انبار عمارت که در آن بازی را شروع کرده اید، برسید. از یکی از صندوق ها مجسمه نهایی Mr. Everywhere  (آقای هرجا) را بردارید. از پله ها برای بالا رفتن به سطح زمین استفاده کنید، وارد آشپزخانه شوید (مرحله اجباری)، و در نهایت، به اتاق زیر شیروانی دسترسی پیدا کنید. در این قسمت با Eveline یا Mia بیشتر روبرو خواهید شد اما نگران نباشید چرا که آنها به شما آسیبی وارد نمی کنند پس مهمات خود را ذخیره کنید.

رزیدنت اویل 7

Eveline تغییر یافته – به اندازه کافی جالب است و برخورد با آن آسان و راحت است

با Eveline روبرو می شوید. به او نزدیک شوید اما گارد خود را بالا نگهدارید. نبرد نهایی پس از میان پرده آغاز می شود. ایده کلی ساده است. به صورت مداوم به سر او شلیک کنید و نگذارید او به شما نزدیک شود. این مرحله نهایی است، پس از هر اسلحه ای که دارید استفاده کنید. هنگامی که پایین می آیید، یک اسلحه مخصوص دیگر در کنار شما افتاده است. از آن برای پایان دادن به مبارزه استفاده کنید. مبارزه با یک میان پرده بازی را پایان می دهد.

برای دیدگاه ها کلیک کنید