راهنمای رابط کاربری و کنترل Horizon Zero Dawn

هورایزن زیرو دان

در این فصل می توانید اطلاعاتی را در مورد عناصر رابط اصلی پیدا کنید که چیزی شبیه به سفر با بازی Horizon Zero Dawn است. علاوه بر این همچنین می توانید کنترل های خود را برای قهرمان و رابط کاربری خود پیدا کنید.

رابط کاربری

نوار سلامتی : نوار قرمز نشان می دهد چقدر Aloy سلامتی دارد. برای روشن تر شدن ماجرا، نوار به چهار بخش تقسیم می شود که به شما اجازه می دهد تا به راحتی مقدار کیسه های پزشکی را نسبت به نسبت سلامت جاری تعیین کنید.

کیسه های پزشکی : آنها به عنوان درصد کل مقدار امتیازات سلامتی Aloy ارائه می شوند. در ابتدا می توانید با جمع آوری گیاهان معادل ۲۰۰٪ از امتیازات سلامتی Aloy داشته باشید، اما با گذشت زمان، می توانید با استفاده از یک مهارت خاص، بیش از آن هم داشته باشید. با استفاده از دکمه میانبر [۵] می توانید Med pouch ها را هنگامیکه نشانگر سبز درخشان می شود و نشان می دهد که سلامت Aloy بسیار مهم است استفاده کنید.

رادار : علاوه بر قطب نما، همچنین می توانید نمادهایی که نزدیک مناطق روی نقشه و نقاطی که به آنها در حال نزدیک شدن هستید را پیدا کنید. نقشه یکی از ابزارهای اساسی در مرور دنیای بازی است.

اندازه گیری دید و حساسیت Aloy : گاهی اوقات، بازی نیاز به شیوه ای ظریف تر از حرکت دارد که به شما اجازه می دهد تا دشمنان را نادیده بگیرید. اگر چشم باز باشد، این بدین معنی است که دشمنان می توانند Aloy را ببینند و زمانی که آنها صدای او را بشنوند، دو خط موازی در دو طرف چشم ایجاد می شود.

موارد میانبر : یک آیتم که می توانید بلافاصله استفاده کنید. این آیتم می تواند یک معجون، یک تله یا یک مهارت باشد. رابط کاربری نیز به شما نشان می دهد که آیتم بعدی در صف است [۷]. برای تغییر موارد دگمه سمت چپ یا راست را روی دسته فشار دهید.

نوع مهمات : در اینجا می توانید نوع مهمات حال حاضر توسط Aloy را استفاده کنید. شماره کنار نماد، نشان دهنده تعداد فلش هایی است که در کمان وجود دارد.

محدوده سلاح : در اینجا می توانید ببینید که چه سلاحی Aloy در حال حاضر استفاده می کند. آیکون های رنگی زیر نماد سلاح نشانگر اسلات های تغییر هستند. رنگها نشان دهنده کیفیت یک اصلاحیه است که در سلاح مجهز استفاده می شود.

کنترل Aloy

آیکون

دستورالعمل

منوی اصلی

ماموریت، نقشه، صفحه نمایش تجهیزات

اهداف ماموریت و رابط کاربر را نشان می دهد

حرکت قهرمان – درجه شیب آنالوگ نشان دهنده سرعت حرکت Aloy است

با حداکثر سرعت دویدن – با توجه به گزینه های انتخاب شده، باید آنالوگ را فشار داده و نگه دارید و یا آن را یکبار فشار دهید تا با سرعت بالا فعال شود

 موقعیت دوربین را عوض کنید

هدف گرفتن در حالی که از یک اسلحه دوربرد استفاده می کنید

فعال کردن / غیرفعال کردن تمرکز

استفاده از کیسه های پزشکی

از یک آیتم سریع یا یک مهارت استفاده کنید

موارد سریع و مهارت های سریع را مرور کنید

لیز خوردن در طول دویدن / دولا شدن

تعامل با محیط

پرش / بالا رفتن

جاخالی دادن / غلت خوردن

نگه دارید – پنل سلاح و مهمات

نگه دارید – هدف گیری با اسلحه دوربرد

حمله با نیزه سبک

در طول مبارزه از راه دور – بارگیری مجدد

حمله با نیزه سنگین

در طول مبارزه از راه دور – کمان را بکشید (نگه دارید برای تیراندازی)

کنترل ماشین آلات

پس از اینکه یک ماشین را به دست گرفتید، چندین تغییر کوچک در کنترل ها دارید. آن دسته از کنترل هایی که در زیر ذکر نشده اند همانند جدول بالا هستند.

آیکون

دستورالعمل

جهت ماشین

قفل دوربین روی دشمن

بدست گرفتن ماشین / بدست نگرفتن ماشین

سریع تر دویدن – دکمه چند بار برای سرعت کامل فشار دهید

ماشین را متوقف کنید – دکمه را چند بار فشار دهید تا کاملا متوقف شود

حمله عادی ماشین

  حمله قوی ماشین
برای دیدگاه ها کلیک کنید