راهنمای بازی Far Cry Primal

راهنمای کامل و مرحله به مرحله Far Cry Primal

دنباله‌ی جدید فارکرای جزء سری اصلی نیست و همان طور که از نامش پیداست، تنها با لقب Primal (نخستین) اسم‌گذاری شده است. وقایع بازی، ۱۲ هزار سال پیش و در زمان عصر سنگی یا به طور دقیق‌تر، میان‌سنگی در سرزمین ساختگی اوروس (Oros) دنبال می‌شود. تاکار نام کاراکتر اصلی این نسخه است. او علاوه بر این که شکارچی و جنگجوی ماهری است، استعدادی ذاتی دارد که به او اجازه می‌دهد تا وحشی‌ترین حیوانات را رام کند. این استعداد ویژه لقب Beast Master یا «ارباب حیوانات» را برای او به ارمغان آورده است. لقبی که احتمالاً نقش بسزایی در داستان ایفا خواهد کرد. در مورد داستان Primal می‌دانیم که قبیله‌ی تاکار در ابتدای بازی مورد حمله قرار گرفته و نابود می‌شود و در طول روند بازی، تاکار با استفاده از مهارت‌های خود و کمک سایر قبایل، انتقام گرفته و قبیله‌ی خود را تشکیل می‌دهد. در این مسیر قبایل دشمن، آدمخوارها و از همه مهم‌تر، طبیعت وحشی اوروس موانع راه او هستند.

شاید یکی از ویژگی‌های بسیار جالب توجه این نسخه از بازی، این است که یوبی‌سافت برای خلق دنیایی قابل‌باورتر، با زبان‌شناسان دانشگاه کنتاکی برای ساخت زبان‌های قبیله‌های مختلف بازی همکاری کرده است. تیم محققان از زبان نیا-هندواروپایی، زبانی که انگلیسی، اسپانیایی و سانسکریت تعدادی از نوادگان آن هستند به عنوان پایه‌ی اصلی زبان بازی استفاده کردند و با ایجاد تغییراتی، گویش‌های متفاوت سه قوم بازی را طراحی کرده‌اند. وینجا، قبیله پروتاگونیست بازی، اودام ملقب به گوشتخوارها و اصلی‌ترین آنتاگونیست بازی و ایزیلا پیشرفته‌ترین قوم بازی و کاراکترهای ثانویه‌ی آن، سه قبیله‌ی بازی را تشکیل می‌دهند. وجود لغات ساده‌تر و خشن‌تر در گویش قوم اودام و ساختارهای زبانی پیچیده‌تر در گویش قوم ایزیلا، توجه زبان‌شناسان در طراحی زبان انسان‌های اولیه را نشان می‌دهد. شاید کمتر سازنده‌ای مانند یوبی‌سافت باشد که با چنان دقت و توجهی به مسائل ریز بازی‌های خود توجه کند، اما اختراع زبان به این معنی است که گیمرها فقط از طریق زیرنویس با کاراکترها ارتباط برقرار خواهند کرد. باید دید این مورد چه تأثیری بر روی تجربه‌ی کلی بازی و درک مخاطبان از داستان بازی خواهد گذاشت.

عنصر بقا در داستان‌پردازی و فضاسازی سری Far Cry همیشه نقشی کلیدی اجرا کرده اما در عمل، حقیقتاً هیچگاه احساس ترس، نیاز و ناامیدی در مواجهه با شرایط سخت برای گیمر تداعی نمی‌شود و تمرکز بیشتر روی جنبه‌های اکشن یا مخفی‌کاری بازی بوده است. اما این بار سازندگان قول داده‌اند که بقا، هسته‌ی اصلی بازی را تشکیل داده و فقط در حد یک شعار باقی نمی‌ماند. با این حال و براساس آنچه از بازی دیده‎ایم، سخت می‌توان احساس ترس برای بقا را در بازی مشاهده کرد. تاکار یک شکارچی همه فن حریف است. از سلاح‌های شناخته شده مانند نیزه و تیرکمان که بگذریم، وی قابلیت‌های فوق‌‌العاده و البته فوق بشری (!) دیگری هم دارد. مهیج‌ترین مهارت او، توانایی‌اش در تعامل با حیوانات است. برای رام کردن موجود درنده‌خویی مثل یک گرگ، تاکار ابتدا تکه گوشتی را به سمتش پرتاب می‌کند تا حیوان آرام بگیرد؛ سپس آرام به او نزدیک شده و با اعمالی خارق‌العاده، گرگی که تا لحظه‌ای پیش برای حمله به تاکار دندان تیز کرده بود، تبدیل به حیوانی وفادار می‌شود.

منبع توضیحات: زومجی

راهنمای قسمت به قسمت بازی Far Cry Primal را به صورت ویدئویی می توانید در زیر دانلود بفرمائید :

دانلود قسمت اول

دانلود قسمت دوم

دانلود قسمت سوم

دانلود قسمت چهارم

دانلود قسمت پنجم

دانلود قسمت ششم

دانلود قسمت هفتم

دانلود قسمت هشتم

دانلود قسمت نهم

دانلود قسمت دهم

دانلود قسمت یازدهم

دانلود قسمت دوازدهم

دانلود قسمت سیزدهم

دانلود قسمت چهاردهم

دانلود قسمت پانزدهم

دانلود قسمت شانزدهم

دانلود قسمت هفدهم

دانلود قسمت هجدهم

دانلود قسمت نوزدهم

دانلود قسمت بیستم

دانلود قسمت بیست و یکم

دانلود قسمت بیست و دوم

دانلود قسمت بیست و سوم

دانلود قسمت بیست و چهارم

دانلود قسمت بیست و پنجم (آخر)

2 دیدگاه

2 Comments

  1. Alireza

    ۱۳۹۶/۰۴/۲۷ at ۳:۳۲ ق.ظ

    سلام من مرحله دوم گیر کردم اونجای که باید با سگ دونفرو کشت میکشم ولی میگه باختی بعدم هیچی مرحله ای نمیاد بران لطفا کمک کنید

  2. نج

    ۱۳۹۶/۱۰/۰۳ at ۷:۴۰ ب.ظ

    ببخشید اولین ماموریت beast master skill بعد از آن که گرگ سفید رو رام می کنم دو نفر دشمن کنار یه رود هستن که تو نقشه مشخص شده وقتی اونا رو میکشم می نویسهfailde چیکار کنم نباید اونارو بکشم؟